Şimdi Ara

Arçelik 9771 DGI 699 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
5.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Diğer Kampanyalı Ürünlerimiz;

Marka-Model Orjinal Liste Fiyatı Bizim Fiyatımız

Arçelik 6230 HT Bulaşık Makinası 1189/799 Kampanyalı 660 TL NAKLİYE MONTAJ ÜCRETSİZ
    Arçelik 6220 FT Bulaşık Makinası 989/629 Kampanyalı 555 TL NAKLİYE MONTAJ ÜCRETSİZ
    Arçelik K 3200 Mini Tekli Telve 169.00 TL 115 TL KARGO 15 TL
    Arçelik K-3282 IM Çay Makinası 219.00 TL 134 TL KARGO 15 TL
    Arçelik STO 810 DGE 324.00 TL 249 TL NAKLİYE MONTAJ ÜCRETSİZ
    Arçelik K 3282 C 139.00 TL 85 TL KARGO 15 TL
    Arçelik 5223 NH Buzdolabı 2089.00 TL 1125 TL NAKLİYE MONTAJ ÜCRETSİZ
    Arçelik Ankastre Fırın 9771 DGI 1455.00 TL 699 TL NAKLİYE MONTAJ ÜCRETSİZ
    Arçelik Ankastre Fırın 838 KF DGI 855.00 TL 550 TL NAKLİYE MONTAJ ÜCRETSİZ
    Grundig 5040 Grill Izgara 189 TL 98 TL KARGO 15 TL
    Arçelik 1260 Robot 199 TL 112 TL KARGO 15 TL
    Arçelik STO 814 DG 423 TL 340 TL NAKLİYE MONTAJ ÜCRETSİZ
    Arçelik STO 812 E 399 TL 310 TL NAKLİYE MONTAJ ÜCRETSİZ
    Arçelik S 7424 Süpürge 309 TL 190TL KARGO 15 TL

Kampanyalı Tüm Ürünlerimize % 3 Vade Farkı ile 11 TAKSİT VE 4 AY ERTELEME( MAXIMUM CARD) WORLDCARD-BONUSCARD 10 TAKSİT 3 AY ERTELEME, CARDFINANS-ADVANTAGE 10 TAKSIT 2 AY ERTELEME

Keleşoğlu Kardeşler Kollektif Şti
    Resmi Arçelik Bayii

0212 575 0440
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Acaba 45 lt'lik fırınlarda kampanyanız var mı?
  • Ankastre çeşitlerimizde kampanyalarımız mevcut. Ankastre olmayan modellerden beğendiniz birisi varsa modeli belirtirseniz yarın sistemden bakıp en uygun fiyatı verebilirim.

Fiyatların uygunluğunu göz önüne sermek için şu iki fiyatı size sunabilirim.

Arçelik Ankastre Fırın 9771 DGI 1455.00 TL 699 TL NAKLİYE MONTAJ ÜCRETSİZ
    Arçelik Ankastre Fırın 838 KF DGI 855.00 TL 550 TL NAKLİYE MONTAJ ÜCRETSİZ

Sadece % 3 vade farkı ile 11 taksit 4 ay erteleme ile ilk taksidiniz kartınızın ekstre kesim gününe göre mayıs/haziranda olacak şekilde ürünlerinizi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arceliksiparis

http://www.morhipo.com/md-574-mikrodalga-firin-1200-w-17-lt/2319582/detay

115 ten satmış görünüyor siz 75 e nasıl aldınız merak ettim. Kargosu 17 desi, 11.3 KG olan bir ürün bu.. Normal vatandaş olarak kargosu 42 TL, anlaşmalı 16 TL tutuyor.. sanıyorumki çok extrem bir durum olmuş ya da ürünün bir kısmının finansmanı farklı bir organizasyonla sağlanmış olsa gerek.. çünkü inanın 75 TL bizim maliyetimizin bile çok altında olan bir rakam. Bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın

Iste 115tlydi 15tl bkm express indirimi, 30tllik forumdan cek buldum 5tlye almistim.
    75tl uzeride ucretsiz kargo vardi ;)

Suan icin sizin fiyatiniz tabii ki uygun iyi satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Internet sitelerinin satış stratejilerinin fiyatı ucuz olan ürünleri daha da ucuz gösterip kendi sitelerine kullanıcı çekmek ve diğer ürünlerin karı ile bu ucuz ürünlerden ettikleri zararı kapatmak olduğunu bilmiyor olamazsınız heralde..

