İyi tarafından bak hocam başka karakterlerin hikayelerini de anlatan diziler gelecek. Zed ve Shen'in hikayesi çok iyi mesela, o gelse süper olur. |
Arcane: League of Legends (2021 - ) | 2.Sezon Geliyor (5. sayfa)
-
-
Bu nasıl bir dizidir tüylerim diken diken harika ötesi bir şey tüm lol evrenini dizi yapsınlar
-
3 senelik aradan sonra ilk sezonki heyecanı hissedemedim. Belki de tek sebebi bu kadar uzun ara olmasıdır. Altı üstü 9 bölümlük animasyonun yapımı bu kadar süremez bence.
Diyaloglar ve diyalog kalitesi bana göre azaltılmış. Müzik ve görsel şovlar daha ön planda 2. sezon ilk 3 bölüm itibariyle. Bazı yerlerde müzik sesi çok yüksek geldi hatta bana.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Jinx'i çok kolay bulup çok kolay ellerinden kaçırdılar. Klişe.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 11 Kasım 2024; 18:48:43 > -
Kesinlikle katılıyorum, öveni çok tamam da kopmuş izleyici olarak biz baya sıkıntı çektik hiçbir şey anlamadık evde izlerken. İlk sezon drama yönüyle öne çıkıyordu hikaye anlatımı süperdi, duygu geçişleri muazzam işlenmişti. Bu üç bölümde evet kalite var, müzikler güzel, animasyonlar şahane ama reklam izliyormuş gibi izledik öyle. Oyunu oynamış, evrene hakim olanların hoşuna gidecek şeyler elbet vardır ama uzaktan bakınca gerçekten hiçbir şey anlaşılmıyor.
-
İlk sezon cok daha iyiydi, 2.sezonu bitireceğim ama bence biraz farklı bi yöne kaymış. Umarım ilerleyen bölümler daha mature olur, bana fazla zoomer geldi. İlk sezonu gayet mature du.
-
NetflixyoutubeThe beginning of the end. The next act of Arcane season 2 arrives November 16, only on Netflix. Watch on Netflix: https://www.netflix.com/title/81516572 About Netflix: Netflix is one of the world's leading entertainment services, with 283 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films and games across a wide variety of genres and languages. Members can play, pause and resume watching as much as they want, anytime, anywhere, and can change their plans at any time. Arcane Season 2 | Act 2 Sneak Peek | Netflix https://www.youtube.com/@Netflix Alliances are forged, allegiances are smashed and fresh dangers emerge as the battle between Piltover and Zaun inspires both glory and heartbreak.https://www.youtube.com/watch?v=pgYeDYZMrPM
Efsane duruyor, bol aksiyonlu.
-
2.sezon 2.act ile beni çok keyiflendirdi. Tavsiye ediyorum.
-
2. Kısım ver coşkuyu olmuş.
Hem görseller hem müzikler hem hikaye duygudan duyguya geçirdi sürükleyiciydi.
-
S2E6 çok hoşuma gitti benim duygu bakımından. ( not : ben oyunu hiç oynamadım o yüzden sadece diziye bağlı şekilde tanıyorum karakterleri )
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.O dokunduğu şeyle birlikte zaman yolculuğu yapmış ya da farklı bir evrende belli bir süre kalmış olabilir. Zaten saçı uzamış, sakalı çıkmış bir şekilde görüyoruz. Orada artık ne gördüyse böyle bir şey yaptı. Bir de Viktor'un öldüğünü düşünmüyorum -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Dizi büyüyle ilgili, örüntülü bi şekilde büyü üzerinden düzen vs. kaos teması işleniyor. Jayce ve Viktor'un hikayesi bitmiş değil, önümüzdeki hafta final olacak zaten açıklığa kavuşur sanırım her şey. -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Benim tahminim viktor ölmedi her an o oyundaki glorious evolution haline gelebilir insani bedeni tamamen bırakabilir. Ekko umarım o gittikleri yer yine oyundaki gibi zamanı geri alma özelliği ile birlikte evrene geri döner. -
Tahmin edilecek bir şey değil Singed direkt olarak bunu Viktor'a söyledi zaten, ayrıca Act 3 trailer'ında Viktor'un evrimi görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında ben singed'dan değilde oyundan dolayı öyle tahmin ediyorum :D
-
S2B1-B6
Mükemmel grafikleri ile yine gözleri bayram ettirdi. Bu sezonun konusu bu sefer çok karışık geldi. Onun dışında VI'nin çizimine bayılıyorum. Her açıdan güzel.
Puanım 10/8.0
Bana da bu sezon çok hızlı ilerliyor gibi geldi. LOL evrenindeki diğer karakterlerin de dizilerini yapabilmek için ekstra 1 sezon yapmamışlar.
-
Bana da hızlı geldi ama diğer bölgelere geçicekleri için de mutluyum açıkçası çünkü kısır diyebileceğimiz zaun piltover gibi bir yerden bile güzel bir hikaye çıkartabildilerse noxus, ionia, freijlord, shurima gibi yerlerden neler çıkar kim bilir
Ağır spoiler. Son 3 bölüm izlemeyen açmasın.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Son bölüm neydi öyle ya. Jinx, Viktor, Jayce, Vander, Heimerdinger.Jinx'in öleceğini tahmin etmeme rağmen ağlattı.Oyundaki bu kadar fazla heronun ölmesini beklemiyordum. Son sahnede Swain'in kuzgunu göründü. Muhtemelen bundan sonraki dizi Noxus'u anlatacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 23 Kasım 2024; 14:36:14 > -
Mükemmel ötesiydi ya.
Umarım devamı gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabaal -- 23 Kasım 2024; 15:16:49 > -
Netflixin en iyi üç beş işinden biri ekrana kitledi beni seneler sonra bir dizi müzikler sahneler hepsi birbirinden şahane umarım izlenir de devamları gelir bütçesi bayağı uçuk çünkü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X