Şimdi Ara

Arçelik mi Baymak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    12.000 - 15.000 BTU arası klımaalmayı düşünuyorum A sınıfı,

Baymakta 12.000 elite 12 modelın ısoyledıler 890-TL 6 taksıtlı ucretı,
    Arçelikte bugun keşif için gelecek sanırım o tavsıyeye gore yıne 12.000 BTU civarında bir klima alacağım,

Açıckası toshıba ya baktım çok pahalı gorunuyor butce olarak aşıyor genel olarak sadece yazın soğutmaya kullanıcaz zaten,
    Arçelik malum ısmı olan tanınmış servis ağı genışş, baymak ıse nedese her tanıdığımın kullandığı klıma markası ıkısı arasında hangısını tercıh etmlıyım acaba A sınıfı olarak hangısı daha uygun ?

• İkisininde üzerinde A sınıfı yazar ,ama ikiside A olamazlar.Patates baskı.Ekonomik durum olarak tercih sizin ama A sınıfıdiye kendinizi kandırmayın.
  • Vay be profesor kilimcıden buyuk sozler patates baskıymış ,
    insan gibi bir soru sorduk dalga geçer gibi cevap verme en azından, Kendimi kandırdığım yok sen kendını kandırıyorsan bılemıyorum tavsıye ıstedı ktavsıye sorduk anlamıyorsan golge etme, boş boş konuşma kısacası bılmıyorsan yazmayacaksın bılıyorsan A sınıfında şu model vardır dersın olur bıter, yazdığın yazı hoş deil kısacası...

(bunun dışında arçelik 12030 düşünüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacki -- 24 Haziran 2009; 14:44:04 >
  • Sizin probleminiz ne arkadaşım.Klima tavsiyesimi,demogojimi.Kimseyle dalga geçtiğimiz yok.Kabahat bizde zaten ,sizde değil.Ne yazarsın gitsin alsın AAAAA sınıfını,
    quote:

Orjinalden alıntı: jacki

Vay be profesor kilimcıden buyuk sozler patates baskıymış ,
    insan gibi bir soru sorduk dalga geçer gibi cevap verme en azından, Kendimi kandırdığım yok sen kendını kandırıyorsan bılemıyorum tavsıye ıstedı ktavsıye sorduk anlamıyorsan golge etme, boş boş konuşma kısacası bılmıyorsan yazmayacaksın bılıyorsan A sınıfında şu model vardır dersın olur bıter, yazdığın yazı hoş deil kısacası...

• quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

Sizin probleminiz ne arkadaşım.Klima tavsiyesimi,demogojimi.Kimseyle dalga geçtiğimiz yok.Kabahat bizde zaten ,sizde değil.Ne yazarsın gitsin alsın AAAAA sınıfını,
    quote:

Orjinalden alıntı: jacki

Vay be profesor kilimcıden buyuk sozler patates baskıymış ,

selamlar,

mbirol dostum belli ki arkadaş benim gibi çokta fazla bilmiyor klima olayını tavsiye istiyor sen ise kestirip atmışsın patates baskı da a sınıfı olamazlar da bilmem ne!! bence bu üslup yanlış, hani neden böyle dediğini daha net açıklarsan benim gibi konuyu okuyan arkadaşlar da bilgi sahibi olur. burda verilen bilgi ve tecrübelere saygım sonsuz ancak imzaya pr.klima yazıyorsan biraz daha detaylı açıklama beklerim, en azından benim gibi çok bilgisi olmayan birinin anlayacağı kadar. saygılar...

• arkadaşım bu konuda çok kereler yazdık.Arçelikte A sınıfı denilen 24 lük R22 gazlı cihazına karşılık,Lg orjinal güneykore R410 lu 24 lük ürün Eurovent te D sınıfı.Sizce Hangisi doğru.Lg den teknoloji alan bir firma LG yi geçmişmi yani sizce.O zaman Arç.teknoloji satsın LG ye bence.Türkiyede İlk split klima montajını yapanlardan biri olarak kendimi bu konuda PR.olarak adlandırmam hakkımdır galiba.Ayrıca klima camiasındada teknik açıdan lakabım budur.1987 de Türkiye ye ilk split klimayı Meltem getirmiştir ve bizlerde ilk montaj ekibiyiz.Bu kadar hakkımız olsun artık.
  • Konuya çok ortadan girmiş olacağım fakat montaj yapmakla prof. olunurmu?

Eğer hayır ise ozaman teziniz yanlış eğer evet ise uydu anteni montajcıalrı astronotmu yazmalı?
  • İYİ GÜNLER BEN KLİMA ALACAKTIM DA KOÇTAŞ DA GÖRDÜĞÜM BİR KLİMAYI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.GÖRÜŞLERİNİZ VE YORRUMLARINIZI BEKLİYORUM

http://www.koctas.com.tr/U/Demirdokum-A-Enerji-Sinifi-Klima/9000-Btu/50323?R=126

Yukarıdakı adreste klima ile ilgili özellikler r ver lütfen ayrdımcı olur musunuz...cok acil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EMRE_SAGANAK

Konuya çok ortadan girmiş olacağım fakat montaj yapmakla prof. olunurmu?

Eğer hayır ise ozaman teziniz yanlış eğer evet ise uydu anteni montajcıalrı astronotmu yazmalı?

