Şimdi Ara

Arçelik All In One TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıllardır yapılması gerekeni şimdi yapıyorlar. Kimse artık karasal tuner kullanmıyor ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicustasi

Bildiğiniz gibi bir süredir reklamlarda dahili uydu alıcılı arçelik all in one tv reklamları çıkıyor. Ben de evlilik arefesinnde olduğum için şu anda televizyon araştırmaktayım.

Nitekim 37 inç'lik modelini(1550 tl liste fiyatı) gözüme kestirdim. Arçelik'in sitesine televizyon ile ilgili birkaç soru sordum dediklerine göre:

1.Televizyonların içindeki dahili uydu alıcısı Hd yayınları destekliyormuş,

2.Sitelerindeki fiyat sembolikmiş, yani daha ucuza ve daha pahalıya bulunabilirmiş,

3.İlgili modellerden alındığı takdirde digiturk kampanyasından bir sene boyunca faydalanabiliyormuşuz.

Bunların dışında bu modeller 100 hz, full hd, 50000:1 kontrast değerlerine sahip. Gene de doğrusu receiverin uydudan hd yayınları alabileceği konusunda kuşkum var.

Doğrusu 1000-1500 tl arasındaki bir bütçe ile 37-40-42 inc boyutlarında,full hd, 100 hz, en az 50000:1 kontrast bir tv almayı düşünüyordum. Sizce bu modeller benim ihtiyacımı karşılar mı?

Bu modeller hakkında daha fazla bilgi sahibi olan varsa ve paylaşabilirse sevinirim.

Aman diyim bulaşma. Bende All in one 106 Ekran Arçelik Tv. almıstım. cok pismanım
    Kanal gecisleri cok yavas , Tv çok geç acılıyor , Goruntu kalitesi hoş değil vs...
    Sony , LG , Samsung , Panasonic , Philips alacaksan bunlardan al

• sayın medetres bende evimde all in one tv kullanıyorum, A32-LEG-5W ve A40-LEG-6W iki tv var, sürümlerini güncelledim004... yinede biss key girmem için birşey açılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  • arçelik tv alınmaz
  • all in one için sormuştum biss key girmeyi sonunda çözdüm
    menu ye basın
    2011 tuşlayın
    çıkan ekranda rahatça biss keyi girin denedim çalışıyor
    arçelik tv alınır dahili uydu alıcısı biss key girmeye izin veriyor sürümü güncelleyin yete, belki kanal geçişleri yavaş olabilir ama o özelliklere bu fiyat çok iyi ekran kalitesi de gerçekten güzel
    arçelik all in one alınır
  • kasım 2011'de 1800 tl verdim ve aldım o zaman yeni çıkmıştı. lig tv sağolsun gözümüze sokup duruyordu aldandım aldım şuan gerçekten pişmanım.
  • Hafiften hort.

Biz geçen aylarda arçelik 50" uhd tv aldık. Memnunum tvden ama şöyle bir sıkıntısı var. Dts'yi çalıştırmıyor. Bu benim için büyük eksiklik. Sırf film seyretmek için aldım diyebilirim. Seyrettiğim filmler en az 8gb olunca bu bir ihtiyaç halini alıyor.

Sorunuma gelirsek. Bu televizyona seri numarasını girdiğimde iki tane güncelleme geldiği görünüyor. Biri sanırım önceden yüklenmiş ya da ben yükledim bilmiyorum. Ama ikinci güncellemeyi bir türlü yapamadım. Yazılım güncellemesinde flash ı seçiyorum. Tv kapanıyor ve tekrar açılıyor. Versiyona bakıyorum hala aynı. Nasıl yapacağımı çözemedim.

Bu arada flasha format atıp tek güncelleme dosyasını attım. Yine fayda etmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.