arkadaşlar aşağıda özellikleri yazılan klima arçelik 185410 mirror inverter klima alınır mı? özellikle eer ve cop değerleri dikkatimi çekti.ayrıca bu klima orjinal lg üretimi mi yoksa montaj mı) ve 2000 TL den fazla eder mi? Genel Özellikler Enerji Sınıfı A Enerji Gaz tipi R410 A Çevreci Gaz · Plasma Hava Temizleme Sistemi Var · Led Gösterge Var · 24 Saat programlama özelliği Var · Hızlı Soğutma ( Jet Cool) Var · Hızlı Isıtma ( Jet Heat) Var · Sağlıklı Nem Alma Fonksiyonu Var · Yıkanabilir antibakteriyel filtre Var · Anti alerjik filtre Var · Otomatik temizleme fonksiyonu Var · Uyku Modu Var · Akıllı çalışma sistemi Var · Minumum Enerji modu Var · Otomatik sıcaklık kontrolü Var · Korozyona dayanıklı Gold Fin kaplı dış ünite Var · Doğal rüzgar etkili homojen hava dağılımı Var · LCD Uzaktan kumanda Var · Buz çözme (Defrost) özelliği Var · Sıcak kalkış modu Var · 4 yöne Otomatik Hava Yönlendirme Var · İç ünite ses seviyesi 29 dBA çok sessiz · Soğutma Kapasitesi 19.000 btu / h · Isıtma Kapasitesi 23.000 btu / h · 185411 İç Ünite ( G x Y x D ) 1030 x 325 x 245 mm · 185410 Dış Ünite ( G x Y x D ) 870 x 655 x 320 mm · Elektrik kesintilerinden sonra otomatik çalışma Var Enerji Verim Oranı Soğutmada ( EER) 3,81 Isıtmada ( COP) 4,11
selamlar pathfinder481 bahsettiğin klima ben de beğendim<< yalnız 2640. tl bu klimawww.arelikyetkilisaticisi.com da indirim bileti veriyorlar. ama bi ara istersen..
Ben 1 haftadır kullanıyorum. Nakit aldığım için indirim yaptılar baya.
hımmm nakit ha..
nakitle taksit arasında 460TL fark vardı bende nakit aldım :D
iyi fark varmış..nakit vermeye değer...
Eee tabi abi düşün 1 tane 5008 bakımı bedavaya gelmiş oldu, üstüne parada kalır
quote:
Orijinalden alıntı: hewes
quote:
Orijinalden alıntı: tttnet.net
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tttnet.net
quote:
Ben 1 haftadır kullanıyorum. Nakit aldığım için indirim yaptılar baya.
hımmm nakit ha..
nakitle taksit arasında 460TL fark vardı bende nakit aldım :D
iyi fark varmış..nakit vermeye değer...
Eee tabi abi düşün 1 tane 5008 bakımı bedavaya gelmiş oldu, üstüne parada kalır
neyse arkadaşın sorusunu kaynatmayalım arada.. ama aylık 38 lira vay be adamlar yolunu bulmuşlar..
arkadaşlar peki klima ile ilgili son yorumlar nelerdir ?
1 yıl geçmiş üstünden ?
teşekkürler
Bu klimanın Swing ayarı berbat, konumu saçma sapan. Yukarı veremiyorsun fanı bir türlü illa ki yere bakacak. Masaya yakın bi yere koyarsanız oturanları felç edebilir direkt.
arçelik, beko, demirdöküm, rubenis, vestel, seg, regal dünya markası hatta daıkından iyiler.
quote:
Orijinalden alıntı: EnginAKB
Bu klimanın Swing ayarı berbat, konumu saçma sapan. Yukarı veremiyorsun fanı bir türlü illa ki yere bakacak. Masaya yakın bi yere koyarsanız oturanları felç edebilir direkt.
Evet şuan teki tam tepemde.
Swingi elimde u.kumandası ile ne silahşörlükler (!) yapsam da istediğim açıda bırakamıyorum ya kafama ya gövdeme, çok dar bir açı ve gereksiz derecede yüksek hızla çalışıyor.
Bahsettiğim cihaz 2006 model 9.000Btu LG Beko Plasma, belki şimdikiler çok daha sessiz sarsıntısız çalışıp aşırı sıcak-soğuktan etkilenmiyorlardır.
quote:
Orijinalden alıntı: esmerce
quote:
Swingi elimde u.kumandası ile ne silahşörlükler (!) yapsam da istediğim açıda bırakamıyorum ya kafama ya gövdeme, çok dar bir açı ve gereksiz derecede yüksek hızla çalışıyor.
Bahsettiğim cihaz 2006 model 9.000Btu LG Beko Plasma, belki şimdikiler çok daha sessiz sarsıntısız çalışıp aşırı sıcak-soğuktan etkilenmiyorlardır.
Ya salak herifler Swing kapağının bağlantısını üstten yapmışlar, be gerizekalı ben havayı yukarı vermek istersem, ki hep öyle olsun istiyorum, nasıl yapacağım. Benimki daha yeni klima 15-20 defa ancak çalıştı, swing kapağı tıkır tıkır ses yapıyor hareket ederken.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: esmerce
quote:
Ya salak herifler Swing kapağının bağlantısını üstten yapmışlar, be gerizekalı ben havayı yukarı vermek istersem, ki hep öyle olsun istiyorum, nasıl yapacağım. Benimki daha yeni klima 15-20 defa ancak çalıştı, swing kapağı tıkır tıkır ses yapıyor hareket ederken.
Yeni mi? Onca zaman içinde yol alamamış firma demek! Benimkinin de filtre kapağı tirtir titriyor çalışırken, evaporatör fanının balansı düzgün yapılmamış belli ki.
EnginAKBE
kullanıcısına yanıt
Arçeliklerde kronik hastalık. Benim Arçelik klimamdada aynı sorun var. Benim klimanın kapağı alttan açılıyor ama fazla yukarı kalkmıyor. Ortaya kadar bile kalkmıyor. Ses zaten çoğunluğunda olan bişey.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme