Bildirim
Aras Özbiliz Spartak Moskova'da
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Çok iyi kanat oyuncusu. Ama seçtiği milli takımı vs. nedeniyle Türkiyeye G-E-L-M-E-Z. -
Tipsizin teki. Marti kas falan da var. Bize gelmedigi iyi olmus. Takimdaki tip seviyesini dusururdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Erwin Rommel
Çok iyi kanat oyuncusu. Ama seçtiği milli takımı vs. nedeniyle Türkiyeye G-E-L-M-E-Z.
gelirdi hocam bence seçtiği milli takım kariyeri için çok belirleyici değil.
hatta ajax'la türkiye'ye geldiğinde galatasaray taraftarıyım ve bir gün orada oynamayı hayal ediyorum diye açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. -
quote:
Orijinalden alıntı: hcno
quote:
Çok iyi kanat oyuncusu. Ama seçtiği milli takımı vs. nedeniyle Türkiyeye G-E-L-M-E-Z.
hatta ajax'la türkiye'ye geldiğinde galatasaray taraftarıyım ve bir gün orada oynamayı hayal ediyorum diye açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
O açıklamalarını bilmiyorum ama Rusyada uçan kanat oyuncusu Türkiyede patlama yapardı çokta iyi kanat oyuncusu bizim ligde oynamasını isterdim. Yaşı genç diye almamıştır bizim takımlar 30 yaş civarında alırlar nedense tercih edilmiyor gençler.
-
Kürt len bu iyiki almamış türk takımları -
quote:
Orijinalden alıntı: Jacques
Tipsizin teki. Marti kas falan da var. Bize gelmedigi iyi olmus. Takimdaki tip seviyesini dusururdu
Eğer yazdıkların gerçekse sana ne söylediysem azdır. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hcno
quote:
hatta ajax'la türkiye'ye geldiğinde galatasaray taraftarıyım ve bir gün orada oynamayı hayal ediyorum diye açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
O açıklamalarını bilmiyorum ama Rusyada uçan kanat oyuncusu Türkiyede patlama yapardı çokta iyi kanat oyuncusu bizim ligde oynamasını isterdim. Yaşı genç diye almamıştır bizim takımlar 30 yaş civarında alırlar nedense tercih edilmiyor gençler.
dediklerine imzamı atarım spartak muhtemelen iyi paralara satar bence tam premier lig'de oynayacak stile sahip aras. kontenjan sıkıntısı da varken çok rahat 6 milyon euro verilirdi...
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/ajaxin-futbolcusu-oezbiliz-galatasarayda-oynamak-isterim/news/anzeigen_53393.html
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mishakal
quote:
Orijinalden alıntı: Jacques
Eğer yazdıkların gerçekse sana ne söylediysem azdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dediğin gibi bedavaya gitmiş Allah kulüplerimizi ıslah etsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X