Şimdi Ara

Archer mı Assassin mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ----------------------------
    artık dual +7 md li assassinim

kıyafetlerde değişiklik oldu
    +7 shell pauldron ve +8 chitin pad ekledim,fiyatlar biraz daha düşerse +1 kekuri ve priest pendant almayı düşünüorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thesyseng -- 28 Haziran 2006; 18:03:15 >

• Farklar şunlardır

1.asas
    a)tek tek keser ama güçlü şeyleri keser ve daha çok damage yer(tek tek derken okçu kadar hılzı değildir demek istedim)
    b)görünmezlik vardr( yaw adını yazamıyorum lvl 50 asasda açılan)
    c)okçudan daha güçlü vurursun doğal olarak
    2.OKÇU:(dikkat yazının büyüklüğüne)
    a)asasdakilerin hepsinin tersi
    b)3 ve 5 okla bazen sende asas gibi canavarın yakınında olursun(3veya 5 ok birden girer)

BENİM ÖNERİM TABİKİ ARCHER(KENDİNDE ÖYLEYİM)

Orjinalden alıntı: lord_darkar

Farklar şunlardır

1.asas
    a)tek tek keser ama güçlü şeyleri keser ve daha çok damage yer(tek tek derken okçu kadar hılzı değildir demek istedim)
    b)görünmezlik vardr( yaw adını yazamıyorum lvl 50 asasda açılan)
    c)okçudan daha güçlü vurursun doğal olarak
    2.OKÇU:(dikkat yazının büyüklüğüne)
    a)asasdakilerin hepsinin tersi
    b)3 ve 5 okla bazen sende asas gibi canavarın yakınında olursun(3veya 5 ok birden girer)

BENİM ÖNERİM TABİKİ ARCHER(KENDİNDE ÖYLEYİM)

okçuların ii liğide şudur unutmuşsun galiba skill dertleri yoqtur seri atarlar ben asas dım 57 e kadar sonra döndüm archera walla çok daha ii bence

• bende asain en ii si ama warıor charların en ii olanı bence
  • Cvp su beyler EX kasmak isitosanız archery pk da ise asas !!!! NedeN diosanız skill derdi yok seri seri keser archery ex de ama pk da etkili olamaz ....... Asas ise pk da etkili ex dede etklili ama skill dönmesii biraz sakatlık yapıo
  • Bir KA$ar HooD olarak Sana Tafsiyem Combodan anlarım diorsan asas ol ama Yok kombo beni aşar diorsan Archery ol 60 dan sona Czde çok iş yaparsın çünü 60 Eğer bütyün taqıların +9 ise zaten uzaktan çalışcaksın action içine girmeyeceksin Monoton bir hayat süreceksin cz e sana üstündekiler başındakiler yeter artar... ben 60 a kadar Asas Olarak Geldim 60 skill sıfırlattım Archery oldum Arc hayatı bana çok monoton geldi şimdi Hayatıma Assasin olarak Dewam Ediyorum Weya Action çok Güzel :D hele Bazı Magelere Can çekiştirmk Çok ZEvkli :))))
  • ben archer suan lvlim 57 olmasına ragmen her aksam 1 saat cz yapıyorum party bulabilirsem gecede 2-3 adam kesiyorm archerlık monoton degil bence arka kapıdan gözüne paper mageyi kestiyorsun wur allah wur weya kalabalıkta bir mageye ince ince wuruosun acıtmadan :D

###SAMSUNSPOR###
  • captain kunabarl ı zengin etmiş biri olarak söyle söyleyim
    kendine belli bi lvl sınırı koy mesela 62 yada 70 olcam diyorsan 70 ve o lvl e kadar ranger olarak kal çünkü okcu assas a göre daha iyi ex kasıyor hem solo hem party olsun bana daha avantajlı geliyor.
    ancak cz de ranger olmak hiç birşey ifade etmiyor sürekli ks ye magruz kalıyorsun yada ks yapmak zorundasın. anlayacagın ex i bıraktıgın anda asass a dön.
    boss konusunda da ranger ın avantajları daha cok mesela şöyle bi örnek vereyim: ben ranger iken atilla yı 5 li ok sayesinde yaklasık 40 pot ile kesebiliyordum. (lvl61 ap 1430) ama assas a döndükten sonraki ilk atilla deneyimim hüsranla sonuclandı (lvl 61 ap 1502) çünkü bi yandan combo ya ugrasıyorum bi yandan da pot ve minor e yani anlayacagın insanın eli ayagına dolasıyor combo yu kullanmazsan atillanın canı bi yerden sonra takılıyor inmez oluyor ha bire doluyor ama sabit 5 li okda öyle deil.
    haa birde üstündekiler pek ranger itemi deil ranger max damege için yapılandırılır tavsiyem chitin leri +8 fp ile kafa kafaya degişip dex i olabildigince arttırman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeXtrin -- 6 Haziran 2006; 20:10:14 >

• assasin: maksimum aksiyon
    okçu: düşük aksiyon - monoton

bence tabiki..

bu arada abyss blessing için fallen angel kesme ihtimalim nedir yatma ihtimalim nedir

beramus lvl 67 %52 archer

itemleri:

dual kekuri ring +2
    priest pendant +1
    dex 10 earing
    dex 9 earing
    dex 9 belt

rouge chiin helmet +8/15
    rouge chitin gauntlet +8/15
    rouge chitin bot +7/12
    rouge chitin pauldron +7/12
    rouge chitin pads +7/12

+7/70 iron bow

bankadakiler

250 m nakit
    kekuri ring
    5-6 parca +1 chitin

1720 ATTACK POWER WOLFLU
    808 DEFANS 300 AC İLE

40 k np...

650 knight cash

cok acıl satılık...

maıl adresımden yanı msn acık bu adresın burdan da ulasabılırsınız...yer ankara

f555@mynet.com(msn acık bu adreste)
    İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu. Swette Marden
    by çisem®ah
  • lvl kasmak için archer 55 e kadar archer ol 55 ten sonra asas dewam et hep böyle yaparım %100 garanti verebilirim kasmayı biiorsan en fazla 3 haftaya 60 sın
    bla bla bla
  • Assasin :D
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.