Arçelik K-8030 tost makinesi ve Bosch TFB4402V tost makinesi arasında karasız kaldım. Bunların her ikisininde pişirme yüzeyleri teflon kaplama mı acaba? Bileniniz, kullanınız var mı acaba? Hangisini tavsiye edersiniz. Şimdiden çok teşekkürler, iyi akşamlar
quote:
Orijinalden alıntı: onuredirne
Merhaba İyi akşamlar arkadaşlar
Arçelik K-8030 tost makinesi ve Bosch TFB4402V tost makinesi arasında karasız kaldım. Bunların her ikisininde pişirme yüzeyleri teflon kaplama mı acaba? Bileniniz, kullanınız var mı acaba? Hangisini tavsiye edersiniz. Şimdiden çok teşekkürler, iyi akşamlar
teflondur bosch ıyı
quote:
Orijinalden alıntı: lazpanyol
quote:
Orijinalden alıntı: onuredirne
Merhaba İyi akşamlar arkadaşlar
teflondur bosch ıyı
merhaba arkadaşım ben bunun ikisinide inceledim ama daha pratik ve kullanışlı olan ARZUM AR213 PREGO TOST MAKİNESİ buldum yani tavsiye ederim sanada
1800 W 4 adet tost yapabilme imkanı Yiyecek kalınlığına göre ayarlanabilen ve 180º açılabilen üst gövde Çift taraflı, çıkarılabilir, bulaşık makinesinde yıkanabilir, yapışmaz ısıtıcı plakalar 3 kademeli ısı ayar düğmesi Termostat ve ikaz ışığı Isıya dayanıklı ergonomik tutma sapı Dik konumda muhafaza imkanı Kablo sarma bölümü Renk: Gümüş
çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ben Arçelik K-8030 u aldım. Kısmetse haziranda kullanmaya başlıyacağım. iyi akşamlar