Arkadaşlar yıllar önce bir futbolcu klibinde dilediğim şarkıyı arıyorum. Hamit Altıntop'un bir videosundaydı, şimdi videoyu arıyorum ama bulamıyorum. Ben de şarkıyı ıslık ile çalmaya çalıştım, pek benzemedi ama indirip dinlerseniz belki şarkının adını bulursunuz.
Arkadaşlar yıllar önce bir futbolcu klibinde dilediğim şarkıyı arıyorum. Hamit Altıntop'un bir videosundaydı, şimdi videoyu arıyorum ama bulamıyorum. Ben de şarkıyı ıslık ile çalmaya çalıştım, pek benzemedi ama indirip dinlerseniz belki şarkının adını bulursunuz.
Beyler bir şarkı vardı yeni çıkmıştı galiba bir sözü şöyle olabilir bilmiyorum tam olarak dont you barey dont you barey, every barey every barey his malo hisso falan filan melodi bu şekilde kulüp tarzında bir şarkıydı yabancı bir şarkı. Bulana çok teşekkürler.
GÜNCELLLLL !!!!!!!!!!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: unsal07
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: biktimokuldan
quote:
quote:
Shameless Tanıtım Müziğinin adı nedir? Lütfen yardım...
bunu kendim editledim çok uğraştım direk vokalı kaldıra bastığında hiçbir şey kalmıyor çok uğraştım..
Tunatic ve Midomi'den arattım bulamadım.. (Şarkıyı dinlet adını versin)
Siz biliyorsanız yardımcı olur musunuz?
Birde CNBC-E fan sayfasına yazdım CNBC-E herkeze cevap veriyor bana vermiyor siz kendi elinizle yazsanız belki size cevap verir ... =(
???
bende ariyorum bu sarkiyi ins birileri biliyodur yazar
CNBC-e kıcık kaptı bana CNBC-e sayfasına yaz Facebbok sayfasına cevap verir CNBC-e ...
Şu 4shared sayfasını açamadığım için şarkıya bakamıyorum. Bu sayfayı açmanın yolu nedir? Proxy server ile de denedim açmadı.
Arkadaşlar yok mu bilen bare CNBC-e sayasına gönderin şu şarıyı istediğimi..
Arkadaşlar yok mu bir cevap?
biktimokuldan PM'e gönderdiğin şarkı Shameless'ın başlangıç müziği... Biraz ayrıntılı bakarsan bir tane 4shared linki koyabildiğimi görebilirsin... Hatta göremiyorsanda koyayım bir daha ...
5 dakika önce radyo fenomende çalan bi parça vardı bulamadım bir türlü. galiba fransızca . sözleri şöle : el mödih dance dance dance el mödih dance , el mödih... diiye devam ediyor yardımcı olabilecek varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Dragão
quote:
Orijinalden alıntı: Dragão
Beyler bir şarkı vardı yeni çıkmıştı galiba bir sözü şöyle olabilir bilmiyorum tam olarak dont you barey dont you barey, every barey every barey his malo hisso falan filan melodi bu şekilde kulüp tarzında bir şarkıydı yabancı bir şarkı. Bulana çok teşekkürler.
GÜNCELLLLL !!!!!!!!!!!!!!
Jennifer Lopez - Papi olabilirmi ?
yardımcı olabilecek yok mu ? daha iki gündür duyuyorum şarkıyı ilk defa çok yeni bir parça ve galiba fransızca ?