Temmuzda mezun oldum çıkış belgemi alır almaz askerlik şubesine gidip başvurdum. Aralığa alırlar diye hayaller kurdum amma Nisan 2007 celbine yazdılar. Aralıkta gitmek için "erken sevk" dilekçesi doldurdum verdim. Soruşturuyorum. kimisi "çok zor gitmen. Erkene almazlar. sağlam torpil bulman lazım "diyor. Kimisi de "erken sevk istediysen gidersin kesin. sorun olmaz. kontenjan olur mutlaka" diyor. Ben de bi DH ye sorayım dedim. İyi demişmiyim? Bilginiz var mı konuda?
"Aralık'ta askere erken sevk olabilmek olabilememek?"
"Aralık'ta Askere Erken Sevk Olabilmek Yada Olamamak"
ASLINDA BU ASKERLİK KONUSUNDA ASKERİYENIN NE YAPTIGINI ANLMAK DA ZOR YANİ
YAW BEN ASKERLİK SUBESİNE GİTTİM NE DİLEKCE NE BİSEY VERDİLER BANA DEDİLER EYLULDE GEL
SONRA Bİ KAGIT GELDİ EYLUL 19 DA MUAYENE VE SON YOKLAMAYA GEL DİYE ACEBA BEN ARALIKTA GİDECEM ŞİMDİ YOKSA BASKA Bİ ZAMANDAMI GİDECEM BİLMİYORUM
ya beyler kasımda değilmi . aralığı nerden cıkardınız. benmi yalnış biliyorum. bende gitmek istiyorum ilk celpte .. bu işleri bilen bi arkadaş bizi aydınlatsa iyi olur.
quote:
Orjinalden alıntı: CW_Doktoray
"Aralık'ta askere erken sevk olabilmek olabilememek?"
"Aralık'ta Askere Erken Sevk Olabilmek Yada Olamamak"
Hazır askerlikten konu açılmışken ben de temmuzda mezun oldum ama çıkışı falan almadım daha...Askerlik şubesine mi gitmem gerekiyor?Gitmesem polis geldiğinde tecil ettirsem oluyormu??Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum yardımcı olan olursa çok memnun olurum
quote:
Orjinalden alıntı: x_crazy
quote:
Orjinalden alıntı: zargana
peki ayın kacında askere alıyorlar.birliğe son teslim tarihi nedir. tam bilginiz varmı.
1-3 aralıkta sınava girersin. aralık 12 kıt'aya teslim
eyvallah kardeş .
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Hazır askerlikten konu açılmışken ben de temmuzda mezun oldum ama çıkışı falan almadım daha...Askerlik şubesine mi gitmem gerekiyor?Gitmesem polis geldiğinde tecil ettirsem oluyormu??Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum yardımcı olan olursa çok memnun olurum
Sen basvurmazsan 1 yıl tecilli durumda oluyosun zaten. Gitmek istemiosan tecil ettirmek için basvurman gerek. Ne yapcan yuksek lisans mı?
HALA ERKEN SEVK HAKKINDA YORUM YAPAN YOK
quote:
Orjinalden alıntı: berto
quote:
Sen basvurmazsan 1 yıl tecilli durumda oluyosun zaten. Gitmek istemiosan tecil ettirmek için basvurman gerek. Ne yapcan yuksek lisans mı?
sen dilekçeni vermişsin sonuçta. bunun dışında da yapabileceğin fazla bir şey yok bence
quote:
quote:
eywallah
ekim 31e kadar başvurursanız 2007 de gidersiniz.
BEN DE 2005 HAZİRAN'DA MEEEEZUN OLDUM.. BANA DA NİSAN 2006 'YA VERDİLER.. HEMEN ERKEN SEVK İSTEDİM, ARALIKTA GİTTİM, BİTİRDİM GELDİM..
BAŞKA BİR ARKADAŞ DA BENİM GİBİ 2005 HAZİRAN DA MEEZUN OLDU..ONA DA TEMMUZ 2006 YI VERDİYDİLERDİYDİ :) SOORA O DA Bİ ERKEN SEVK PATLATTI, ONUNKİ DE KABUL OLDU, O DA GİTTİ, BİTİRDİ GELDİ..
KRAL DEVRE 307 KD...
cok önemli abi yav dilekçe kabul olcak mı olmicak mı? Öğrenci evinde kalıom. Ev durumu sakat. İş durumu sakat. ne *ok olcamız belli geğil. bu askeriye niye boyle ya
quote:
cok önemli abi yav dilekçe kabul olcak mı olmicak mı? Öğrenci evinde kalıom. Ev durumu sakat. İş durumu sakat. ne *ok olcamız belli geğil. bu askeriye niye boyle ya
+1
ben bide mezun olamadım yani tek dersten yaz okulundayım..eylül sonu gibi çıkışı alırım.acaba bende başvursam erken alırlarmı? yazın askerlik yapmak istemiyorum çünkü! sıcakta askerleri görüyorum postal giymişler yazık günah yaa..şeytan diyo kaç yurt dışına
EYLUL 25 erken sevk için son dilekçe günü.
peki ben daha ne dilekce verdim nede baska bişi tarih yollamıslar eylulde bi traihte son yoklama ve muayene diye
ben gidip bu işlemleri yaptırdıktan sonra dilekce mi vercem yoksa daha önce verip bu tarihte son yoklamaya gidip kasımda askermi olmus olcam
bilen varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: astral32
peki ben daha ne dilekce verdim nede baska bişi tarih yollamıslar eylulde bi traihte son yoklama ve muayene diye
ben gidip bu işlemleri yaptırdıktan sonra dilekce mi vercem yoksa daha önce verip bu tarihte son yoklamaya gidip kasımda askermi olmus olcam
bilen varmı?
?? bu işleri bilen bi arkadaş varmıdır..
o da bişey mi ben 2005 eylülünde başvurdum
2006 kasımda gidersin dediler bekliyoruz bakalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme