Şimdi Ara

Aradığınız Bulamadığınız Hatırlayamadığınız Müzikler İçin. (2041. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
43.958
Cevap
343
Favori
2.968.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • Guru Josh Project - Infinity 2008 şarkısının içinde geçen saksafonlu kısım 80lerden bir şarkıydı. o şarkıyı biliyor musunuz? teşekkürler

Orijinalden alıntı: Johannes Lima

Guru Josh Project - Infinity 2008 şarkısının içinde geçen saksafonlu kısım 80lerden bir şarkıydı. o şarkıyı biliyor musunuz? teşekkürler

Aynı grubun aynı adlı şarkısıydı o zaten. 2008'de Cover yapıldı.
  • Beyler 4 5 sene önce çok popüler hint, brezilya tarzı bi şarkı vardı. Şarkının klibinde kadınla adam sahnede şarkıyı söylüyolardı( konser tarzı klip). Şarkının adı romance gibi bişeydi diye hatırlıyorum ama bir türlü bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeyiss -- 29 Ocak 2015; 12:02:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hz.Simyacı

2000'li senelerde bir şarkı vardı.Slow romantik sayılabilcek bir şarkı. Almanca yada fransızca olabilir tam hatirlayamıyorum. Bir abimiz vardı işte yağmur yağıyor sürekli bir cafeye oturuyordu kadın falan var işte sürekli yağmur yağıyordu sanırsam adam kadını bırakıp çıkıyordu falan

Çetin çetinkaya zu spat olabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Simyacı

2000'li senelerde bir şarkı vardı.Slow romantik sayılabilcek bir şarkı. Almanca yada fransızca olabilir tam hatirlayamıyorum. Bir abimiz vardı işte yağmur yağıyor sürekli bir cafeye oturuyordu kadın falan var işte sürekli yağmur yağıyordu sanırsam adam kadını bırakıp çıkıyordu falan

Çetin çetinkaya zu spat olabilir mi

hocam ağliyorum vallahi sevinçten allah ne muradınız varsa versin ya

Arkadaşlar şarkıyı ıslıkla yaptım bulabilecek var mı ? 90lar veya 2000lerin başı olması gerek. Şarkının bi yerinde slow olarak bu melodi giriyordu. Tekno tarzı bir müzikti sanırım söz olmayabilir.

So Die All Who Betray Giuliano...

Sevgili arkadaşlar, tanıdığım ve tanımadığım herkes, Rus yoldaşlarım, tüm ülkelerden, tüm kıtalardan insanlar... Birkaç dakika içerisinde muazzam bir uzay gemisi beni uzayın derinliklerine taşıyacak. Böyle bir andan önce ne söylenebilir ki? 'Tekrar görüşünceye dek' sevgili arkadaşlarım, tıpkı insanların uzun bir yolculuğa çıkmadan önce söyledikleri gibi. Tanıdığım insanlar ve tanımadıklarım, yakın arkadaşlarım ve yabancılar, hepinizi kucaklıyorum. Yakında görüşürüz!
    Yuri Gagarin - 12 Nisan 1961
  • Arkadaslar lutfen arkada çalan şarkıyı bulabilir misiniz?http://m.youtube.com/watch?v=fDhW3JRBxPg

• icimde bir his veya umut var bugun o gün guzel yarında guzel olacak hareketli bir parca ama bilindik degil tan veya veganin parcasi degil erkek soyluyor bi el atacak varsa makbul gecer tesekkurler simdiden

Islemci: intel i7 12700 4.9 ghz-Anakart: ASUS PRIME B760M-K Soket 1700 DDR5 6600MHz 2xM.2-Ekran karti : MSI GeForce RTX 5070 Ti GAMING TRIO OC 16GB GDDR7 DLSS 4 256 Bit-Ram: GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws M5 Beyaz RGB DDR5 6400MHz CL36 1.35V Dual Kit-SSD1: Kingston RENEGADE 1TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD (7300MB Okuma / 6000MB Yazma)-SSD2: Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3200MB)-Harddisk: Seagate 1tb 7200rpm-Sıvı Soğutma: Cooler Master MasterLiquid ML240 ILLUSION ARGB White Edition 240 mm-Kasa: Cooler Master masterbox td500 beyaz 750w 80+-Monitör: ASUS TUF GAMING 27' VG27AQZ 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync G-Sync ELMB HDR10 IPS WQHD 2560*1440 (2K) Gaming Monitör-Mouse: Cooler Master CM110 RGB Optik Gaming Mouse-Klavye: Cooler Master MK-110 RGB LED Mekanik Hisli Türkçe Oyuncu Klavyesi-Kulaklık: CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık-Koltuk: xDrive Anka Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu Gri
    https://www.youtube.com/@TolgaTV
    https://dlive.tv/RevengeGame
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeyiss

Beyler 4 5 sene önce çok popüler hint, brezilya tarzı bi şarkı vardı. Şarkının klibinde kadınla adam sahnede şarkıyı söylüyolardı( konser tarzı klip). Şarkının adı romance gibi bişeydi diye hatırlıyorum ama bir türlü bulamadım

nossa nossa

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

quote:

Orijinalden alıntı: turkeyiss

Beyler 4 5 sene önce çok popüler hint, brezilya tarzı bi şarkı vardı. Şarkının klibinde kadınla adam sahnede şarkıyı söylüyolardı( konser tarzı klip). Şarkının adı romance gibi bişeydi diye hatırlıyorum ama bir türlü bulamadım

nossa nossa

Değil kardeşim şarkıyı sadece adam söylemiyodu düet yspıyolardı kızla

• bir sarki ariyorum 2000lerin baslarindaydi stop tv de klibi donuyordu, 2 erkek soyluyor. klipde cok seksi kizlar var karpuz falan kesiyolar bayaa :) deniz kenarinda cekilmis klibin bir kismi lutfen yardim lan allah rizasi icin olum delireceeem

şarkının girişini ıslıkla mırıldanmaya çalıştım almancamı artık fransızcamı rap bi şarkı eski 2007 2008 falan dale don dale dinlerken bu şarkı aklıma geldi bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecenlerde aklima takilmis olan piyano girisli Turkce rock sarkisini merak ediyorum. Piyano melodisi sanki eski bir ezgiydi, yani baska bir yerden alinmis olabilir veya sarki cover olabilir. Ama sarkinin bir rock grubu tarafindan soylendine eminim. Fikri olan var midir?

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

http://vocaroo.com/i/s1uTjxufsXX3

Arkadaşlar şarkıyı ıslıkla yaptım bulabilecek var mı ? 90lar veya 2000lerin başı olması gerek. Şarkının bi yerinde slow olarak bu melodi giriyordu. Tekno tarzı bir müzikti sanırım söz olmayabilir.

.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.