Şimdi Ara

Aras Özbiliz Spartak Moskova'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6 milyon euro'ya gitmiş.

yerli statüsünde de oynayabiliyordu bence türk takımları için kayıp.

• Çok iyi kanat oyuncusu. Ama seçtiği milli takımı vs. nedeniyle Türkiyeye G-E-L-M-E-Z.
  • Tipsizin teki. Marti kas falan da var. Bize gelmedigi iyi olmus. Takimdaki tip seviyesini dusururdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Çok iyi kanat oyuncusu. Ama seçtiği milli takımı vs. nedeniyle Türkiyeye G-E-L-M-E-Z.

gelirdi hocam bence seçtiği milli takım kariyeri için çok belirleyici değil.

hatta ajax'la türkiye'ye geldiğinde galatasaray taraftarıyım ve bir gün orada oynamayı hayal ediyorum diye açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcno

quote:

Çok iyi kanat oyuncusu. Ama seçtiği milli takımı vs. nedeniyle Türkiyeye G-E-L-M-E-Z.

hatta ajax'la türkiye'ye geldiğinde galatasaray taraftarıyım ve bir gün orada oynamayı hayal ediyorum diye açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

O açıklamalarını bilmiyorum ama Rusyada uçan kanat oyuncusu Türkiyede patlama yapardı çokta iyi kanat oyuncusu bizim ligde oynamasını isterdim. Yaşı genç diye almamıştır bizim takımlar 30 yaş civarında alırlar nedense tercih edilmiyor gençler.

• Kürt len bu iyiki almamış türk takımları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Tipsizin teki. Marti kas falan da var. Bize gelmedigi iyi olmus. Takimdaki tip seviyesini dusururdu

Eğer yazdıkların gerçekse sana ne söylediysem azdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hcno

quote:

O açıklamalarını bilmiyorum ama Rusyada uçan kanat oyuncusu Türkiyede patlama yapardı çokta iyi kanat oyuncusu bizim ligde oynamasını isterdim. Yaşı genç diye almamıştır bizim takımlar 30 yaş civarında alırlar nedense tercih edilmiyor gençler.

dediklerine imzamı atarım spartak muhtemelen iyi paralara satar bence tam premier lig'de oynayacak stile sahip aras. kontenjan sıkıntısı da varken çok rahat 6 milyon euro verilirdi...

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/ajaxin-futbolcusu-oezbiliz-galatasarayda-oynamak-isterim/news/anzeigen_53393.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Tipsizin teki. Marti kas falan da var. Bize gelmedigi iyi olmus. Takimdaki tip seviyesini dusururdu

Eğer yazdıkların gerçekse sana ne söylediysem azdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediğin gibi bedavaya gitmiş Allah kulüplerimizi ıslah etsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.