Şimdi Ara

Aranızda Wrapsol yada benzeri ürün kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler soru açık, bu ürünleri kullanıp memnun olan var mı merak ediyorum?

Açıkcası eğer gerçekten denildiği kadar iyiyse bende bir Wrapsol alıp + çakma bir smart cover alacağım üstüne.

Nette seyrettim, yere düşürüyorlar iphone u fakat hiç birşey olmuyor. Ben tabi ipad için olanından alacağim.

Fiyati türkiye'de 70TL değer mi bu fiyata ?

• ben iphone için olanından kullanıyorum 9 ay olcak sorunsuz
  • Ben kullaniyorum telefonu aldigimin 3.4. Gunu felan almistim suan telefonu alali 6 ay oldu hala kullaniyorum.
    3-4 defa apartmanda yere dustu ve hic birsey olmadi gercekten guzel tavsiye ederim bende senin gibi dusunuyordum fakat ekran koruyucuyu aldiktan sonra dusurunce gerek yok dedim hem telefonun arkasi felan cok hosuma gidiyordu bununda etkisi var. Forumda biri vardi adini hatiamiyorum simdi hatirlarsam soylerim onla konusup kadikoydeki yerinden almistim 55 tl idi.
    Suanki fiyati hakkinda da bir bilgim yok maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle o parayı haketmiyor... on taraf harıc diger yerleri sokup attım.. ayrıca on taraftaki kisimda cizildi, baska bir marka cam koruma aldıgımda onuda sokup atıcam..
    paranı cope atmak gib bir sey :)
  • Nasıl çizildi yahu ? Üstad niye çöpe attın ki, ömür boyu garantisi yok mu bu zımbırtıların ?
  • hoca 70 tl jelatine çok be
  • Bence de çok ama farklı bir şey diyorlar baya iyiymiş filan, yere mere düşünce bir şey olmuyormuş. Sen ne önerirsin üstad ? Yani bir jelatin takacağım kesin ama ne takayım ? Ekranını karartmasın, bir de parmak izi bırakmazsa iyi olur yani. Kız arkadaşım Turkcell'den almıştı bir jelatin güzel bir şey ancak ekranın rengini fena halde karartıyor. Birde incecik bir şey yani korumaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 31 Ağustos 2012; 23:47:52 >
  • Geçen sene bodyguardz jelatin aldım memnun kalmadım.Jelatine 10 tl den fazla vermem,telefoncudan aldığım 10 tl lik jelatinler işimi görüyor fazlasıyla.
  • Hocam parmak izi filan bırakıyor mu peki ? Parlama filan yada ekranda kararma ??
  • Wrapsol ve Bodyguardz ekran koruyucular Poliüretan malzemeden üretilmektedir.
    Poliüretan malzemeler 10 tl lik ekran koruyucuya göre dayanıklıdır,kolay çizilmez uzun süre kullanılır ve üründen kaynaklı sorunlarda garantisi mevcutdur.
    Poliüretan malzeme araç kaputlarında taş sekmelerinde aracı koruması içinde kullanılır.
    Wrapsol yada bodyguardzı Çoğunlukla kullanıcılar cihazlarını kabalaştırmamak için bir kılıfla kullanmaktadırlar.Wrapsol yada Bodyguarz kullanmanız cihazınızı en az kılıf kadar sağlam koruyacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Hocam parmak izi filan bırakıyor mu peki ? Parlama filan yada ekranda kararma ??

Wrapsol Ultra ve Bodyguardz İpad ekran koruyucuları şeffaftır ,ekran görüntüsünü bozmaz.Dokunma hissiyetini azaltmaz.
  • quote:

Hocam parmak izi filan bırakıyor mu peki ? Parlama filan yada ekranda kararma ??

Bodyguardz parlama yada kararma falan yapmıyordu ama ciddi derecede parmak izi bırakıyordu.
  • wrapsol aldim amerikadan, 6 ay sonra rengi karardi, karardi dedigim sarardi. pisman oldum verdigim paraya, wrapsolu cikardigimda yeni iphone almis gibi oldum, ne kadar kotu olmus tahmin edin artik
  • ben geçen sene aldım ta ozamanlar 50 liraydı 1 ay kullandım sarardı beyaz iphone bej oldu o derece sarardı çıkardım koydum kenara. gitim 5 liralık jelatin aldım 1 senedir kullanıyorum sararma yok.
  • quote:

Bence de çok ama farklı bir şey diyorlar baya iyiymiş filan, yere mere düşünce bir şey olmuyormuş. Sen ne önerirsin üstad ? Yani bir jelatin takacağım kesin ama ne takayım ? Ekranını karartmasın, bir de parmak izi bırakmazsa iyi olur yani. Kız arkadaşım Turkcell'den almıştı bir jelatin güzel bir şey ancak ekranın rengini fena halde karartıyor. Birde incecik bir şey yani korumaz.

hocam ben turkcellden laxon marka jelatin aldım 30 tlye. 20 tlye de deri kılıf aldım 360 derece dönenlerden :) çok memnunum açıkcası
  • Şaka maka fiyatı harbiden 70 TL yahu :) 70TL'ye çakma Smart Cover + Laxon alabiliyorum ki Laxon'dan memnun sanırım kullananlar.

Yada 40 TL'ye sadece ekran korumasını alacağım Wrapsol'un ve bir de hem arka hem önü kapatan bir case.

@Sarierdem

Hocam garanti durumları nasıl? 10 kere sararsa yada çizilse 10 kere daha yenisini veriyor musunuz? Yani hangi durumlarda, kaç defa değişim yapıyorsunuz? Wrapsol'un sitesinde ömür boyu garanti yazıyor.
  • Ben Bodyguarz aldım kullanıyorum.Çokta memnunum.Bundan önce 10 tl lik ürünlerden kullanıyordum ama bunu alınca farkı anlıyorsun.Tavsiye ederim...
  • Ben İPhone icin Switcheasy CapsuleRebel kılıf ve SPG Tempered Glass cam koruyucu, iPad icin de Switcheasy Canvas ve gene SPG Tempered Glass kullaniyorum.

Camların üstüne düşmedi henüz ancak kılıf tarafına fazla sayıda düşürdüm, merdivenlerden bile yuvarlandı telefon ona rağmen telefon hala ilk günkü gibi. Bahsettigim cam koruma da cama direk darbe anında ( cok siddetliyse) kendisi patlıyor ve cihazın ekranını koruyor. Ayrıca çok net bir görüntü sağlıyor. 3 ay oldu takalı cam koruyucuyu bilmeyenler telefonu yeni aldım sanıyor. iPhone'un kendi ekranı gibi duruyor ve görüntüyü hiç bozmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GALDER -- 1 Eylül 2012; 11:03:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gidin Trust 2'li jelatin alın ve kaliteyi görün. iPad'i kim eline alsa "Oğlum şunun ekranına jelatin tak lan.!" diyor. Abartmıyorum, o kadar orjinal duruyor. Bende tesadüfen öylesine aldım ve inanın mükemmel bir kalite. Fiyatıda 35 TL ama içinde 2 tane mevcut. Denemenizi öneririm..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.