Şimdi Ara

ArÇeLiK Mp3 ÇaLaRDa YaPARmIşşş!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya şimdi mp3 çalar alcam bi baktım hobaaa arçelik mp3 çalar yapmışş.. boyle basladı.. arçelik mp3 çalar aldım.. mp-260 modelinden 149 milyona ama ii diyolar yaa.. ben her ne kadar guvenmesemde arçeliğe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbrahofb -- 4 Ocak 2006 20:01:23 >

• şimdiden hayırlı olsun dostum...

bekle babam bekle bayramdan sonrayıııı.

aynı kaderi paylaşıoz
  • vayy hacı sen burdamısın yaa.. yaw sen bilion benim derdimi.. neyse hacı hayırlsını neyse o olsun.. :P
  • yaff her markanın mp3 ü alınır mı bosch yapsa onu da alcakmısınıs bi bakın kullananlar memnun mu sorun çıkarıo mu die
  • Ya hacı işte ne yapalım.. internetten falan getirttirme sansım yok onu bi kere unut.. yane hem daha kotuleyenide duymadım.. hemö sole bi baktıgın zaman zaten kendi yapmamıstır.. gene bi firmaya okutturmustur .. kendi yapsa işi batırır ama....
  • işte moonrose bulunduğumus yerde mp3 player bulamıos bis

başka marka bulamadı arkadaş ondan dolayı bunu aldı. yani sonuçta alınmış birşey. kullananlar varsa yorumlarını yazabilirler örneğin. kilit noktalar yazılabilir ya da.

internete biras güvensen güsel şeyler var ama işte güven meselesi...

bizim kartın 5000ytl limiti var mesela. alırken yine korkuyorum ama başka çare yok bana.
  • tek sorun bu moonrose.. ne yapak hacı baska.. babam kredi kartını vermiyo ama ne alırsan peşin parasını verırım dio :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizimki de peşin olmaz diyo. kredi kartı da kredi kart

ya işte taksit işi iyi kredi kartında. ama iyi de bir kulaklık alırsın olur biter. kulaklığın pek iyi olacağını sanmam. zaten yanında verilen kulaklıkların çoğu genelde aletin tam kapasitesini gösteremiyor. kaliteli bir kulaklıkla bakmak lasım....

quote:

Orjinalden alıntı: fbrahofb

tek sorun bu moonrose.. ne yapak hacı baska.. babam kredi kartını vermiyo ama ne alırsan peşin parasını verırım dio :D
  • arçeliğin yaptığı mp3 çaları "zottirik(adını hatırlayamadım salladım" adıyla ankara maltepe pazarında iplere asıp 70ytl ye satıyorlar
  • nerden biliyosun pekii.. adam gibi bişi danısıyoruz surda demi.. adam gibi cevap ver yoksa seni o iplere asıp (oraya 3 nokta koyuyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbrahofb -- 4 Ocak 2006 20:36:39 >
  • ya o mp3 calar ya cın yada kore malı fason üretımdır yanı arcalık televızyonun yada camasır makınesının dayanıklılıgını beklemeyın
  • hacı sanki ne oldu bana yaa.. yaa abi yane o kadarda kötü degildit die umuyorum-ki şu zamana kadar alan butun arkadaslar memnum...
  • sen boşver dostum dinlemene bak. takma o kadar. ama ben araştırdığını sanıyordum. neyse yine de iyidir yaw. yani sen takma bu kadar. sen tak kulaklıkları keyfine bak boşver.

quote:

hacı sanki ne oldu bana yaa.. yaa abi yane o kadarda kötü degildit die umuyorum-ki şu zamana kadar alan butun arkadaslar memnum...
  • yaff zaten öle yapcamm.. ama bide arkadasların fikrini alayım dedim kötümü ettim
  • ne kötü edecen oolum takıl kafana göre işte

bide kötü mü ettim diyo. al istediğinin fikrini

quote:

yaff zaten öle yapcamm.. ama bide arkadasların fikrini alayım dedim kötümü ettim
  • quote:

nerden biliyosun pekii.. adam gibi bişi danısıyoruz surda demi.. adam gibi cevap ver yoksa seni o iplere asıp (oraya 3 nokta koyuyorum )

tepkiye bak

neyse şaka bi yana şurdan biliyorum. mintonun 3002 modelini bilirsiniz.böyle kırmızı kart okuyan birşey. ama bende aynı tipin casper olanı vardı.sonra casper üretimi durdurduk dedi(sanki kendileri üretiyormuş gibi!) ertesi hafta minton reklamını yapmaya başladı.

hatta arkadaş söyledi(antepli kendisi) bunların hepsi doğudan OEM olarak geliyormuş ve antepte firmanın hologramlı falan kapağını basıyorlarmış.

arçelik ve vestelin ürettiğ laptoplar, mp3 çalarlar, klimalar vs (beyaz eşya dışında)>>>>>>>>ki bunları bu firmalar üretmiyor...

hepsi tayvan, çin gibi uzakdoğu ülkelerinden geliyor.

yine de siz bilirsiniz tabi.sesi güzel diyorsanız ne güzel. zaten sizin seçiminiz.

• babacım arçelik mp3 çalarmı alınır yaaaaaaw.sony al.NW-E103.256 mb.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pC_moNSteR

babacım arçelik mp3 çalarmı alınır yaaaaaaw.sony al.NW-E103.256 mb.

bencede kesinlikle alınmaz. ona verilen para boşa gider. cihaz 2 gunda dağılır...

onun yerine sony veya i-river düşünmelisin...
  • Diğer arkadaşların da anlattığı gibi bu Beko Arçelik Keysmart vb. gibi markaların elektronik ürünleri fason olarak yaptırılıyor. Yani aldığınız mal aslında başka bir marka adı altında satılan maldır. Minton gibi.

Yeri değil belki ama ben minton 3006 aldım, çok memnunum. 150 YTL'ye alınabilecek en iyi mp3 çalar BENCE..

Kısacası, Minton alacaksanız Minton alın, Arçelik değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 5 Ocak 2006 20:54:27 >
  • O kelime orada cihazlara dandik demek amacıyla kullanılmadı. Ancak anlama konusunda belirsizlik olduğu düşüncesiyle kelimeyi editledim..........
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.