Merhaba arkadaşlar dün akşam kurulumu yapılan televizyonumun sağ alt köşesinde ışık sızması ve 1 adet ölü piksel fark ettim. Işık sızmasının olduğu bölümün iç tarafındaki siyah kısmında içe doğru bir kavis gözüküyor(ilk resim). Kurulumu yapan arkadaş ordan darbe almış olabilir yarın için teknik servisi çağıralım onlarla konuşun dedi. Bence sıkıntı içeride montaj veya üretim hatası olabilir. Bu senenin başında aldığım 48j6370 tvimde de banding ve birazda ışık sızması vardı. Servis hiçbir zaman göremedi ve normal dedi. Kanser olmaktansa tv ile yaşamasını öğrendim :) Şimdi soruma geleyim ölü piksel önemli değil 1 tane ve köşede asıl ışık sızması canımı sıkıyor. Bilirsiniz insan kafaya takınca 8 milyondan bir tane pikseli bile uzaktan görür :) Daha bir günlük tv servis gelince değişim istemelimiyim? Sıfır alınca insan hatasız istiyor. şimdiden teşekkürler. Tv yi almak isteyenlerede biraz yorum yapayım. bir yorum okumuştum 4k görüntü hd, hd görüntüde sd gibi diye.hd görünütü 6370in bir tık gerisinde doğrudur. oda çözünürlük yüksek olduğu için olabilir upscalingi iyi yapamıyordur belki. Ama 4k sı hd gib değil 4k gibi 4 k :)
Değişim yaptır..Gelecek olan da artık şansına..ondada sorun çıkarsa İADE et..başka markalara yönel..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu gördüğünüz ışık sızması değil hocam, o bildiğiniz hasar.
Hücre kısmı içeri sehim yapmış, değişim hak edişiniz mevcut.
Ado
kullanıcısına yanıt
teşekkür ederim. Değişim talep ettim resim çektiler 1 hafta sonra belli olur dediler. sonucu yazarım.
Televizyon için değişim kararı verdiler ve bugün yenisini getirdiler. Hd görüntüyü beğenmediğim için televizyonu kurdurmadım ve başka bir seriyle değiştirilebilir mi diye sordum. liste fiyatı üzerinden fiyat farkı varsa ödeyerek istediğimle değiştirebilirmişim. İstediğim tvnin fiyatı düşükse farkı bana ödemeyeceklermiş. Para iadeside mümkün dediler. Servisin ilgisi yüzünden iade düşünmüyorum. Görüntü full hd bir seride diğer markalarla arasında fazla fatk olmayacağını düşünerek 43L6652 modelini almayı düşünüyorum. 100 lira fark verirsem 49 inçini abiliyorum. Ama odanın eni 3.40 m o yüzden 43 inç ile değiştirmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
gugusunG
kullanıcısına yanıt
49" daha iyidir 43" küçük kalır... + 1080i mi 1080p mi? teledünyada 1080i gayet güzel oluyor history diye kanalda 720p yayın var mükemmel...