Şimdi Ara

Arcery mi yoksa Assasianmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim forumda sürekli bahseddiğim 37 lwl assasianı bilenler vardır.bu charı assasianı bırakıp skillerini sıfırlatıp arcarymi olum.(Diyer arkadaşlarımı saygısızlık olmasın ama özellikle By_Ram ve Rensuzken nickli arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum)

• ii bowun varsa ol
  • npc de satılan en iyi bowun +7 siyle (sanırım horn crossbow du adı) lard orc - ash knight kesilebilirmi?

edit: horn crossbow +7 .. attack 100/70 poison dmg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoptiyar -- 4 Aralık 2005, 13:37:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hoptiyar

npc de satılan en iyi bowun +7 siyle (sanırım horn crossbow du adı) lard orc - ash knight kesilebilirmi?

edit: horn crossbow +7 .. attack 100/70 poison dmg

lVl VE İTEMİNE BAĞLI....
  • ya özellikle 2 arkadaştan mesaj bekliosan pm atsaydın ona.

arcHer mi aSSaSSiN Mi sorusu 800 kere tartışıldı burda. 37 levelde dire wolf tan başka bişe kesemezsin....
  • 45 ol sora istersen archera dönersin ama archer daha rahat fakkat daha zor solo yaparsın
    çünkü assasinde yaratığın etrafında dolaşarak vuruosun o sana vuramıo ama archerda yanına yaklaştırmıcan
    hele lvl düşükse
    ama damage olarak bi sıkıntı yaşamazsın yanlız çok mana harcarsın haberin olsun
    elinde de en az bi horn crossbow olsun yane
  • yerine göre değişir.( aposta assain golemde archery gibi)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TABIIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

ARCHERY ASSASSIN IN ATTACK POER I DUSUKTUR AMA SKILLERI IIDIR OKCULARDA ISE LVL 55 OLMADAN TOWN BASAMAN

60 OLDUN MU ASSASSIN FLN TINLAMAZ
    WARRIOR BILE KESERSIN OKCULUĞU İİ BILIOSAN TABI
  • bencede iyi bi bowun warsa ol eger yoksa assasinde kal
  • böle çok topic war al eline 120 vuran bi ok oll archery
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

ya özellikle 2 arkadaştan mesaj bekliosan pm atsaydın ona.

arcHer mi aSSaSSiN Mi sorusu 800 kere tartışıldı burda. 37 levelde dire wolf tan başka bişe kesemezsin....

baba sen heralde oyunun çaylağısın 37 lwlda death knıghtı şişliyo assasianlar hatta 32de bile indiriyosun can basarak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: K_MaNyAk_AyHaN_24

quote:

baba sen heralde oyunun çaylağısın 37 lwlda death knıghtı şişliyo assasianlar hatta 32de bile indiriyosun can basarak...

senden daha iyi bildiğim kesin.

daha isimleri doğüru dürüst yazamadığın adamlar mı olacaksın ? 2-3 şişe pot harcayarak öldürdüün dk dan ne hayır gelir sana.

sizi kaale alıp mesaj yazanda kabahat. sen 40 level oldumu golemde kesersin.. hatta eslanda gidip dark mare kesersin. tabi eslandın nerde olduğunu biliyosan......

Edit :

sen ne sormuşsun ? archery olayım mıi ? ben ne demişim?
    gözünüzle okuyun lütfen...!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 4 Aralık 2005, 17:17:26 >

• 60 a kadar asasin 60 dan sonra istersen archery ol 60 a kadar archery yalan.
  • ben denedim 48 lvl dım miragelreri sattım +8 hornx aldım aynı damage weriro hatta daha fazla.dezavantajları mana çok çabuk bitior we etrafında dönemiyosun yaratıkların.mesela öünme hyde çıktı daldım yarı canında potum bitti kesemedim hyde i assas olsam keserdim çok rahat.
  • dostum sana şunu diyeyim assassin olacaksan combo bileceksin.Combo yapamıcaksan zaten assassin olma.Ben assassindim ve elimde dual +6mirage vardı fakat combo olmadan gerçekten bir işe yaramıyor.Skillerini kullandıktan sonra adam hala ölmemişse town çekmekten başka şansın yok.Ayrıca assassinde skiller bazen ıskalıyor ve buda affedilmeyecek bir hata.Ama archer olacaksan da iyi bir ok olması lazım.Öyle npc den alınan okla olacak iş değil.Ben de iron +7 var ve kurtla atağım 1143 ü buluyor (lvl 55 bu arada).Gayet iyi şimdilik.Bunu paper mage pet mage karşılaştırmasına da benzetebilirsin; Paper mage çok ölür ama çok öldrürür (assassin çok keser ama bi o kadar da ölür), pet mage fazla ölmez ama dmg i az olduğu için fazla da öldüremez (archer da fazla ölmez ama assassin kadar da kesemez).Bir de yerine göre değişir.Mesela cz de ve savaşlarda durum set set olabiliryor bu durumda assassinler yaklaşamıyorlar ve archer uzaktan atarak kesebiliyor.Ama cz de dağınık olduğu zaman assassin kapar.Ama assassin önünde birini kestiyse eğer, o assassin saldırmaya hazır değil demektir çünki skilleri yavaş dolar bu yüzden assassinler genelde vururlar ve town çekerler eğer çekmezlerse de genelde ölürler (shell liler ayrı tabi).Bir de giyinme konusu var tabi assassin olacaksan shell giymen lazım.Defans şart sonuçta yakın savaş.Ama archer olduğun zaman plate bile olabilirsin.Tamam plate assassinler de var ama bence yüksek zırhlı olması gerek assassinin...

biraz uzun oldu kusura bakmayın.Gerçi bu konu tartışılmıştı fakat pek yazı yazmamıştım.Onun acısını çıkartayım dedim.Bunlar benim görüşlerim.

• benidme 50 lvllık bi asasin var da iyi item omadığı için elidme sadece 2 tane +7 sword breaker var ben bu yüzden onu bıraktım ve bir warrior açtım.şimdi ona +6 bill aldım 6 lvl sonra alcam elime
  • quote:

quote:

misal ben indiriyom dk :D
  • quote:

quote:

quote:

senden daha iyi bildiğim kesin.

daha isimleri doğüru dürüst yazamadığın adamlar mı olacaksın ? 2-3 şişe pot harcayarak öldürdüün dk dan ne hayır gelir sana.

sizi kaale alıp mesaj yazanda kabahat. sen 40 level oldumu golemde kesersin.. hatta eslanda gidip dark mare kesersin. tabi eslandın nerde olduğunu biliyosan......

Edit :

sen ne sormuşsun ? archery olayım mıi ? ben ne demişim?
    gözünüzle okuyun lütfen...!!!

arkadaş ben 37 lwlım demedimmi sana 37 iken can pot basmadan yatırıyom dkyı,32lik bi assasian can pot basarak yatırabiliyo dedim ben.ama ginede ben adamlık yapıp özürde dileriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K_MaNyAk_AyHaN_24 -- 5 Aralık 2005, 4:41:33 >

• ha ayrıca benim adamdan saydığım kişilerden birisi olan By_Ram'ın yorumlarını aldım ama senin yorumların içinde teşekkürler.ama şunu merak ettim benim yazım yanlışı yaptığım yer nereydi?
  • lem ben lvl 20 deyken harpy kesıodum sız ne dıosunuz

caktırmayın lvl 59luk ark. kasıodu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.