Şimdi Ara

Aramakas nedir Gideri varmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 3 sene dümdüz saç kullandım o aralar hiç şekil almıyordu. Şuan iyi havaya kalkmıyor ( malzeme kullanmadan ) Hiç uğraşmak istemediğimden sağa doğru elimle veya tarakla tarıyor dolaşıyorum. Bi arkadaş bana ara makas attır kurtul eziyetten dedi direk yatar felan dedi ben hiç aramakas attırmadım Berber zaten bilindiği gibi mahalle berberi Aramakas nasıl oluyor anlamadım bi arkadaş anlatırsa Saçım ince telli yumuşak Sizce aramakas iyi olurmu belki ss eklerim ama eklemem heralde

• Ara makas, saçlarını azaltır. Yani diyelim ki gür bir saça sahipsin, onlar yatışsın diye geçer ara makas attırırsın. Saçların biraz daha yerine oturur. Şunu buraya yazana kadar Google'a yazsan, Ekşi'de, başka yerlerde ve hatta TDK'da bile bir şeyler bulurdun. Berbere gideceğine kuaföre gitmeyi bil biraz.
    -Herkesin hayatına kimse karışamaz.
  • Bu kadar basit bir şeyi burada sormayadabilirdin. Çevrene de sorman mümkündü, işyerlerine de, Google'a da. Önce araştırırsın, yeterli bilgiyi edinemeyince geçer forumda konu açarsın. Sonuç olarak önce cevabı verip, sonra fırçalamışım. Burası ana kuzusu gibi davranma yeri de değil.

Orijinalden alıntı: Sorgulayıcıyım

Arkadaşlar ben 3 sene dümdüz saç kullandım o aralar hiç şekil almıyordu. Şuan iyi havaya kalkmıyor ( malzeme kullanmadan ) Hiç uğraşmak istemediğimden sağa doğru elimle veya tarakla tarıyor dolaşıyorum. Bi arkadaş bana ara makas attır kurtul eziyetten dedi direk yatar felan dedi ben hiç aramakas attırmadım Berber zaten bilindiği gibi mahalle berberi Aramakas nasıl oluyor anlamadım bi arkadaş anlatırsa Saçım ince telli yumuşak Sizce aramakas iyi olurmu belki ss eklerim ama eklemem heralde

aramakastan önce berberden kuaföre geç önce genç bi kuaföre git muhabbetinde ilerler saçların için çok daha seyler öğrenir çok daha iyi şekiller verirsin

• burak43_5 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşım. Keşke herkes sizin kadar nazik olsa

Orijinalden alıntı: MustafaUnal41

Kuaför ile berber aynı şey değil mi

aslında bakarsan aynı şey ikisininde yaptığı iş aynı kuaför biraz daha şişirilmiş hali işte. Sen lüks kuaförlere gidersin cenazene berber necmi amca gelir o hesap =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.