99 TL lik ürünü ondan sonra 89 TL yazıp en ucuz biziz diye ortalıkta dolaşmak ondan 3 gün sonra batıp insanları magdur etmek bize göre değil. Biz sattığımız malı aynı gün kargoluyoruz. Yakın çevremizde ise kendi araçlarımızla nakliyesini yapıp kargo ücreti bile almadan aynı gün teslim ediyoruz. Mal gelecek mi gelmeyecekmi stoklarında var mı gibi bir sürü soru işareti ile müşterisini meşgul eden bir firma değiliz. Problem yaşadığınızda o alışveriş sitesini en fazla sikayetvar.com a yazar malım 10 gün geç geldi dersiniz. Bizim ise çağrı merkezimiz var yanımızda Arçelik firmasının gücü ve güvenilirliği var. Sadece ürün değil hizmette satıyoruz biz. Aldığınız ürünün arkasında duran bir işletmeden mal alıp almamak tamamen sizin insiyatifinize kalmış birşey.

http://www.akakce.com/firin/en-ucuz-arcelik-9771-dgi-fiyati,425121.html

Bizim 699 TL ye sattığımız ürün 999 tl en ucuz ve diğeririnde 1100-1200 tl.. arada 500 TL fark var. Bu 500 tl 10tl 10 tl olarak 50 tane telveye ya da mikrodalgaya ya da ne satıyorlarsa artık o tür ürünlere dağıtılmış ve stok maliyetleri ile satış fiyatları belirlenmiştir. Buranın güngören olması ile bir alakası yok anlayacağınız..

Size böyle daha br sürü örnek gösterebilirim.

Tabiki nereden ucuz bulursanız oradan alacaksınız bunda hiç bir yanlış durum yok fakat fahiş fiyattan satıyorsunuz sonrada kampanya yapıyorsunuz diye karşımıza çıkıyorsunuz şeklinde bir yaklaşımı kabul edemem. Yakınımızda olan birileri varsa gelip maliyetleri de görebilir. Hiç çekinmeden malların maliyetlerini gösteririm.

Arçelik 9771 DGI 699 TL

Arçelik 9771 DGI 699 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taksitle.net -- 7 Şubat 2013; 21:20:23 >

• Gereksiz mesajları sildim. Ucuz vaad ettiniz ürünleri internette arayıp sonra koyun. Aynı fiyata başka ürün olursa bir daha komple sileceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blaupunkt airfryer 1726 TL
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ETI 9657 ürünü kampanyada mıdır? Kampanyadaysa fiyatı nedir?
  • Arçelik 9657 ETI Fırın ile ilgili yarın sistemden bakıp size fiyat vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AjanHaKaN

Gereksiz mesajları sildim. Ucuz vaad ettiniz ürünleri internette arayıp sonra koyun. Aynı fiyata başka ürün olursa bir daha komple sileceğim.

Hocam sıcak fırsatların esprisinin en uygun fiyat olduğunu genel anlamda biliyoruz ama sıcaklık sadece fiyatta mıdır bunu da düşünmek lazım.

Örneğin yarın sony xperia z çıksa ve golda dist. garantili 1900e satılsa,sony centerda 1950 liraya satılsa gider sony centerdan alırım.

Şimdi buraya konulan bir ürünün resmi arçelik bayisinden ya da bir spotçudan alınması aynı şey değil diye düşünüyorum,bu aradaki az fiyat farkını kapatmak için bence makul bir sebep.

