Şimdi Ara

Aras Kargo Kargomu eve getirmeyip iade çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 24.12.2018 gönderi tarihli fevziçakmak(ankara) şubesinden ümitköy(ankara) şubesine gelen gelen kargom eve ulaştırılmadan iadeye çıkıyor. tüm  gün evdeydim.eve gelmiş olma ihtimalleri yok.kargo takip numaram:8045206471579 

    hatta 27.12.2018 tarihinde sizin isminizde alıcı yok diyorlardı.28in de aynı ismime kargoma iade çıktı.kargo takip kısmından baktığımda da teslim edilemedi bilgileri 28inde girildi sahte olarak.

    ne eve teslim var.ne kargo bilgilerini düzgün tutmak var..alıcıya teslim edilemedi bilgilerini de iade kararının çıktığı son saatte girdiler sisteme



  • Batmasına üzülmeyeceğim tek firma. Keşke zamanında üşenmeyip şikayet etseydim bunları.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta sonu MNG kargo ile aynı sorunu bilmem kaçıncı kere yaşadım. Eve gelmeden geldik bulamadık ayağı yapıyorlar. Satıcıya ürünü almayacağım gerisi sana kalmış yazdım. Kargoyu göndertti eve . Ama bu kaçıncı kez aynı şey. Üstelik aynı anda tanıdığım birine de aynısını yaptılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: etusch

    Geçen hafta sonu MNG kargo ile aynı sorunu bilmem kaçıncı kere yaşadım. Eve gelmeden geldik bulamadık ayağı yapıyorlar. Satıcıya ürünü almayacağım gerisi sana kalmış yazdım. Kargoyu göndertti eve . Ama bu kaçıncı kez aynı şey. Üstelik aynı anda tanıdığım birine de aynısını yaptılar.
    En iyisi Ptt Kargo. Geçen biri bana kargo yollayacaktı. Üstüne numaramı yazmayı unutmuş. Getiren adam bir şekilde merkezi arayıp bilgilerimi almış beni aramış. Aras şubeden çıkarmaya üşeniyor. Getirirse de hadi çabuk ol falan diye azarlıyor. Hb express de iyi. Bu iki kargodan şaşmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen perşembe n11den sipraiş verdim.pazartesi ilçe şubeye geldi.sabah kurye aradı
    'Abi kargon var.Ben merkezdeyim de merkezde nereye bırakayım ' dedi.
    'Birader senin elinde benim evin adresi yok mu niye merkezde herhangi bir yere bırakıyorsun ' dedim.
    'Ya abi orası çok uzak ya kim gelecek oraya ' dedi.
    'Bana ne birader o kargo benim eve gelecek.Sakın bir yere bırakma kabul etmem '
    Telefonu kapatıp şubeyı aradım.Müdürü ile görüştüm ve gerekli talimatı veriyorum dedi.
    Yarım saate eve getirdiler.Kuryenin suratı mahkeme duvarı gibiydi.
    Aldığım ürün de biraz ağır.
    Ve kuryenin müşteri ile konuşmasına bakın.Laubali bir tarzı var.
    Umarım tez vakitte ipleri gerilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

    Bu mesaj silindi.
    Hocam zaten getirmiyolar bir kere getirdiler onda da iki serseri kılıklı tip vardı. Kendi içlerinde zaten işleyen bir şikayet sistemleri yok maalesef.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim adresimde, "otoban üstü" yazıyor diye; biz oraya kargo getirmiyoruz. O yüzden hiç dağıtıma cıkarmadık dediler :D
  • bir sokak sadece bir sokak metre ile ölçsen 100 metre yoktur yanı başımda Aras KArgo var. 1 hafta önce sabah 8.30 da dağıtıma çıkmış kargom. ben işe gelmeden çıkarmışlar, yoksa biliyorum başıma gelcekleri, ben elden alacaktım. herneyse çıkmış dağıtıma, akşam 6 oldu ve kargo yok. Ertesi gün saat 9 da baktım kargom şubede dağıtıma tekrar çıkacakmış. hemen koştura koştura gittim,. ismimi söyledim daha araca bile yüklememişler,

    neden dün gelen kargom gelmedi bir sokak arkanızdayım dedim. adam bana gelmiştir yoksunuzdur dedi. iş yeri burası başkası olur en kötü 50 kişi var ne yokluğu dedim. adreste yanlışlık vardır dedi. ya bırakın allahınızı severseniz, telefonum yazıyor üstünde neden aramıyorlar dedim. mal gibi kaldı. buldu benim kargomu verdi.

    aşırı derecede çalışanlar bile yalancı. hepsi demiyorum ama %60 ında bu var.
  • aynısı benim de başıma geldi. bekle bekle kargo yok ortada. sonradan öğrendim ki benim bölgeme dağıtım yapan arkadaş 2 gündür işe gelmediği için siparişim ulaşmamış. kafalarına göre de iade etmişler. türkiye'de adam akıllı çalışan tek bir kargo firması yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.