Şimdi Ara

ARÇELİK 5192 NF PERFORMANS?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arçelik 5192 NF buzdolabı almayı düşünüyorum. Buzdolabının boyutları yükseklik:196 cm, genişlik:74 cm ve derinlik:71,5 cm.
    Buzdolabını mutfak dolabı bölmesine yerleştirdiğimde her bir yan kenardan 1,5 cm boşluk, üstten ise 7 cm boşluk kalıyor. Sizce bu kadar bir boşluk mesafesinin olması buzdolabının soğutma performansını etkiler mi?
    Değerli görüşlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Kullanma kılavuzunda ne kadar boşluk kalması gerektiği yazması lazım. Ancak verilen ölçülere uymamasının kayda değer bir performans düşüklüğü yaşatacağını zannetmiyorum. Kaldı ki, sizin verdiğiniz ölçüler gayet normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: geronimo72

Değerli Forum Üyeleri,

Arçelik 5192 NF buzdolabı almayı düşünüyorum. Buzdolabının boyutları yükseklik:196 cm, genişlik:74 cm ve derinlik:71,5 cm.
    Buzdolabını mutfak dolabı bölmesine yerleştirdiğimde her bir yan kenardan 1,5 cm boşluk, üstten ise 7 cm boşluk kalıyor. Sizce bu kadar bir boşluk mesafesinin olması buzdolabının soğutma performansını etkiler mi?
    Değerli görüşlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.

Buzdolabında arka üst kısım ve ön alt kısmın açık kalması önemlidir.Buzdolabı resimde gösterdiğim şekilde hava alır.Yanlarda da 1 cm kadar boşluk kafidir.Hava akışı bu noktalarda kesilmediği sürece sorun olmaz.
    Bir de model konusunda düşündüğünüz cihaz yerine Samsung veya Sharp tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 21 Ağustos 2007; 18:54:04 >

• Değerli forum üyeleri verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.
    Sağlıcakla kalın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik 18064 inverter klima
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.