bu şey gerçekten çalışıyorsa ve iyi görüntü veriyorsa projeksiyon cihazına gerek kalmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: brky
bu şey gerçekten çalışıyorsa ve iyi görüntü veriyorsa projeksiyon cihazına gerek kalmaz.
Bende öyle düşünüyorum ve size sormak istedim en kısa sürede alacam elime geçincede size tekrardan görüşlerimi belirtirim
Daha önce forumda konusu açılmıştı, pek bir işe yaramadığı söyleniyor. Ayrıca fresnel lensler görüntüyü ters olarak yansıtır, kullanırken görüntü kaynağını (tv/monitör) ters çevirmeniz gerek
quote:
Orijinalden alıntı: Umutcan
Daha önce forumda konusu açılmıştı, pek bir işe yaramadığı söyleniyor. Ayrıca fresnel lensler görüntüyü ters olarak yansıtır, kullanırken görüntü kaynağını (tv/monitör) ters çevirmeniz gerek
Harbiden ters yatırmak mı lazım
peki burada televizyonun büyüklüğü önemlimi küçük tv olsa büyük tv olsa fln
quote:
Orijinalden alıntı: GokhanAtas
quote:
Orijinalden alıntı: Umutcan
Harbiden ters yatırmak mı lazım
Mantıken evet, ama görüntüyü pc'den aktaracaksanız ekran kartının ayar panelinden görüntüyü ters çevirerek halledersiniz. Ama direkt tv izleyecekseniz mecbur takla attıracaksınız
Çok iyi bir sonuç alamazsınız tabi, duvara yansır görüntü ama karanlık odada bile çok loş kalacağını düşünüyorum. Ama fiyatı dolayısıyla denemek pahalıya patlamaz en azından.