Şimdi Ara

aranızda facebook'a giren varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi ben bıktım yeminle bıktım allahtan dh yi bir arkadaş tavsiye ettide geldim buraya yahu bune biçim bişi 2 dk girdim harbiden neden 2 aydır girmediğimi anladım bune ya bi haber paylaşıyo mesela yemin ettire ettire kastıkları sayfalar hep 1 kişinin lan ! bune bir haber var 15 sayfada aynı anda paylaşılmış noluyo 15 tane aynı haber sıralanıyo yemin ettire ettire sayfa beğenenleri,2-3 aydır aynı sözleri paylaşanları saymıyorum bile ne olmuş bu facebook'a böle giderse max 2-3 seneye face devri kapanır

• Apaçilerle arkadaş olursan yada apaçi gruplarını takip edersen öyle olur 300 kişiyi rahat silmişimdir şimdiye kadar 190 arkadaşım var hepsi düzgün tipler kafam dinç arada girerim konuşurum arkadaşlarımla, görüşemediklerimle.
  • Kapatalı 1 yıl oldu.
    Pişmanım birazda, herkes cahilmişim gibi bakıyor, bir yıl önce forumda yapılan geyikleri şimdi yapıyorlar gülmüyorum,sanki bilmiyorum geyiği bu olaylardan hiç anlamıyormuşum gibi tepki alıyorum.Köşeme çekildim çekilmez olaydım.
    Birde bu saatten sonra geri dönsen dönemiyorsun,sanki yeni öğrenmişte yeni açıyormuş gibi bir görüntü oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WECHAT KULLANAN VAR MI (YARDIM)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.