ARKADAŞLAR ARÇELİK'İN 63101 I MODELİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT İNOX OLMASINDAN DOLAYI SIKINTI YAŞIYACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM ..
NE ALDIYSAM İNOX NEFRET ETTİM DOKUNSAN ÇİZİLİYOR YANLIZ BU ÖZELLİKLERDE BEYAZDA YOK .. BU MODELİ ALMAZSAM 62105 H ALACAĞIM ; DAHA DOĞRUSU 62101 E SERİSİ MAKİNEM ARIZALANDI DEĞİŞİM ONAYLANDI DEĞİŞİM OLACAK GEREKİRSE FARK VEREREK . İNOX ALANLAR MAKİNEDE MEMNUNMUSUNUZ ? ACABA DİYORUM BU YÜKSEK MODEL DİYE İNOX MATERYALİ DAHA KALİTELİ Mİ KULLANIRLAR ?
Değişim onaylandıysa para iadesi de verebilirler. Ya da parasal değeri güzel bir modelden isteyip satın gitsin.
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Değişim onaylandıysa para iadesi de verebilirler. Ya da parasal değeri güzel bir modelden isteyip satın gitsin.
Ben napacağım satınca :)
quote:
Orijinalden alıntı: edra
quote:
satmayın kullanın derim şahsi görüşüm budur
canın demek istediği satıp daha iyi birşey alabilirsiniz demek istemiş
quote:
Orijinalden alıntı: can kırıkları.
quote:
quote:
En iyisi zaten daha üst model yok arçelikte satıpta daha iyisini alayım :) sat et uğraşılmaz zaten kim alır millet kutusu açılmasa bile daha 10 günlük olsa bile 2. el sayıyor . 62105 H geliyor bugün montaj yapılacak diğer 63101 I nın beyazının çıkıp çıkmayacağı belli değil çıksa bile 2-3 ayı bulur bence . hoş 10-15 gün idare etçek yedek bulaşık makinemizde varda o kadar beklemeyelim .
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: can kırıkları.
quote:
quote:
En iyisi zaten daha üst model yok arçelikte satıpta daha iyisini alayım :) sat et uğraşılmaz zaten kim alır millet kutusu açılmasa bile daha 10 günlük olsa bile 2. el sayıyor . 62105 H geliyor bugün montaj yapılacak diğer 63101 I nın beyazının çıkıp çıkmayacağı belli değil çıksa bile 2-3 ayı bulur bence . hoş 10-15 gün idare etçek yedek bulaşık makinemizde varda o kadar beklemeyelim .