Yani ufak böyle ayrımlar olduğu sürece çok ufak farklılıklara müsammaha etmek gerekmez mi?

İyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Gereksiz mesajları sildim. Ucuz vaad ettiniz ürünleri internette arayıp sonra koyun. Aynı fiyata başka ürün olursa bir daha komple sileceğim.

Hocam sıcak fırsatların esprisinin en uygun fiyat olduğunu genel anlamda biliyoruz ama sıcaklık sadece fiyatta mıdır bunu da düşünmek lazım.

Örneğin yarın sony xperia z çıksa ve golda dist. garantili 1900e satılsa,sony centerda 1950 liraya satılsa gider sony centerdan alırım.

Şimdi buraya konulan bir ürünün resmi arçelik bayisinden ya da bir spotçudan alınması aynı şey değil diye düşünüyorum,bu aradaki az fiyat farkını kapatmak için bence makul bir sebep.

Yani ufak böyle ayrımlar olduğu sürece çok ufak farklılıklara müsammaha etmek gerekmez mi?

İyi forumlar..

Arçelik ithal bir ürün değildir,elde ürünün faturası olduktan sonra aldığınız yer resmi olmuş,spot olmuş zerre fark etmez.

• Olay ürünün garantisi olması değil ki sadece.. garantinin ve servisin işleyişidir. Spottan bir ürün aldığınızda sorun çıkınca geri gittiğinizde "ben malı sattım yetkili servisi var git oraya ver" gibi bir cevap alırsınız. Arçelik bayisine geri getirdiğinizde servis kaydınız açtırılır, ürün servise verilir ve onarım süresince ürününüzle ilgilenilir. Problem çözüldükten sonra tarafınıza bilgi verilir ve ürününüzü alıp yanınızda sattığı malın arkasında duran bir bayi, servis ağı ve kurumsal bir firma olmasının güveniyle evinize gidersiniz. Ya da 3 kuruş ucuza ya da aynı fiyata aldığınız yerden alacağınız cevaba istinaden ürününüzle kendiniz ilgilenmek durumunda kalırsınız.

Siz paranızla sadece ürünü değil aynı zamanda hizmeti de alıyorsunuz. Maddiyat tabiki önemlidir. Fakat unutmayın ki insanlar herzaman güleryüzlü, doğru ve hızlı hizmet aldıkları yerleri tercih ederler. Çünkü güvendikleri yerlerdir ve başları ağrımaz. Bir problem çıktığında karşılarında muhattab bulabilirler. Tabiki sizin için sadece garanti belgesinin olmuş olması yeterli gerisi önemsizse birşey diyemeyeceğim. Herkesin görüşleri, kesesi, alışveriş alışkanlıkları farklı olabilir. Bu nedenle kimse ne yadırganabilir ne de kötü gözle görülebilir. Sizden de ricam ürün satanlara karşı daha anlayışlı ve yapıcı olmanız.

Saygılar, iyi geceler dilerim.

• Merhabalar,

Elinizde mikrodalga var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var tabiki MD 574 lerde kampanyamız mevcut. 95 TL den nakit alabilirsiniz. Dilerseniz 105 TL ye 11 taksit 4 ay erteleme ile de kredi kartınızla satın alablirsiniz. Magazamızda elden satışımız bulunmaktadır. Bakırköy, bahçelievler, merter, güngören, haznedar, zeytinburnu semtlerine ücretsiz nakliyemiz mevcuttur. Kısaca saat 13:00 ten önce yapacağınız alışverişlerde aynı gün ürününüz bu bölgelerde iseniz tek kuruş nakliye parası almadan adresinize teslim edilir. Ürünler adınıza fatura edilerek verilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taksitle.net -- 9 Şubat 2013; 0:48:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

quote:

İyi forumlar..

Arçelik ithal bir ürün değildir,elde ürünün faturası olduktan sonra aldığınız yer resmi olmuş,spot olmuş zerre fark etmez.

