Şimdi Ara

ARAS KARGO REZİLLİĞİ [Cumartesi günü macerası eklendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazartesi günü gittigidiyor.com'dan birkaç elektronik malzeme aldım.

Salı günü alışveriş yaptığım adam aras kargo ile bana göndermiş.

Çarşamba günü kargo Eskişehir'e gelmiş tabi kargo takip sistemi çalışmadığından haberim olmadı. Kargo bana ulaşmadı, bir gün daha bekliyim dedim.

Perşembe günü öğleden sonra alışveriş yaptığım adam beni aradı cep telefonumdan. Aras kargonun benim kargomu dağıtıma çıkardığını adresi aradığını fakat bulamadıklarını ve böyle bir adres yok dediklerini söyledi. (Aynı adresi Yurtiçi ve MNG kargoya verdim hiç sorun çıkarmadılar, bu hafta 3 kez yurtiçi kargodan, 1 kez MNG kargodan kargo geldi aynı adrese) Adam bana telefonda kargo şirketinin benim telefonumu birkaç kere aradığını fakat benim telefonumum kapalı olduğunu söylediklerini de belirtti ama aynı telefondan adam ulaştı bana. Telefonumu hiçbir zaman kapatmam. Sonra adam kargo şirketini aradı adresin doğru olduğunu söylemek için. 2 dakika sonra beni Aras İzmir şubesinden aradılar. Eskişehir şubesinin telefonun verdiler orayı arayıp adresi düzelttirmem gerektiğini söylediler. Aradım yeniden söyledim adresi. Fakat kargom yine gelmedi, belki saat geç olduğu için(15:00) gelmemiştir 1 gün daha bekliyim dedim.

Cuma günü yani bugün saat 16:00'a kadar bekledim, baktım geleceği yok Aras kargoyu yeniden aradım. Daha önce yaşanan olayları anlattım, adrese yeniden baktılar, bu sefer de adresimin sadece mahalle kısmını bırakmışlar bina, daire numarasını falan silmişler. Kargonuz İki Eylül şubesinde dedi bana ve oranın telefonunu verdi. Verdiği telefon 0 222 233 77 22. Aradım ev telefonu çıktı, özür diledim kapattım. İnternetten İki Eylül şubesinin telefonunu buldum, aradım, adresi yeniden söyledim. Adam bana bugün bulunduğum mahalleye gidecek bir araba olduğunu, ona söyleceğini belirtti ve telefon numaramı aldı bugün gelip gelmeyeceğini söylemek için. Ve tabiki beklediğim gibi telefon etmedi, kargom da gelmedi

Size tavsiyem çok mecbur kalmadığınız sürece Aras kargoyu kullanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgatten2 -- 29 Mayıs 2010; 16:23:13 >

• aras kargoyu ufak tefek işleriniz için kullanmayın arkadaşlar adamlar iplemiyor bir, ikinciside aras kargo genelde fabrika ve işyerlerine daha çok adetli çalıştığı için sizin 1 tanecik paketinizi getirme zahmetine katlanamıyorlar
  • Aras kargodan çekmeyen yoktur sanırım.
  • Avrupa Yakasından, Anadolu Yakasına ürünü 3 günde getirmişlerdi. Kargocuyu takdir etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 28 Mayıs 2010; 19:55:27 >
  • Ahh ahh şu arası kullanmayında iflas etsin artık
  • Geçmiş olsun.

Aras'ın bu rezillikleri bir değil iki değil kardeşim! Duymayan kaldı mı?
  • aslında yorumlar şu acıdan baktıgınızda cok subjektif kalıyor.
    insanlar gidiyor.ben xx kargo firmasının şubesi olmak istiyorum diyorlar.gerekli şartları yerine getirip şube oluyorlar.

ben sürekli aras kargo tercih ederim.

