Şimdi Ara

Aralık a ertelenecek sınav.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güney Kore de ertelenmiş korona yüzünden. Bizde de ertelensin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yav sonra niye küfrediyorsun diyorlar. bana saldırıyorlar

açtığı başlık

"sınav aralığa ertelenecek" biz de en azından resmi de olmasa hükümete yakın bir kaynaktan alınan bilgidir diye tıklıyoruz ki böyle bir şeyin olma ihtimali %1 falan ama türkiye burası ne olacağı belli olmaz.

ama konuya yazdığı: "
    Güney Kore de ertelenmiş korona yüzünden. Bizde de ertelensin."

kendi talebini dile getirmiş.

troll bile olsa hak verecem. bu troll bile değil ciddi ciddi başlık açmış. gitmiş konuları ne zaman bitireceğini hesaplamış. sonra buraya gelip başlık açmış. sonra bu ertelenmesini isteyenlere "yıl boyu yattınız" diyince gider yapıyorlar. siz bu arkadaşlarla aynı saftasınız. size "yıl boyu yattınız" diyince darılmanın lüzumu yok bence.

ulan ertelenmesinin bana zararı dokunmaz ama sırf bu tipler sınavda batırsınlar diye ertelenmesin istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 12 Mayıs 2020; 1:56:48 >

• Adinda SH oldugu icin sovmedim ama G. Kore'nin sinavi ertelemesi cok da yeni bir haber degil.
    Bizimkiler kafasina ne eserse onu yapacak, ogrencileri zerre onemsemedikleri su ana kadar one cekilmesinin nedenini aciklamamalarindan belli.
    Vaka sayisi azaldi her sey normal diye vikleyenlere Almanya'nin son durumunu gostermek isterim.
    Talebin bu yonde olabilir ama konunun basligi neden bu? Neden "Guney Kore'de Ertelenmis, Bizde de Ertelenir/Ertelensin" değil?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dun yaklasik 1000 twit attim ki daha da atardim ama bir sey oldu atamadim bosuna nefes tuketmeye gerek yok o sinava girecegiz mezuna kalmmaya performansi tam gostermeye bakin bir seyi degiatiremeyecegiz biz yapabilecegimiz her seyi yaptik

• Sınavın s si gecmedi bugunku konusmada 😢

• Ben sinavi erteledim seneye gircem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.