Şimdi Ara

Arçelik klima sorunları (sessiz mod ve içeri su akıtma) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • WalterWhite3480 W kullanıcısına yanıt
    1 saat yazdığımı herhalde göremediniz. Sessiz mod için bişey söylemedim ben dikkat ederseniz. Ama siz anlamamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Neyse size laf anlatacağıma gidip bir kediye yemek vereyim onla oturup konuşuruz en azından söylediklerimi anlayabilir.
    İyi pazarlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    En üstte yazmışım ki genel merkez böyle bilgi verdi. Siz diyorsunuz ki hayır efendim uyku modu var sessiz mod tuşu var basınca dış ünitenin sesini kesiyor diyorum üzerine diyorsunuz ki iç sıcaklık dış sıcaklık vvsvsvs kediler en azından dediklerinizi anlayamayacağı için şanslılar :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • efefor kullanıcısına yanıt
    İstisnalar kaideyi bozmaz. Evde sigara içmiyorsanız, yaşadığınız yerde çok toz yoksa, camları çok fazla açmıyorsanız, klimanız odanıza göre biraz büyükse rahat çalışıyorsa mümkün.
    Klima bakımının amacı iç ünitede, filtrelerin ve soğutma kanallarının temizlenip daha iyi hava çekmesi ve çektiği havayı soğutma kanallarından rahat geçirip ortama verebilmesidir, dış ünitede de aynı şekilde kanalların temizliğidir. Ünitelerde bulunan bu kanallar ne kadar temizse klima o kadar rahat ve sağlıklı çalışır. Bakımın tek amacı budur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 14 Ağustos 2022; 21:25:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İki gün evvel taktırdığımız arçelik klimanın iç ünitesinde şöyle periyodik bir ses mevcut. Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. O kadar para verdik açıkçası çok endişeliyim. Servis kaydı açtırdım ancak yoğunluktan 2 gün sonra gelecekler. Bu ses neden olur? Daha önce başına gelen oldu mu? Fan en düşük modda çalışıyor. Tıkı tıkı tıkı sanki analog saat çalışıyor. Videoyu linke ekledim. Sesi yükseltirseniz daha net duyuluyor.

    https://linksharing.samsungcloud.com/ykcKMXCOomPL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arcelik/beko klima pişmanlık malesef. Haziran sonunda montajı yapılan klimayı temmuz sonunda ilk defa kullanmaya kalktım ve gaz problemi. Sonraki süreç tam bir facia. Alüminyum boru kullanıyorlar. Tavsiyeleri dinlemeyip servisi iyi diye aldım. Ne servisi iyi ne ürün

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.