bilirim saat 11.20 de kapımda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • favorim Ups aras kargo son tercihimdir.
  • Cumartesi günü :
    Saat 16:00 kargo yine gelmedi. İki eylül şubesini aradım tekrar. Kargomun Porsuk şubesinde olduğunu söylediler. Porsuk şubesini aradım. Bir adam çıktı adama adımı verdim adıma kargo olmadığını söyledi. Biraz bağırdım çağırdım telefonu bi kadına verdi. Kadın buldu kargomu, adres yine sadece mahalle adı olarak görünüyo. 3 kez düzelttirmeme rağmen hala aynı. Tekrar verdim adresi, telefonla dağıtım aracına ulaşcam biraz bekleticem dedi, zaten bekleye bekleye bi hal oldum tamam dedim. 5 dk beklemeden sonra telefonumu istedi, verdim. Sizi 10dk sonra arıcam dedi. Daha önce de öyle demişlerdi ama arayan olmadı dedim. Ben sizi arıcam dedi kapattı. Telefon bekliyorum şuanda ama hiç sanmıyorum arayacağını.
  • bu kadar rezillik çekeceğine keşke şubeden alsaydın
  • senin kargo gelmez. alıştı artık o gezmeye. sürtüyodur yine bi şubenin birinde. seferi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFRo-TAFRo

bu kadar rezillik çekeceğine keşke şubeden alsaydın

aynı şeyi dicektim...
  • Telefon geldi çok şaşırdım. Aynen veriyorum konuşmayı.

a=ben
    b=kargocu

b: Mert bey mi?
    a: Evet, buyrun
    b: Sorunlu bir kargonuz varmış, size teslim edilecek fakat pazartesi teslim edilecek, sorun olur mu?
    a: Evet, sorun olur. Salı gününden beri bekliyorum kargoyu, adres hatalı dediniz 3 kez adres düzelttirdim, düzeltmemişsiniz bir de pazartesi diyorsunuz.
    b: Evet ama
    a: Ben anlamam o kargo bugün bana gelcek, pazartesi falan istemiyorum!
    b: Tamam ben arkadaşlarla görüşeyim bugün yetişebilcekmi diye
    a: Tamam bekliyorum aramanızı

Konuşma böyle oldu, artık iyice sinirlerim bozuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

aynı şeyi dicektim...

Hangi şubede olduğu bile belli değil ki. İki eylül şubesini arıyorum Porsuk şubesinde diyo, Porsuk'u arıyorum İki eylül'de diyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgatten2

quote:

quote:

aynı şeyi dicektim...

Hangi şubede olduğu bile belli değil ki. İki eylül şubesini arıyorum Porsuk şubesinde diyo, Porsuk'u arıyorum İki eylül'de diyo.

hoca önce küfürü bas. sonrada şikayet edecem sizi de. sonra merkezi arayıp şikayet et...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynı şeyi dicektim...

hoca önce küfürü bas. sonrada şikayet edecem sizi de. sonra merkezi arayıp şikayet et...

Sanmıyorum bi işe yarayacağını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgatten2 -- 29 Mayıs 2010; 16:41:19 >

• İyi ki PTT kargoyla işiniz düşmedi. Adam kat 4 daire 9'u yanlışlıkla daire 4 diye algılamış beni bulamayınca ürünü iadeye vermiş. Aynı akşam ptt kargoyu aradım geitren yanlış getirmiş kusura bakmayın kargonuz şu an elimde gelin verelim dediler sordum ertesi sabah alabilir miyim diye tabiki dediler. Sabah gittim adamla konuştum pardon kargonuzu bulamadık şu an geri gönderiliyor dedi. E dedim hani elinizdeydi yok ben öyle birşey demedim dedi. Bu kadar iğrenç yalancı haysiyetsiz bir kurum daha görmedim göz göre göre yalan söylediler bana.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynı şeyi dicektim...

kargonla daha çok ilgileceklerdir emin ol...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynı şeyi dicektim...

kargonla daha çok ilgileceklerdir emin ol...

Aradım merkezi, telefon çalıyo bir süre sonra açılıyo, galiba otomatik. Hiçbir ses gelmiyo.

• Senden korkup kapatıp gittiler dükkanı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.