Şimdi Ara

Archlord private server. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [Pato]

quote:

Orijinalden alıntı: <WanteD>

Yahu 2.kez uyelik aldm ama hala giremedim connect server diyp duruyor nasıl giricez bu oyuna :S

Archlord.exe den giriş yap

oh be cok sağol dostum :D

Orijinalden alıntı: aseref

6 Saattir GM Tabak'dan Hesap Bekliyorum

Pm.

Orijinalden alıntı: SerdarS9

hehe account istediğim an geldi :D tek sorunum 1920 1080 pixel çözünürlük :D

Archlord klasörünün içindeki "ini" isimli klasörün de içinde "COption.ini" ya da buna benzer ismi olan bir dosya mevcut. Herhangi bir text editor programı ile açtığında en üst satırlardan ikisinde çözünürlük rakamlarını görebilirsin. O iki satırdaki değerleri değiştirerek istediğin çözünürlükte oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthun Maurits -- 3 Şubat 2011; 14:40:23 >
  • Arkadaşlar XCrashReport gibi bir pencere geliyo ya deli olucam :D oyundan atıyo böyle diyo :D direk sitesindeki download kısmından indirdim clientte mi hata var dicem ama sadece bana oluyosa saçma yani :D
  • beyler humanim nickim Thrash gelirseniz beraber kasarim Toa lens + super defance potion bide archersaniz benim gibi piercing shotla 1 gunde 44-60 lvl arasi olursunuz... gelirseniz orc acmayin beyler human acin ozellikle mage ve tank eleman acin dps ve tanka ihtiyacimiz var..

Kocaeli Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2014 Mezunu.
    Anadolu Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Tezli PhD.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthun Maurits

quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

hehe account istediğim an geldi :D tek sorunum 1920 1080 pixel çözünürlük :D

Archlord klasörünün içindeki "ini" isimli klasörün de içinde "COption.ini" ya da buna benzer ismi olan bir dosya mevcut. Herhangi bir text editor programı ile açtığında en üst satırlardan ikisinde çözünürlük rakamlarını görebilirsin. O iki satırdaki değerleri değiştirerek istediğin çözünürlükte oynayabilirsin.

dediğin olayı akıl ettim fakat nedense değişmiyor :( windows x64 ten mi kaynaklı acaba..

• @SerdarS9

Bilemiyorum, ben XP kullanıyorum ve ben sıkıntı yaşamadan değiştirdim.

birde rate leri kac bunun para az geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choosertr -- 4 Şubat 2011; 12:25:36 >

Orijinalden alıntı: choosertr

windows modda oynama sansımız varmı bu oyunu bulmadımda...

abi direk TOA alin ya dememismiyim biraz oku tum yazilari toayla kasin DIREK! bide human acin nedir bu orc sevdasi arkadas direk human mage(bize lazim olan ^^) yada istediginiz bi classi acin yaw!

Orijinalden alıntı: nanoman

quote:

Orijinalden alıntı: choosertr

windows modda oynama sansımız varmı bu oyunu bulmadımda...

abi direk TOA alin ya dememismiyim biraz oku tum yazilari toayla kasin DIREK! bide human acin nedir bu orc sevdasi arkadas direk human mage(bize lazim olan ^^) yada istediginiz bi classi acin yaw!

tao item malda deilmi o da para istiyor..
  • arkadaslar acc almak için önce oyunun sitesindeki forum a uye olun . ardından acc alma kısmına girip gm den acc rica edin . kısa zamanda size bi acc veriliyo . ama mail adresinize değil . forum daki private message kısmına bakın.

oyunun indirip kurdunuz diyelim . Alefclient <<< dosyasına tıklayınız .

aktif guild i olan varsa yazsın . oyun gercekten guzel akıcı olmus hic bi sıkıntı yok . item para bol kolay exp .

Orijinalden alıntı: butcher_tr

arkadaslar acc almak için önce oyunun sitesindeki forum a uye olun . ardından acc alma kısmına girip gm den acc rica edin . kısa zamanda size bi acc veriliyo . ama mail adresinize değil . forum daki private message kısmına bakın.

oyunun indirip kurdunuz diyelim . Alefclient <<< dosyasına tıklayınız .
    aktif guild i olan varsa yazsın . oyun gercekten guzel akıcı olmus hic bi sıkıntı yok . item para bol kolay exp .

alefclient le giriş yapamıyorum normal lınden farkı ne alef fin .
    farklı bır server mı acıyor
    orda xp rate ler farklımı ?*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choosertr -- 5 Şubat 2011; 13:22:45 >

şu anda girdim . orc nick >>Yokdewe :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butcher_tr -- 5 Şubat 2011; 15:11:00 >

Orijinalden alıntı: Neath

Arkadaşlar archlord u çok severdim. Bu unique takılar çıktığında bir tane düşürüp 200 liraya satıp oyunu bırakmıştım. Private server açılsa da oynasam diyordum ki açıldığını gördüm. Pek oyuncu olmaması dikkatimi çekti ama eminim ileride olur. Böyle bi konu açıldı mı bilmiyorum aradım bulamadım.

Evet arkadaşlar oyunun sitesi

Web sitesi :http://nlgames.de.

Download torrentla mümkün.

Oyunun özellikleri ise drop ve exp rate hakkında pek bilgim yok forumda kimi %300 demiş kimi %500 ama kolay olduğunu söyleyebilirim. Ben oyundayım şuan oynamayı da düşünüyorum. Hepinizi beklerim.

Nick: Cehennem ( Orc )

Edit: Üyelik hakkında bilgi vermeyi unutmuşum. Forumda moderatorlere pm atarsanız onlar size account verecektir. Sorunmuş gibi görünüyo olabilir. Bende öyle düşünmüştüm ama pm attıktan 5 dakika sonra üyeliğimi verdiler gerçekten çok şaşırdım. Umarım sizin için de sorun olmaz.

Edit 2: Arkadaşlar oyunda lensler merchantta satılmaya başladı exp rate arttıran item dahil. Level kasmak artık çok daha kolay. Gerçekten çok şaşırdım. Mutlu da oldum. :) Bu gelişmelerden haberdar etmek istedim. ( Elemantal gemler falan filan onlarda var ama biraz pahalı lv5 elemantal gem 35m mesela. Onu 1 m e satıyorlar traderda.)

lensler merchantta demısınnız ama ben bulamadım ...hala merchant saıyormu bendemı sorun var *?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choosertr -- 5 Şubat 2011; 16:57:09 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.