Şimdi güzel kardeşim Arçelik'in ithal bir ürün olmadığını ben de biliyorum.
    Ama ne kadar ithal ürün olmayıp yerli üretim olsa da,spot mal ve bayi malı arasında "satıcısına göre" avantajlı ya da dezavantajlı durumlar olabilir.

Benim de spot mal almışlığım var,sistem nasıl işliyor vs. çok iyi biliyorum ama herkes bilmiyor,insanları bilgilendirmek lazım.

Bir örnekle başlayalım
    Konuda bahsi geçen şu bulaşık makinesi mesela
    Arçelik 6230 HT Bulaşık Makinası 1189/799 Kampanyalı 660 TL NAKLİYE MONTAJ ÜCRETSİZ

Şimdi google'a girip bir arama yapalım.
    AKAKÇE.com!a bakalım.Kargo ücreti dahil bu fiyattan daha ucuz bir ürün göremedim ben.VELEV Kİ daha ucuz fiyat var diyelim.Konu sahibi herşey dahil 660 tl demiş,varsın bu sitede bir satıcı 600 TL.'ye satıyor olsun.

Siz biliyor musunuz,Arçelik arızalı ve ufak tefek sorunları olan cihazları tekrar onarıp, kullanma kılavuzuna R ibaresini ekleyip (onarıldığı anlamına gelir), bu ürünlere 1 yıl garanti verip satış da yapıyor?Bir Arçelik bayisi ürünün böyle olduğunu belirtmezse onun bayiliğini silerler ve harbiden canını yakarlar.
    Ama alışveriş yaptığınız spotçularda (ki bunun şahitlerini bile size gösterebilirim), R ibareli ürünü sağlam ürün diye gönderip bu işten anlamayan insanları çok rahat kandırabilirler?
    Hatta bu işin boyutunu aşıp, anlaşmalı servis ortaklığı ile,normalde R ibareli ürünün garanti kağıdına 3 sene yazdırıp,Arçelik'in sistemsel bir kontrolde garantiyi hemen 1 seneye indirdiğini ve alan insanların madur olduklarını da söylemem nasıl olur?
    Böyle şeyler yaşanıyor bu ülkede.
    Ya da bir spotçu gözle görülmesi zor ufak bir göçüğü ya da kırığı olan bir beyaz eşyayı size yollayabilir.İade edebilir misiniz?Evet.Değişim yaptırtabilir misiniz?Evet.Ya da değişim yapılmaz paranız iade edilebilir mi evet.
    Çok sorun yaşayabilir misiniz, bu süreçte afakanlar basabilir mi?Evet
    Ama resmi bir Arçelik bayisinde spotda yaşanan 10 sorundan birisini yaşarsınız, bu oranı size garanti edebilirim.

Ha ama tabi mesajımın üstünde belirttim, bu ürünü aldığınız firma ile çok alakalı.İşini temiz ve şeffaf yapan,insanları kandırmayan firmaları tenzih ederim.Ama çiğ süt emmiş ve insanları kandırarak kar marjlarını arttıran firmaların var olduğunu düşündüğümüzde resmi bayilerin bu riske giremeyeceğini de görmemek bence fanatiklik olur.

Ben size uzaklarda değil,donanımhaber'de paylaşılmış birkaç hikaye de paylaşayım.

quote:

Orijinalden alıntı: techcentre

quote:

Orjinalden alıntı: SP3ctr3

spot işi yaptık genellikle siemens profilo calışıyorduk sattığımız tüm elektronik ürünlere yetkili servis garantisi(ayrıca yetkili servisimiz wardı) werdik yani her spotcuyu bir tutmayın

Zaten ilk mesajımda da spotçuların tanıdıkları bir yetkili servisi aracı ettiklerini söyledim. Ancak bir kaç ay sonra ki bu bazen 6 ayı buluyor fabrika garanti belgelerinin seri numaraları ile yaptığı kontrollerde ekstra 4 yıl garantiyi ve 1 yıldan sonrakini iptal ediyor ve alıcının bundan haberi dahi olmuyor. BU süre zarfından arıza olmaz ise ne ala. Ama arızalanırsa ve fabrika da bu oyunu farkettiyse bye bye garanti! Tek bir ihtimal spotçunun gerçektende SIFIR ürünü satmasıdır böyle bir durumda 3+4 yıl garanti doğrudur ama bu da babalar gibi çoook nadirdir.

