çekiciliği=mükemmel veya ona yakın olan satış elemanları dış görünüşü mükemmel veya ona yakın olan barmen ve tezgahtarlar arıyorum... max maaş vericem iletişim için oyunda aytaç berkes... akşam 23:30 dan sonra oyundayım...
quote:Orjinalden alıntı: marcodemir çekiciliği=mükemmel veya ona yakın olan satış elemanları dış görünüşü mükemmel veya ona yakın olan barmen ve tezgahtarlar arıyorum... max maaş vericem iletişim için oyunda aytaç berkes... akşam 23:30 dan sonra oyundayım... imzanı düzeltmemekte ısrarcı kalırsan bu gidişle imzana verdiğim uyarılardan tatile çıkacaksın
quote:Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin imzanı düzeltmemekte ısrarcı kalırsan bu gidişle imzana verdiğim uyarılardan tatile çıkacaksın Kime dedin? Bana mı?
quote:Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin quote:Orjinalden alıntı: marcodemir çekiciliği=mükemmel veya ona yakın olan satış elemanları dış görünüşü mükemmel veya ona yakın olan barmen ve tezgahtarlar arıyorum... max maaş vericem iletişim için oyunda aytaç berkes... akşam 23:30 dan sonra oyundayım... imzanı düzeltmemekte ısrarcı kalırsan bu gidişle imzana verdiğim uyarılardan tatile çıkacaksın tamam ben onu anlamamıştım açıkçası şimdi sorun olmaz herhalde :)
quote:Orjinalden alıntı: asdasdas123 2500 den fazla verir misin? istanbul içinde verilebilen en yüksek maaşı vereceğim