Şimdi Ara

Archos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR BU Archos 105 2GB Mp4 Player (Black) MARKA NASIL FİKRİNİZ WAMI ? YANİ CİHAZA BEENZİYOR FİKRİ OLAN WAMI ACABA

bimeks:KDV Dahil: 197.00 YTL

ÖzelliklerBellek: 2 GB
    Kulaklık/Mikrofon Girişi: Var
    Renk: Siyah
    Ağırlık -: 50 gr
    Arabirim: USB 2.0
    Diğer Özellikler: 10 Saat Video
    Boyut: 4,8 x 8,5 x0,7 cm
    Ekran: 1,8'' 262,000 Renkli Ekran
    Uyumluluk: Pc ve Mac

Archos
    (ALINTIDIR)

Archos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLÂL85 -- 20 Kasım 2007; 22:31:24 >

• ekranı göründüğü kadar kaliteli değildir muhakkak zaten 1.8 inch ten fazla birşey beklememek lazım film izleme baabında. abd de 75 dolar burada 200 lira, farka bak! 10 saat video oynatıyorsa mp3 süresi de bihayli vardır derim. archos kötü bir marka değil yani.

The Archos 105 is certainly affordable and it looks smart, but it's extremely obvious where corners have been cut. Sound quality is very average and video performance, while acceptable for a cheap player, is still pretty low-grade.

If you're on a tight budget and want video, you'll be fairly happy. But if you don't care about video, consider opting for one of several better-performing alternatives, such as Sony's NW-E013 or even Creative's cute little Zen Stone Plus -- its sound quality is unrivalled

ne kadar ekmek o kadar köfte diyor amca kısacası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaYNoX -- 21 Kasım 2007; 0:28:59 >

• bunun yerine samsung yp-t9 4 gb al.. hem ses kalitesi muhteşem hem bluteooth,daha uzun pil ömrü ve daha kaliteli bir ekranı var..
    fiyatı da 250 ytl hepsiburadada..
  • SAOL ARAŞTIRAYIM
  • archosun bu modelini ben de biraz araştırmıştım.sesi o kadar iyi degilmiş.
  • dogru gaaliba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Archos'un bir kaç modelini denedim ancak sesini hiç beğenmedim.ama donanım olarak sağlam malzemesi baya iyi.yine de o para bu alete verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOUND BLASTER -- 25 Kasım 2007; 12:55:29 >
  • ok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.