lan benim adım daha kısa keşke benim ismimi yazdırsaymış daha ucuz olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: hepöyleolurzaten
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.
edeyim onun zenginliğine.egosunu tatmin etmek için milyon dolarlar döktüğü bu gereksiz şeyin yerine bir damla suya muhtaç olan fakirleri doyursaydı daha faydalı bir iş yapmış olurdu.sözde,müslüman bunlar birde.
Amerikalı biri yaptırsa överdiniz ama
Şu uzaydan okunma,görülme işini anlamıyorum bir türlü yakınlaştırılmış hali değil mi bu?
quote:
Orijinalden alıntı: Viktor Reznov
Amerikalı biri yaptırsa överdiniz ama
tabi amerikalılar benim kardeşim araplar düşmanımdır amerikalı ne yapsa överiz.
bunu koymasam olmazdı
quote:
Orijinalden alıntı: thecaliph16
sıkıyorsa Kahraman Maraşlı Abdullah yazdırsın
Ulan adamlar sözde şeriatla yönetiliyor sözde hayatlarında islam önemli yer tutuyor ama adamların en ileri gelenleri israfın şerefsizliğin kralını yapıyor biri de çıkıp sen nabıyon ya demiyor mu?
Kimin aklına gelir lan kimsenin görmediği bi yere çukur kazdırıp su doldurmak? Kim görcek? Gördüğüm en ileri düzey israf bu valla altın kaplama araba bile daha mantıklı
Beyler az önce Mars'tan Baktım Gerçektente Görunuyor
quote:
Orijinalden alıntı: 41,5
Şu uzaydan okunma,görülme işini anlamıyorum bir türlü yakınlaştırılmış hali değil mi bu?
he aynen. okadar yakınlaştırınca bizim işyerinin oradaki arabayıda görüyorum.
adam görgüsüz, sen mağara.
şaka bir yana ben olsam, ben de yaptırırdım.bir kere geliyorum dünyaya, param çok. yapacaklarımı yapmışım. bir de ismimi uzaydan görsünler banane zararıma değil derdim yani .
quote:
Orijinalden alıntı: HEISENBERG
Arap milyarder Hamad Bin Hamdan, 3.5 km boyunca ismini yazdırıp içine su doldurttu. Bu sayede uzaydan adı okunan ilk görgüsüz oldu.