devlet araplaşmaya gidiyor zaten,yakında arapça-türkçe sözlüğe ihtiyaç duymayacaksınız.
Ne kadar ilgi çekicisin biliyor musun
Gerçeği konuşanlar ilgili olup ön plana geçerler,bunun zıttı ise arka planda olur. Saygılar...
Them efendi yazdıklarının bir sözlükle ne alakası var anlatır mısın. Şikayet edildin. Alakasız mesajlarla burayı kirletmeye devam etmemeni öneriyorum.
TheM doğru söylemiş, neden rahatsız oldunuz da üzerinize alındınız anlayamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: kaotika
TheM doğru söylemiş, neden rahatsız oldunuz da üzerinize alındınız anlayamadım.
Kaotika bu toipk şimdi açılmadı. İnteraktif bir sözlük arayışındayım ama bulamıyorum. Bir nevi bir program arıyorum sadece. Bu konunun kaç defa okunduğuna bakarsanız başkalarının da bu ihtiyacı duyduğunu anlarsınız. Yani bu topik ideolojik bir amaçla açılmadığı gibi ideolojikleştirmeye de kimsenin hakkı yok. Gitsin bir topik açsın orda ne söyleyecekse söylesin.
Bu konu 56000 kez okunmuş (Elli altı bin) ama sözlük bulunamamış. yazın vakit bulursam belki girişirim böyle bir şeye
quote:
Orjinalden alıntı: zengin_47
Bu konu 56000 kez okunmuş (Elli altı bin) ama sözlük bulunamamış. yazın vakit bulursam belki girişirim böyle bir şeye
Ya boşver ne uğraşacan elin pis arabının diliyle falan. Hem onlar vakti zamanında bizi sırtımızdan vurmadı mı. Kalleş adamlar.
quote:
Orjinalden alıntı: feylesof
quote:
Ya boşver ne uğraşacan elin pis arabının diliyle falan. Hem onlar vakti zamanında bizi sırtımızdan vurmadı mı. Kalleş adamlar.
feylesof ciddi misin şaka mı yapıyorsun
quote:
quote:
Bu mesajın @feylosof tarafından yazılıp yazılmadığı hakkında ciddi şüphem olduğundan şimdilik cevap yazmamayı uygun görüyorum.
İnan CİZRE benim de aklıma ilk gelen şey birinin feylesofun adına bunu yazmış olabileceğiydi. Bakalım ne olacak.
quote:
quote:
Niye yahu, ne de güzel söylemiş.
quote:
Orjinalden alıntı: _Cizre_
quote:
quote:
Bu mesajın @feylosof tarafından yazılıp yazılmadığı hakkında ciddi şüphem olduğundan şimdilik cevap yazmamayı uygun görüyorum.
hehe mesajlarından tanıdığım kadarıyla feylesof'un bu mesajı atmasındaki amaç alaycı bir espri yapmak istemiş olması olabilir, ya da sonunda acaip mesajları okumaktan o da cinnet geçirdi.
quote:
Orjinalden alıntı: kaotika
Niye yahu, ne de güzel söylemiş.
Kaotika saygı duyduğum bir insansın. Ama son zamanlarda oldukça basit şeyler yazmaya başladın.
quote:
quote:
quote:
feylesof ciddi misin şaka mı yapıyorsun
Bak darıldım şimdi.
OlympusFarmer'ın tahmini doğru.
zengin_47, son zamanlarda o kadar çok düşmanlık içeren mesaj görür oldum ki inan artık tahammül edemiyorum. Buna bir göndermede bulunmuştum. Eskiden de görürdüm bunları ama şimdilerde bu durum, tahammül sınırlarının ötesinde bir sıklıkta gerçekleşiyor. Ortalık, düşman bellediği halklara küfrederek, kesip biçme planları yaparak milliyetçiliğini ispatlamaya çalışan, ama büyük çoğunluğu askerliğini dahi yapmamış olan tiplerle dolmuş.