Ayrıca bir not Siemens'in revize edilmiş ürünü yok sanırım. Yani alınacak her Siemens mutlaka yenidir deniyor. Tabii burası Türkiye bir kaç maho bir yerlerden onlare imha edilmeden sebeplenir ve millete sabunsuz itelerler..

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bu tür yerlerde satılan ürünler çoğunlukla defolu değil, 2. el oluyor.

Çaktırmadan deterjan kutusunu yeni sipariş verip boyasını rötuşlayarak defolu beyaz eşya yalanıyla satıyorlar. İnanmayın.

Ciddi çalışan firmalar zaten defolu beyaz eşyalarını imha ederler.

Arçelik ise kendisi toplayarak revizyonlu adı altında 1 yıl garantili satar.

Vestel ise piyasaya verir. Bu yüzden defolu beyaz eşya mağazaları genelde çürük Vestel ürünleri ile doludur.

İstiyorsanız gidip görüp beğendiğiniz eşyaların model kodlarını not alarak burada paylaşın, bilgi veririm size.

quote:

Orijinalden alıntı: bulentozi1905gs

arkadaşlar bizde bugun profilo makina aldık çamaşır makinası spot piyasadan arçelik ve beko alırken garantisin muhakkak sorun revizyonlu mal satılıyor spot piyasada revizyon ne derseniz arızalı makinayı arçelik tamir edip 1 yıl garantili olarak tekrar satıyor ancak kullanım kılavuzundaki R işareti ile anlaşılıyor bugun öğrendim payalaşıyım dedim dikkatli olun gerçi bu satıcının insafına kalmış bi durum

Bakıyorum mesela akakçe.com'a,adam sitesine ürünü koymuş,garanti süresi yazmıyor,Arçelik garantili yazmış sadece.Enteresan değil mi?
    Ve sizden bir ricam da akakçe.com sitesindeki yorumlara lütfen bir gözatın.
    Bakın insanlar nelerden şikayet etmişler..Birtanesine çok güldüm,diyor ki
    evim 2.katta,kargo yukarı çıkarmıyor,makineyi teslim alamıyorum

Neyse toparlayayım, beyaz eşya konusunda spot ürün alıyorsanız,işin içinde çok çakallıklar olabileceği ihtimalini hiçbir zaman unutmamak lazım,benim şahsi fikrim de arada uçurum olmadığı sürece beyaz eşya alışverişlerinde her zaman resmi bayilerden alışveriş yapmak her zaman mantıklıdır.O yüzden yönetici arkadaşa olan sorumu tekrarlıyorum.

Arada cüzi farklar varsa resmi bayi malı spot mala göre sıcak değil midir?Ya da aralarında hiç fark yok mudur?
    Ha tabi her ürün için bunu söylemiyorum,ben birtane örnek verdim sadece.

Bu noktada da konu sahibi arkadaşa iş düşüyor.Elbette onun burada yapması gereken şey,donanımhaber sıcak fırsatlara uygun,gerçekten insanlara fayda sağlayabilecek indirimleri paylaşmaktır.Sadece açtığı konuda değil, soru sorup "şu var mı sizde" diye mesaj atanlara cevap verirken de pmden yazışmak yerine,konunun içine yine fiyatı SICAK şekilde ürün hakkında bilgi vermek sorumluluğundadır.Yoksa,ben konu açtım,10 tane ürün yazdım,hepsinin de fiyatı iyi ama sorulan sorulara normal piyasa fiyatından ürünleri satarsa olmaz,iş yine sarpa sarar.

