Şimdi Ara

ARAMIZDA AVEA ' DAN MMS ATAN veya MMS ALAN BİRİLERİ VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARAMIZDA AVEA ' DAN MMS ATAN veya MMS ALAN BİRİLERİ VAR MI?

arkadaşlar kafayı yedik burda arkadaşın avea hattından mms atabilmek için 50 kont. falan harcadık gitmedi gelmiyo da 20 kere falan müş. hizmetlkerini aradık 20 sinde de mms ayarlarını göndermeyi teklif ettiler...kafayı yedik yawww nedir bu abicim amdem beceremiyosun kapat şu servisini...

• Valla nokia ile ben becerememiştim hic, ama gecen gün, SE ile karşılıklı gönderdik gitti... Ayarlarıda SE nin sitesinden almıştık, ama simdi oda kaldırmış ayarları...
  • YA BEKLE BAZI MMS AYARLARI 24 SAATTE AKTİF OLUO Bİ DE KARŞIDAKİNİN DE MMS AYARLARININ YAPILMŞ OLMASI LZM
  • quote:

Orijinalinden alıntı: faikmaras

YA BEKLE BAZI MMS AYARLARI 24 SAATTE AKTİF OLUO Bİ DE KARŞIDAKİNİN DE MMS AYARLARININ YAPILMŞ OLMASI LZM

o ne demek ya 24 saatte aktif oluyor yok öyle birşey ayarlarını doğru yaptıysan ve hattın servise açıksa sen gönderirsin.
  • ben yolladım ve gitti.ayarları avea sitesinden almıştım.hem mms hemde gprs ayarlarını alacaksın.siteden kaldırılmamış olması lazım.
    müşteri hizmetlerini ara dicektim tam sonra yazını bi daha okuyunca vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani666 -- 23 Ağustos 2005, 2:20:22 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: zebani666

ben yolladım ve gitti.ayarları avea sitesinden almıştım.hem mms hemde gprs ayarlarını alacaksın.siteden kaldırılmamış olması lazım.
    müşteri hizmetlerini ara dicektim tam sonra yazını bi daha okuyunca vazgeçtim

hem mms hem gprs ayarlarını almana gerek yok
    bence müşteri hizmetleirni ara derim sesli yanıt çıktıktan sonra 6 ya bas teknik servis numaraları epe yardımcı oluyorlar
  • bende sorun yasıyorum enaz 30 kere ayar yaptım suanda 5 denemede 1 gidiyo müşteri hizmetleri avea da sorun oldugunu söyledi bilemiyorum biyerde problem war ama bende çözemedim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada avea'dan avea'ya yolluyosunuz de mi???
  • arkadaşlar müş hizmetlerinden gönderilen mesajda gelen mms ip ayarlarında problem oluyor...
    şu anda meşgulüm fakat mms gönderebilen ayarlar/gelişmişten ip ve port ayarlarına bakıp yazarsa buraya problem çözülür...
  • ayarlar gelişmiş nerde ya???
  • bak bırader bende avea kullanıcısıyım bak sımdı ben cok rahat gonderıyorum tlf ıse 6630 dur yanlız sen aveadan tukcele veyaada telsıme gonderemessın sadece aveaya gonderebılırsın ama bu bır kusur deyıldır cunku telsımde mms olayı dene bısey yok saten turkcellde kendı abonesıne yanıo tukcelleden turkcele gonderıyorsun mms
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.