Şimdi Ara

Archeage ne durumda ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaris

    quote:

    Orijinalden alıntı: jett1995

    Bende ne yaptiginizi merak ettim acikcasi. Fanboyluk filan yazmissiniz. F2p olupta icinde p2w olmayan kac oyun var. Ben oyunu sistemi cozecek kadar uzun suredir oynuyorum. Ilk yuzdeyim ekipman puani siralamada 30k param bir o kadar edecek nateryalim var. Anlayacagin her seyim var tek kurus yatirmadim. Bu oyun p2w kacin muhabbeti oynayamayan kavrayamayanlarin arkasina sigindigi bir bahane oynamak zorunda degilsin ancak sem basaramadin, kimse basaramayacak diye bir kural yok. :)

    abicim beni birebir tartışma içine sokmayın. sen pay2win'e göğüs gerip oyunun hamallığını yaptıysan bunu herkesten bekleyemezsin.

    gidin az yabancı forumları araştırın archeage'den nasıl bahsediyorlar.

    oyunu bu kadar koruyacağınıza oyun topluluğu oyun açılışından 5 ay sonra neden yarı yarıya düşmüş herkes oyunu bırakmış, botlar, hackler, oyunun shop sistemi ve dahası.

    bunları tek tek saymam mı gerekiyor acaba.

    benimde farmım benimde evim benimde gemim vardı. bu sorun değil ki. bilmiş bilmiş bu kadar zaman ne yaptın diyeceğine oyunu eleştirmesini bilin. ben 6 ay boyunca yatmadım aradığın cevap buysa yatmadım.

    aylarca hamal gibi aynı yönergede sırf apex alıp patron olmak için gemi çektim yeri geldi mal kaptırdım savaştım guildimle.

    bu oyun pay 2 windir kardeşim neyi tartışıyoruz biz burda? bu oyuna pay 2 win demek çok normalken bunu red etmek bence fan boyluktur. tüm çevrelerin kabul ettiği çoğu mmorpg oyuncusunun kabul ettiği bir gerçeği sen neden kabul etmiyorsun?

    beni birebir tartışmaya çekmeyin lütfen oyunu açılışında aylarca oynadım ve oyun topluluğunun yarısından çoğunun yaptığı gibi bıraktım.

    şimdi ev farm derdi kalmamıştır muhtemelen herkes rahat rahat evini farmını koyuyordur. herkes mutlu mesuttur olmaya devam etsin.


    ben bu oyunu oynadığım sürece patron olarak oynamış biri olarak bunları söyledim. full free 2 play oynayanlar kim bilir neler derler. sen o oyunu oynuyorsun diye o oyunu bana savunmak zorunda değilsin trion senin babanın malı değil biraz objektif ol oyun pay 2 win işte. başka bir çok oyun gibi (istisnalar kaideyi bozmaz guild wars 2) bu da pay 2 win hemde ağır pay 2 win korumayın.

    Neyse arkadaşlar oyuna bizde oyuna biraz vakit harcayabildik. Konuyu açalı çok oluyor farkındaysanız :)

    Alıntıladığım arkadaşa katılıyorum. Uzatmanın alemi yok. Oyun P2W.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mianfei -- 26 Nisan 2016; 23:36:34 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.