Şimdi Ara

ARAF ONLİNE TAKIMIMIZ KURULDU !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araf Online (Türkiye'de ilk hd mmo oyunu) Closed Beta Başlıyor.. Closed Beta 29 Haziran 2012 Tarihinde Açılacak 2 hafta sonra ise herşey sıfırlanıp açık betaya geçilecek.. Yani Oyunda YÜKSEK yerler düşünüyorsanız tam zamanı ve bizimle artık çok kolay...

Oyun İndirme linki : http://download.gameturk.com/Araf/Araf_CBT.exe

Takımımız Oyunun Çin Serverını İndirip Oynayan İnsanlar Olarak Closed Betayı oynamadan bile oyunu adımızdan iyi bilir hale geldik..
    Closed Betada ise karakter dağılımları vs kesinleşecek.. Son yapılandırmalar gerçekleşicektir..

Takım Adı: Hidden Kingdom
    Üye Sayısı: +20 (ve her geçen gün artmaktadır)
    Üye Yaşları: +18 Olgun İnsanlar
    Online Saati +8 Saat üzerinde olan olgun seviyeli insanları her zaman bekleriz.. Amaç zevk almak ve Serverda 1.klan olmaktır..
    Oyuna Başlayanlar İçin Yıldız Irkındayız.. Yıldız Irkında Başlıcak Arkadaşlarımıza Elimizden geldiği Kadar Yardım Yaparız..
    Bu arada Ts3 Şarttır.. Ts3 Toplantılarımız Düzenli Olarak Olmaktadır.. İlk Ts3 Toplantımızdan 1 kare ;

Klan Videomuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FpsMachine -- 26 Haziran 2012; 22:39:36 >

• 8 saat oynama süresi oldukca aşırı olmuş :D no life player ariyorsunuz anlaşılan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital2

8 saat oynama süresi oldukca aşırı olmuş :D no life player ariyorsunuz anlaşılan :D

evet ama her gün +8 saat online olucak diye bi şart yok ortalama onlar ve inan şuan +14 +15 saat online olan oyuncularımı var çoğuda online oyunda hep lwl sınırında çarı olan insanlar :)

Amaç Serverda Oyuncu Olarak İlk 10 A 7 Oyuncu Sokmak
    Klan Olarak Tabiki 1. Olmak..
    Serverda Klanlar Lideri Olmak..

Amaçlar böyle ağır olunca +8 saat az bile kalıyor ama ben oyuncu çekmek için +8 saat yazdım :)
    Daha az online olan kardeşlerimiz içinde alt klanımız açılmıştır.. Kendini oyunda kanıtlayanlar üst klanımıza geçicektir..
  • eline sağlık güzel bi tanıtım olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qo0oki

eline sağlık güzel bi tanıtım olmuş :)

eyw çok saolasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben günde 10 saatten fazla PC'deyim ama bu cbt için key falan gerekiyormu gelmedi bana
  • öncelikle hoşgeldin oyunu indirebilirsin kapalı beta için key gerekmiyor oyun herkese açık olacak :)
  • Tanıtımınızı beğendim.
    8 saat online işi pek bi abartı olmuş.
    Ayrıca şunu unutmayalım oyunlarda seviyelerden çok eşyalar önemli.
    İlk 10 da gözüm yok, 8 saat online olabilir miyim bilmiyorum ama oyunda sağlam bir karakter kasacağıma eminim.
    Aranızda banada yer varsa seve seve katılırım.
  • karakterler arasında büyük bir dengesizlik varmı çin serverde oynamışsınız diye soriyim dedim
  • beyler cbt ye mi giricek oyun? diğer bir soru olarak da, bu kadar çalışma cbt için mi?
  • ilk olarak cbt açılacak 29 haziranda.
    Arkadaş biraz abartmış 8 saat işini şuanki ortalama olduğu için yazmış. Kısa ve öz oynayıp bazı şeyleri dengeli kasan arkadaşlarımızı çok gördük.
    Aramızda herkese yer var bize katılmak isteyen herkes için merhaba diyoruz.
    hemen hemen birbirine yakın karakterler statlar oto olduğundan daha çok itemlerin farkı ortaya çıkıyor bu oyunda. ts3 adresimiz : ts3.turk-oyuncu.com tanışmak kaynaşmak isterseniz bekleriz.
  • close beta da charlar silinmicek mi ya, ben pek anlamadım bu işi
  • silinecek tabi her zaman olduğu gibi amaç oyunu tanımak açıldığında tam tekmil hazır olmak.) Closed beta süresindeki en iyi klanlara hediyeler olacak
  • quote:

hediyeler olacak

tamam şimdi herşey açıklığa kavuştu işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedimkara

quote:

hediyeler olacak

o zaman hoşgeldin :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nedimkara

quote:

hediyeler olacak

o zaman hoşgeldin :D

her online oyunu denerim bunada geliceğim kesindir
  • quote:

ilk olarak cbt açılacak 29 haziranda.
    Arkadaş biraz abartmış 8 saat işini şuanki ortalama olduğu için yazmış. Kısa ve öz oynayıp bazı şeyleri dengeli kasan arkadaşlarımızı çok gördük.
    Aramızda herkese yer var bize katılmak isteyen herkes için merhaba diyoruz.
    hemen hemen birbirine yakın karakterler statlar oto olduğundan daha çok itemlerin farkı ortaya çıkıyor bu oyunda. ts3 adresimiz : ts3.turk-oyuncu.com tanışmak kaynaşmak isterseniz bekleriz.

iyi olmuş statları kendim ayarlamaktan nefret ederim hep dandik yaparım :D bide telefonunu ve e-mail doğru verene 20$ değerinde cash diyolar ama bu kapalı beta bitince gidiyo mu çünkü her şey sıfırlancak diyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi battleknight99 -- 27 Haziran 2012; 22:44:14 >
  • nedimkara hoşgeldin aramıza :) battleknight kapalı betada pazarı ya tamamen açacaklar yada yüksek miktarda pazar parası verecekler 20 dolarlık kod oyun açıldığında hediye edilecek diye düşünüyorum aksi takdirde kapalı betada ki 20 dolardan kime ne fayda gelir :)
  • Bende katılmak isterim aranıza eğer yeriniz varsa seve seve gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setunfayks

Bende katılmak isterim aranıza eğer yeriniz varsa seve seve gelirim

hoşgeldin :) winter is coming yerine araf is coming diyoruz :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.