Çok uzun oldu biliyorum ama burada indirim kovalayan kullanıcıları kollarken, iş yapmaya çalışan insanları da düşünmek lazım.Hepimiz birşeyler üretiyor,satıyor,ekmeğimizi kazanıyoruz.

Lütfen kimse kimsenin iyi niyetini suistimal etmesin,herkes üzerine düşeni gerekli olduğu kadar yapsın.

Saygılar

• Öncelikle mesuthaksoy'un yazdığı mesajın altına imzamı atarım. Gerçekten çok doğru tespitlerde bulunmuş... Ek olarak daha önce de belirttiğim gibi akakçedeki fiyatlara bakarsanız buzdolabı, çamaşır-bulaşık makinası, televizyon gibi ürünlerde kargo fiyatları olduğunu görürsünüz. Arkadaşlar Arçelikte böyle birşey yok. Bu saydığım ürün gruplarından ister 500 tl lik ister 5000 tl lik mal alın ister bakırköyde ister hakkaride isterseniz haritanın neresinde olursanız olun tek 1 kuruş ne nakliye ne de montaj ücreti ödemezsiniz. Ben kampanyayı daha da iyileştirdim stoklarımızı da azaltmak için mağazada 569 a sattığımız burda 550 dediğim 6220 FT bulaşık makinasını maliyetinden sadece 15 Tl karla satışa çıkarttım 530 TL den.

Şimdi akakçeye bakarsak 498 TL ye bu ürün mevcut. 70 TL kargo belirlenmiş oysa bu üründe nakliye ve montaj bedeli 13-20 TL arasıdır ve bayinin yükümlülüğündedir. Kullanıcıya yansıtılmaz. Dolayısıyla benden 530 TL ye aldığınızda ürününüz kurulmuş olur. Fakat orda 498 yazdığı için birçok kişi gelip burda fahiş fiyatla mal satmayın bu şekilde burda ilan açmayın burası güngören değil gibi yaklaşımlarda bulundu. Madem öyle bende gidip ürüne 450 TL fiyat koyayım 80 tl kargo bedeli diyerek 530 dan satayım.. Bu doğru bir davranış mı? Kaldı ki bu davranış arçelikte de hemen cezasını bulur. Ücretsiz sunulan bir hizmeti parayla satmak arçelikte yasaklanmıştır. Müşteri memnuniyeti ve güvenilirliğini zedeleyen davranışlar bayilik iptaline kadar giden süreçler doğurur. Bizden alın almayın o sizin bileceğiniz birşey tabiki söz söyleme hakkım yok ama nacizane tavsiyem herzaman resmi yerleri tercih edin. Bayileri bugün olan yarın ne olacağı belli olmayan firmalarla karıştırmayın. Çünkü yarın birgün birşey olsa yine malın arkasında arçelik var.

• anilxx92

Kardeşim,

Ben bayi kaç paraya satarsa satsın,gidin yine bayiden alın diye birşey yazdım mı?Yani sen böyle anladıysan yanlış anlamışsın.Bu konudaki ilk mesajım aynen şöyleydi.

İyi forumlar..

Bak ne yazmışım?Aradaki az fiyat farkını.
    Yani 100 de yüz fiyat farkı spot ve resmi bayi arasındaki seçime göre önemsiz vs. birşey demedim.Hatta daha da abartmışım, çok ufak farklılıklara bile yazmışım.

Yoksa örneğin geçen sene arkadaşa kombi aldık,spot aldım,300 lira da ucuza geldi,çok da hoşuma gitti yani,spot kesinlikle alınmaz,arada çok fark varsa bile bayi fiyatı iyidir diye bir sözüm hiç olmadı burada.

