Şimdi Ara

Arçelik 4263 n buzdolabı - Bu dolabı tasarlayan mühendisi bulup .......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Evimize Arçelik 4263 n buzdolabı aldık. 5 -6 ay oldu.

Bu buzdolabı sürekli çalışıyor , çok az susuyor ve bu dolabın sesi beni çok rahatsız ediyor.

İşin tuhaf kısmı, bu dolabın sesinden evin diğer ferleri rahatsız olmuyor.

Ben işitme kaybından dolayı işitme cihazı kullanıyorum. Genellikle ses algım normal insanların sesleri ile aynıdır. Hatta daha azdır.
    Normal insanların duyamayıp benim duyduğum ses pek yoktur.

Şimdi bu buz dolabı her çalışmaya başladığında cırrrr cırrr cırrrr benim kafamı şişiriyor. Her mutfağa girişimde işitme cihazını kapatmak zorunda kalıyorum ancak bu da hoşuma gitmiyor.
    İnnsanlar oluyor onlarla konuşmak için tekrar açıyorum ama cırrrr cırrr. Bu dolap beni yıldırttı..

İşin ilginç kısmı, yakın zamanda No- Frost olmayan ve mu modele kardeş modellerden olan başka bir Arçelik buzdolabı ile de bulundum. O dolabın sesi o kadar rahatsız edici değil.

(İlerleyen zamanlarda fırsatımn olursa o dolabı da paylaşacağım ama muhtemelen bunun 4-5 sene evvelki modeli).

Servisi çağırsak, evin diğer fertlerinin referansına bakacak olursak , muhtemelen "bu ses normal" deyip kesip atacaklar, herhangi bir işlem değişim yapmayacaklar.

Artık sinirlerim zaman içerisinde bozulmaya başladı. Evde daha garantisi dolmamasına rağmen buzdolabı değişikliği yaptırabilirim. Ama kime satacağım. Bir de yeni alacağım buzdolanının bundan gürülltüsüz olacağı ne malum.

Evde olmadığım zamanlarda da bu buzdolabının hayali seslerini duymaya başladım. Canım artık mutfağa da girmek istemiyor.

Bu buzdolabını tasarımında parmağı olan ve bana çektiren yenilikçi Arçelik mühendisini de ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. İçimden birşeyler geçiyor ancak adminlerden ceza almamak için , sizlerin tahminine bırakıyorum.
    Allah onları bildiği gibi yapsın!

Benim içinde bulunduğum durum durumu anladınız. Akıl hastanesi ve cinayete kadar yolu var.

Bu dolabı tecrübe edeniniz var mı? Ya da evin diğer fertleri rahatsız olmasa da dolabın gerçek bir gürültü makinesi olduğunu ve Arçeliğe bunun "utanç verici bir eseri" olduğunu kanıtlayabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrettinkart -- 17 Nisan 2015; 22:15:44 >

• icat edenii .....
  • Buzdolabınızın arkası duvara çok yakın olabilir. En azından 10 cm boşluk bırakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.