Şimdi Ara

arapça ve ingilizce bilmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki yabancı dili iyi düzeyde biliyorum. İngilizce yds den 94 arapça yds den 55 aldım. Bu notlar ne işime yarar?şu yüzden soruyorum. Farklı bir kurumda calisiyorum. Kurumumdan ayrıldiğimda bu notlarla is bulabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sayinmehmet47

Arkadaşlar iki yabancı dili iyi düzeyde biliyorum. İngilizce yds den 94 arapça yds den 55 aldım. Bu notlar ne işime yarar?şu yüzden soruyorum. Farklı bir kurumda calisiyorum. Kurumumdan ayrıldiğimda bu notlarla is bulabilir miyim?

Şirketlerin ithalat/ihracat departmanlarında rahatlıkla iş bulabilirsin.
  • Ayrıca YDS'den 94'ü nasıl aldınız? Özel bir çalışma metodunuz vs var mı? Özel bir YDS kursuna gittiniz mi?
  • Hic yds kursuna gitmedim. Fakat ydsye hazirlanirken cok fazla okuma yaptim. Haber takip ettigimde bile yabanci dilde okuyorum. Benim en buyuk tavsiyem ted talks izlemen. Dinleme ve kelime konusunda cok mesafe alirsin. Arapcaya da ingilizceden sonra basladim. Dilin mantigini cozunce corap sokugu gibi gerisi geliyor. Bir de dili ogrenirken zevk almak cok onemli

• çok rahatlıkla ihracat ile uğraşan firmalarda iş bulabilirsiniz yada danışmanlık tarzı bir şeyde yapabilirsiniz
  • quote:

Arkadaşlar iki yabancı dili iyi düzeyde biliyorum. İngilizce yds den 94 arapça yds den 55 aldım. Bu notlar ne işime yarar?şu yüzden soruyorum. Farklı bir kurumda calisiyorum. Kurumumdan ayrıldiğimda bu notlarla is bulabilir miyim?

kursa gitmeden yds'den 94 alan adamın bütün ingilizce geçmişini dinlemek isterim hocam.
  • Lise doneminde saglam bir temel aldim. Zaten temelin olunca kendin ekleyebiliyorsun ustune. Ayrica iyi not almak icin o dili yasam tarzi haline getirmen lazim. Atiyorum film izliyorsan yabanci dilde ve kendi altyazisiyla izle. Yabanci bir kitabi kensi orjinal dilinde oku.sinav icin ozel bir cabana pek fazla gerek kalmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce vs Almanca
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hic yds kursuna gitmedim. Fakat ydsye hazirlanirken cok fazla okuma yaptim. Haber takip ettigimde bile yabanci dilde okuyorum. Benim en buyuk tavsiyem ted talks izlemen. Dinleme ve kelime konusunda cok mesafe alirsin. Arapcaya da ingilizceden sonra basladim. Dilin mantigini cozunce corap sokugu gibi gerisi geliyor. Bir de dili ogrenirken zevk almak cok onemli

Merhaba hocam. Tercümanlık öğrencisiyim; iyi derecede İngilizcem ve belli bir seviyede Almancam var. Yeni yenide Arapça öğrenmeye başladım, daha Mukarabe,reca ve Şurû fillerini anca öğreniyorum diyeyim. Arapçayı oturtarak öğrenmem için ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakimichi-kun -- 18 Kasım 2014; 19:12:46 >
  • Sayın hakimci oncelikle piyasadaki arapca kaynak sinirli. Ama yine de ust duzey arapcaya ulasmak icin takip edebilecegin kitaplar mevcut. Sabah-ül hayr adli kitap baslangic seviyesinden seni orta seviyeye tasir. Ayrica bu kitapta dinleme oldugundan kulak asinaligi kazanman daha kolay. Bu kitabin cdsini surekli dinle. Yolda evde arabada. Nerde bossan tak kulagi dinle. Onemli olan hep girdi. Diger tavsiye kitap aydem yayinlarinin cozunlu metinleri var. Once harekeli basliyorsun daha sonra harekesize geciyorsun seviye seviye. Baska sorularin olursa cevaplarim saygilar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.