Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
arkadaşlar bir arkadaşıma hediye etmek üzere mermer themis heykeli almak istiyorum ancak istediğim gibi bişi bulamadım. hatta forumda üretici arkadaşlar varsa önünde şık bir isimlik ile bir bütün olursa çok çok iyi olur. Örnek heykel resmini bırakıyorum. elinizde olmasa bile satıldığı yeri biliyorsanız bilgi verirseniz sevinirim. ARANAN HEYKELSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
gerçek mermerden böyle bir mahlukat yapabilmek mümkün mü?
quote:
Orijinalden alıntı: m_alone
quote:
mermer themis heykeli
mermerden yapmak biraz zor olabilir. zannedersem resmini bıraktığım ürün kemik tozu karışımlı bişeymiş ama çok şık görünüyor ve çok güzel bir hediye olacağını düşünüyorum. aslında aklımdan geçen önüne bir isimlik eklemek. ama tam aklımdakini bulamadım henüz
mermerden yapmak biraz zor olabilir. zannedersem resmini bıraktığım ürün kemik tozu karışımlı bişeymiş ama çok şık görünüyor ve çok güzel bir hediye olacağını düşünüyorum. aslında aklımdan geçen önüne bir isimlik eklemek. ama tam aklımdakini bulamadım henüz
Ucuba heykel yapmışlar Şaka bir yana themis adalet ve düzen sözde tanrıcasıdır mitolojiye göre sanıyorum bir hukukcuya verilecek bir ürün..