Şimdi Ara

Arçelik karşı atağa geçti: LG'ye patent davası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Patentlerin süresi 20 yılda dolmuyor mu? 1997 deniliyor alım yılına.

  • Çamaşır makinasını bile akp ye bağlayan çamaşır makinası tamburu kafalı gereksiz üretim.gerçek hayatında bir halt olamamış kimse, siyaset yapınca karakter olduğunu zannediyor.tamm ergen işi

  • Bunlar danışıklı dövüş. İkisininde ortak Türkiye'de kurduğu ortak fabrikalar mevcut :)

  • Arçeliğin belli bir dönem LG ile ortaklaşa direct drive sistemini çıkarması. Direct drive motordan memnun kalmayıp değişime gidip bu sistemi LG ye satması devamında lg nin bunu geliştirerek çamaşır makinalarına iyi bir şekilde montaj etmesiyle gelinen süreçtir. Arçelik neye göre kime göre açmış merak konusu. Umarım kazanamazlar. Dandik cihaz üretip al benisine para harcayan bir firmadır kendileri. Daha tuhafı fiyatları LG ve benzeri markalara çok çok yakındır.

  • Şu patent ve patent davaları kadar absürd bir şey yok. Teknolijinin gelişmesine engel olduğunu düşünüyorum. Birde önüne gelene en basit şeylere patent veriyorlar. Verirken de ilk mucide değilde ilk patente başvuran kurnaz ve çakallara veriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direct drive çamaşır makinelerindeki kasnaklı motor bağlantısı yerine motora kazanın direkt bağlantı yapılması esasına dayanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bu yönüyle mantıklı teknoloji...
    Inverter yani fırçasız motor ise apayrı bir teknoloji. Orada yine kasnak var ama motor kömürsüz olduğundan daha verimli uzun ömürlü ve sessiz oluyor. Firmalar genelde inverter motorlu makinelerine 5-10 yıl motor garantisi verirler bu yüzden.
    Arçelik ile LG eskiden çamaşır makinesi tarafında da ortak çalıştılar. Hatta Arçelik'in doğrudan LG üretimi makineyi Arçelik etiketi ile satmışlığı da vardı.
    Davalık olmalarına şaşırdım açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.