Mesajımın sonunda da tekrar yazdım,konu sahibi burada barınabilmek ve ticaret yapabilmek istiyorsa da fiyatlarını indirimli olarak yazmak zorunda, bunu herhalde kendi de kabul ediyordur,yoksa burası bedava reklam yapılacak yer değil.
    Son 2 şey, internet üzerinden satış yapan,adam akıllı firma bilgilerinin bile belli olmadığı internet siteleri ile büyük tekno marketleri karıştırmayalım, ikisi aynı şeyler değil ve

lütfen resmi bayiden beyaz eşya almak ile spotçudan almak arasında "sorun yaşayabilme" ihtimalinin aynı olduğunu söylemeyin,beyaz eşya hususunda buna asla katılamayacağım kusura bakma.

• Tabiki bizde DH da satış yapmayı amaçlıyoruz bu nedenle birçok üründe dip fiyat verdik. Hatta tanınmak için bazı ürünleri 4-5 TL ile verdiğimiz bile var. MD 574 mikrodalga da bu tarz bir ürün. Maliyeti 90 TL tl bu ürünü 4 tl kar ile veriyoruz. ve mesajda da belirttim internetten satışlarda yakın semtlere kendimiz götürüyoruz. Para bile kazanmıyoruz sadece insanlara ulaşalım, tanınalım diye.. Elimizden geldiğince pozitif ve herkese müşteri odaklı yaklaşıyoruz. Umuyorum ki bu fiyatlarla sizleri de memnun edebiliriz.

Saygılar ve iyi geceler.

GRUNDIG KAHVE MAKİNASI 149 TL YERİNE SADECE 79 TL

ürün linki http://www.arcelik.com.tr/urun_detay.aspx?kat=1527&urn=4493&lang=tr-TR

Dilerseniz mağazadan elden teslim alabilirsiniz.

Aynı gün stoktan kargo yapıyoruz.

Arçelik 9771 DGI 699 TL

ARÇELİK MD 890 I MIKRODALGA FIRIN
    378 TL YERINE SADECE 219 TL
     Arçelik 9771 DGI 699 TL

http://www.arcelik.com.tr/mikrodalgalar-solo-MD-890-I.html

ARÇELİK 9771 DGI ANKASTRE FIRIN
    1455 TL YERINE SADECE NAKIT 679 TL 749 TL KREDI KARTINA 11 TAKSIT 4 AY ERTELEME
     Arçelik 9771 DGI 699 TL

http://www.arcelik.com.tr/inox-firin-tek-bolmeli-9771-DGI-Firin-BI.html

ARÇELİK KF 838 DGI ANKASTRE FIRIN
    855 TL YERINE SADECE 599 TL KREDI KARTINA 11 TAKSIT 4 AY ERTELEME NAKIT 540 TL
     Arçelik 9771 DGI 699 TL

http://www.arcelik.com.tr/urun_detay.aspx?kat=1679&urn=5312&lang=tr-TR

ARÇELİK K-1433 Mikser
    Blender Ataçmanlı 4 Hız Kademeli Mix Max Mikser
    http://www.arcelik.com.tr/mikserler-K-1433.html

102 TL Yerine Sadece 70 TL
     Arçelik 9771 DGI 699 TL

GRUNDIG LE 7940 EPILASYON ALETI
    139 TL YERİNE SADECE 80 TL
     Arçelik 9771 DGI 699 TL

GRUNDIG LE 8820 EPILASYON ALETI
    109 TL YERINE SADECE 74 TL

ARÇELİK K-3335 KETTLE
    126 TL Yerine Kargo DAHİL 94 TL Mağazadan elden alırsanız 83 TL
    http://www.arcelik.com.tr/kettle-su-isitici-K-3335.html
     Arçelik 9771 DGI 699 TL

ANKASTRE FIRIN ALANA
    İKİLİ TELVE K 3190 P SADECE 199 TL

Keleşoğlu Kardeşler Arçelik Bayi
    0212 575 04 40

• quote:

anilxx92

Kardeşim,

Ben bayi kaç paraya satarsa satsın,gidin yine bayiden alın diye birşey yazdım mı?Yani sen böyle anladıysan yanlış anlamışsın.Bu konudaki ilk mesajım aynen şöyleydi.

