Şimdi Ara

Aranızda bunu kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sahibinden sitesinde gördüm kullanan varmı acaba yada bilgisi olan varmı almayı düşünüyorumda...
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-projeksiyon-200-ekran-sinema-keyfi-13-90-tl-yanlis-duymadiniz/detay

• bu şey gerçekten çalışıyorsa ve iyi görüntü veriyorsa projeksiyon cihazına gerek kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brky

bu şey gerçekten çalışıyorsa ve iyi görüntü veriyorsa projeksiyon cihazına gerek kalmaz.

Bende öyle düşünüyorum ve size sormak istedim en kısa sürede alacam elime geçincede size tekrardan görüşlerimi belirtirim
  • Daha önce forumda konusu açılmıştı, pek bir işe yaramadığı söyleniyor. Ayrıca fresnel lensler görüntüyü ters olarak yansıtır,
    kullanırken görüntü kaynağını (tv/monitör) ters çevirmeniz gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Daha önce forumda konusu açılmıştı, pek bir işe yaramadığı söyleniyor. Ayrıca fresnel lensler görüntüyü ters olarak yansıtır,

Harbiden ters yatırmak mı lazım

• peki burada televizyonun büyüklüğü önemlimi küçük tv olsa büyük tv olsa fln
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Daha önce forumda konusu açılmıştı, pek bir işe yaramadığı söyleniyor. Ayrıca fresnel lensler görüntüyü ters olarak yansıtır,

Harbiden ters yatırmak mı lazım

Mantıken evet, ama görüntüyü pc'den aktaracaksanız ekran kartının ayar panelinden görüntüyü ters çevirerek halledersiniz.
    Ama direkt tv izleyecekseniz mecbur takla attıracaksınız

Çok iyi bir sonuç alamazsınız tabi, duvara yansır görüntü ama karanlık odada bile çok loş kalacağını düşünüyorum.
    Ama fiyatı dolayısıyla denemek pahalıya patlamaz en azından.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.