Şimdi Ara

Arçelik Servisi Klimayı Bozdu (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Salonda klima vardı yetkili servise gidip randevu aldık, temizletelim dedik. Hiçbir problemi yoktu fakat bayadır temizlenmemişti işte yetkili servis geldi temizledi 100 TL ödedik. Temizlik yapan arkadaşlar temizlikten sonra abi oda sıcaklığı sensörü bozulmuş bakın dedi klimayı açtıktan sonra yeşil yanan güç ışığı şuanda 6 kere yanıp sönüyor. 2-3 saniye durduktan sonra tekrar 6 kez yanıp sönüyor ve dışarıdaki motor hiç devreye bile girmiyor. Ağzımı bozacaktım servis evdeyken fakat terbiyesizlik olacağı için tuttum kendimi.

Birde bozulduktan sonra abi sipariş geçelim mi sensörü diyor 140 TL diyor dalga geçiyor heralde. Yol gösterebilecek birileri var mı acaba ne yapmamız gerekiyor? 100 TL ye klimayı bozdurduk resmen.

• Ben de güzel çalışan klimayı söküp taşınınca Daikin servisi çağırdım gelip taktılar ama dış motor çok sesli çalışıyor artık. Sökmeden önce 3 yıl çalıştı hep sessizdi.
    Servis bozdu galiba.
    Bana da giderken Abi bakım yaptır dedi eleman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben servisi arayıp şikayet etmeyi düşünüyorum bi ara. Siz aradınız mı hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.