İyi forumlar..

Bak ne yazmışım?Aradaki az fiyat farkını.
    Yani 100 de yüz fiyat farkı spot ve resmi bayi arasındaki seçime göre önemsiz vs. birşey demedim.Hatta daha da abartmışım, çok ufak farklılıklara bile yazmışım.

Yoksa örneğin geçen sene arkadaşa kombi aldık,spot aldım,300 lira da ucuza geldi,çok da hoşuma gitti yani,spot kesinlikle alınmaz,arada çok fark varsa bile bayi fiyatı iyidir diye bir sözüm hiç olmadı burada.

Mesajımın sonunda da tekrar yazdım,konu sahibi burada barınabilmek ve ticaret yapabilmek istiyorsa da fiyatlarını indirimli olarak yazmak zorunda, bunu herhalde kendi de kabul ediyordur,yoksa burası bedava reklam yapılacak yer değil.
    Son 2 şey, internet üzerinden satış yapan,adam akıllı firma bilgilerinin bile belli olmadığı internet siteleri ile büyük tekno marketleri karıştırmayalım, ikisi aynı şeyler değil ve

lütfen resmi bayiden beyaz eşya almak ile spotçudan almak arasında "sorun yaşayabilme" ihtimalinin aynı olduğunu söylemeyin,beyaz eşya hususunda buna asla katılamayacağım kusura bakma.

Sizi anlıyorum ve aslında pek farklı şeyler söylemiyoruz,ben de elbet bayinin fiyatı spot piyasaya çok yakın ise spotçu yerine bayiyi tercih edebilirim.Fakat fiyat farkı fazla olursa ve bende gidip büyük bir spotçudan alırsam ürünü,bayinin artıları,spot piyasanın eksileri ile ilgili bir şey düşünmem bile.
    Resmi bayi konusunda ise 2 sene önce bir akrabamız,yetkili bir arçelik bayisinden arçelik marka bir derin dondurucu satın almıştı.
    Dondurucunun kurulumu yapıldı ve ertesi gün motordan bir ses geldiğini ayrıca dondurucunun soğutmadığını farkedip servisi çağırmışlar ve servis ürünün arızalı olduğunu ve değişmesi gerektiğini,ellerinde yeni ürün olmadığını ve en erken 45 gün sonra gelebileceğini söylemiş.Tamda kurban bayramı öncesi olduğu için ve acil dondurucu ihtiyacı olması nedeniyle akrabamız ürünü iade edip başka marka bir ürün almak için bayiye gitmiş fakat bayi çalışanları aylık faturanın kesildği bahanesinden tutun da,kendi depolarından yeni bir ürün gönderecekleri bahanesine kadar türlü türlü yalanlar ile bizimkileri 1 ay oynatmışlar,1 ayın sonunda ise servis kendisi yeni ürünü temin edip değişimi yapmış.
    Daha önce buna benzer bir kaç durum daha yaşadım ve bayinin bana yardımcı olduğunu şimdiye kadar görmedim,tek yaptıkları arıza için gelenlerin eline servis numarasını verip göndermek oldu.
    Kısacası bu bayiden almak,spotçudan almak tercih meselesi,siz güvenilirlik için biraz fazla verir yetkili bayiyi tercih edersiniz,ben daha düşük bir bedele aynı ürünü spottan alırım.
    Ama şunu da eklemek lazım,%90 oranında yetkili bayilerin liste fiyatları sıcak fırsatlar ruhuna ayrıkı oluyor.

• arçelik 7800 buharikayı taksitli olarak asya karta en uygun kaçtan verebilirsiniz

http://www.akakce.com/buharli-temizleyici/en-ucuz-arcelik-k-7800-buharika-fiyati,465678.html
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.