quote:
Bak darıldım şimdi.
zengin_47, son zamanlarda o kadar çok düşmanlık içeren mesaj görür oldum ki inan artık tahammül edemiyorum. Buna bir göndermede bulunmuştum. Eskiden de görürdüm bunları ama şimdilerde bu durum, tahammül sınırlarının ötesinde bir sıklıkta gerçekleşiyor. Ortalık, düşman bellediği halklara küfrederek, kesip biçme planları yaparak milliyetçiliğini ispatlamaya çalışan, ama büyük çoğunluğu askerliğini dahi yapmamış olan tiplerle dolmuş.
Yazdığın çirkin yazıya bir gerekçe değil bu ama @feylesof yazdığı diyer mesajlardaki seviyesinin hatrına sabır gösteriyorum...
Yanış anlama feylesof ama cidden saçma sapan bir fikir. Senin taraffından söylenmeside bi okadar üzücü...
quote:
quote:
Bak darıldım şimdi.
Yazdığın çirkin yazıya bir gerekçe değil bu ama @feylesof yazdığı diyer mesajlardaki seviyesinin hatrına sabır gösteriyorum...
Yanış anlama feylesof ama cidden saçma sapan bir fikir. Senin taraffından söylenmeside bi okadar üzücü...
""""""Ortalık, düşman bellediği halklara küfrederek, kesip biçme planları yaparak milliyetçiliğini ispatlamaya çalışan, ama büyük çoğunluğu askerliğini dahi yapmamış olan tiplerle dolmuş.""""""
--- beni şu hayatta bir sen anladın, onu da yanlış anladın.....
feyesof: 112 hızır acil
quote:
quote:
Bak darıldım şimdi.
Yıllardır forumdayım. Türk, Arap, Kürt, Ermeni, Yunan, ... hiç bir ayrım yapmadan bir millete düşmanlık ya da hakaret içeren mesajla karşılaştığımda tepkimi mutlaka göstermişimdir. Ve hiçbir zaman iki-üç cümleyle tepkimi geçiştirmedim. Gerekçeleriyle beraber bu düşmanlıkların saçmalığını ortaya koymaya çalıştım. Çünkü asla böyle şeylere dayanamam, bu tabiatıma aykırı.
Fakat artık bu konu karşı durulamaz bir vaziyet aldı. Bu mesajı atmadan önce yine bu bölümde ve Konu Dışı bölümünde katlanamadığım tarzda mesajlara rastlayınca sigortam attı. Evet yazılanlar son derece çirkin ama zaten amacım da bu çirkinliği göstermekti. Benim dünyaya bakış açım yazdıklarımla zaten biliniyor. Konu Arapça sözlük üzerine ve dolayısıyla hiç tanımasanız bile son derece alakasız bir şekilde bu cümleyi sarfeden birisini gördüğünüzde önce şöyle bir durup düşünürsünüz: Kimdir bu kişi, nedir, neyi amaçlamakta, nereye varmak istiyor...
Yine de kırdığım insanlar olduysa özür diliyorum. Dışarıdan görünen vaziyet; "saçmaladığım" doğrultusundaysa biraz kafa dinleme zamanı da gelmiş demektir. Hem hala Toroslar beni bekliyor.
Feylesof senin yazılarını sürekli takip ettiğimden çok şaşırdım zaten. Ama kardeşim sen de ne bir ima ne bir işaret doğrudan yanlış dediğin fikri alıntılamışsın. İnsan birazcık çaktırır.
quote:
Feylesof senin yazılarını sürekli takip ettiğimden çok şaşırdım zaten. Ama kardeşim sen de ne bir ima ne bir işaret doğrudan yanlış dediğin fikri alıntılamışsın. İnsan birazcık çaktırır.
Testereyi () koymuştum ama...
'''':testere daha çok, sanki arapları kesip biçmek amacını sembolize ediyor gibi duruyor(du).