Emre arkadaşım selamlar öncelikle.Bu tür gereksiz tartışmalar siz ve ben gibi meslektaşlarııza zarardan başka bir şey vermez.Ayrıca siz benim sadece montajcı olduğum kanatine nereden vardınız bilmiyorum.Benim imzam sadece Teşbihtir.Klima konusundaki deneyimimi ifade etmek amaçlı,bunu sizde iyi biliyorsunuz bence.

Asıl olan bir Arç. argesinde çalışmış biri olarak bence sizin yazmanız gereken,nasıl olduda Arç. LG yi teknolojide geçti.Bence bu konuda yazmanız daha doğru olur kanatindeyim.Boş yere tartışma yapmanın kimseye faydası yok zaten.
  • Siz yanlış anladınız bu gibi tartışmalar yaratmak sadece buradaki topiği kirletmiş olur sonuçta buraya insanlar bilgi edinmek yada sorularına cevap bulmak amaç lı başvuruyorlar tartışma okumak için gelmiyorlar. Teşbihiniz güzeldir prof. bu yanlış anlaşılmasın benimde teşbihimdir bazı yerlerde ord.prof diye sadece espirili bir şekilde teşbih yapmaktır. Buna lafım yok. Ama siz gibi değerli ustalardan bu şekilde cümleler yerine daha açıklayıcı net cümleler kullanmak daha yakışır. Siz diyeceksiniz defalarca söyledim ama mesleki alışkanlıktır kırkkerede sorsalar tekrar ederim çünkü bu hem benim bilgimi taze tutar hemde karşı taraf her seferinde farklı bir soru sorar herkez aynı şeyleri düşünüyor olamaz. Ama genede siz iyisini bilirsiniz tabikide.

İyi çalışmalar...
    quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

quote:

Emre arkadaşım selamlar öncelikle.Bu tür gereksiz tartışmalar siz ve ben gibi meslektaşlarııza zarardan başka bir şey vermez.Ayrıca siz benim sadece montajcı olduğum kanatine nereden vardınız bilmiyorum.Benim imzam sadece Teşbihtir.Klima konusundaki deneyimimi ifade etmek amaçlı,bunu sizde iyi biliyorsunuz bence.

Asıl olan bir Arç. argesinde çalışmış biri olarak bence sizin yazmanız gereken,nasıl olduda Arç. LG yi teknolojide geçti.Bence bu konuda yazmanız daha doğru olur kanatindeyim.Boş yere tartışma yapmanın kimseye faydası yok zaten.

• tek bi gazla az yakması sağlanmıyoki hani bunun kondanseri komprasörü 4yollu su kit grubu bide LG den teknoloji filan alan yok adamlar bizzat burdalar fabrıka onlardan soruluyo
    inverter larada toshiba marka kompresör kullanılıyo bende 9000 btu arçelik 90040 kullanıyorum gayette memnunum
  • Arkadaşım lütfen biraz destekli atalım.Klasik klimayı yaptılar yetmedide inverter teknolojisinidemi geliştirdiler.Gerçi reklamlarında A sınıfına göre %60 az yakıyor diyorlar ya demekki EER yi 5 in üzerine çıkarmışlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: Reordinary

tek bi gazla az yakması sağlanmıyoki hani bunun kondanseri komprasörü 4yollu su kit grubu bide LG den teknoloji filan alan yok adamlar bizzat burdalar fabrıka onlardan soruluyo
    inverter larada toshiba marka kompresör kullanılıyo bende 9000 btu arçelik 90040 kullanıyorum gayette memnunum

• Yahu arkadaş A sınıfına göre %60 az yakan cihazın verilerine bakın Allah Aşkına EER 3,63 -COP 3,81 Muhteşem ya!!!!

http://www.arcelik.com.tr/Pdfs/tr-TR/8961201100.pdf
  • inverter ın az yaktıgını savunmuyorum sadece kalite olarak bildiğiniz markadan parça kullanıyolar onu söledim
    150 lira fark verip alırdım yoksa

bu arada ben atmıyorum gördüklerimi paylaştım
  • Arkadaşım asıl bu anlayış çok yanlış zaten ,hep oyuna geliyorsunuz.Şimdi marketten ucuz bir klimayı alıp,kompresörünü Tos. ve Mit. kompresörle değiştirsek bu cihaz kalitelimi oluyor.Yapmayın lütfen kalite toplamdadır.Hala kafalarımız TEMPRA motorlu DOGAN da.Değiştirelim artık bu kafayı.
  • quote:

pueaheauaehuae
  • 10 yıldır arçelik kullanıyor çok menunum buradaki türk malı düşmanlarına bakmayınız onlar avantalarına bakıyorlar bir klimadan 1000-2000 tl kar almak isteyen türk işçisi işsiz kalsın isteyen adamlar bunlara itibar etmeyiniz,az olsun türk işçisi doysun diyorsanız türk montajıda olsa türk mallarına yöneliniz,
    yukarda arkadaşın dediği gibi montaj yapmakla prof olunmuyor heleki kendi kendine bunu diyene şüphe ile bakın,neymiş meltemde çalışmış ne yapıyordu orada montaj bırakın bu gbi adamları,türk malını destekeleyelimde fabrikalar kapanmasın işsiz kalmayalım.

Türkün Türkden başka dostu yok arkadaşlar.
  • sen antiçelik olmussun ben sana ne anlatsam sen arçeliği sahtekar olarak görücen
    kalite göreceli bişey bunun bi standartı olmadıgını sende biliyosun

benimde o fabrikayla hiçbir alakam yok 3 ay çalıştım sadece
    isteyen istediğini kesesine göre alır
    çok paraya hurda satmadıkları kesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.