Şimdi Ara

Aradığım Arabayı Bir Türlü Bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, gönlümden Fiat Marea almak geçiyor hatta şuan kurt gibi bekliyorum istediğim araba çıkar çıkmaz alacağım ama, galiba çok şey istiyorum.

Aradığım araç 1.6 Hacminde en full paket.

Bi dünya Liberty falan var ama. Excesulive VIP versiyonu arıyorum.
    Bir kaç tane buldumda ya modeli istediğim kadar yüksek değil, mümkünse 2007 en aşağı 2006 bi ihtimal 2005
    Km çok düşük olmalı, 80 binin üstünde kesinlikle olmayacak.
    Lpg şart değil ama BRC yada Princes olsa iyi olur.
    Renk absürd renkler haricinde Gri-Bordo ve Mavi tonları öncelikte.
    Boya takıntım yok, düzgün yapıldıktan sonra 2-3 parça kabul edilebilir. (Bel altı keyfi boyalı diye belirtilmiş olmasında)
    Sunroof da istiyorum ama şu ana kadar 2-3 arabada anca gördüm opsiyon olarak zamanında 2200TL idi.
    Para sorun değil aşırı saçma bir rakam olmadıktan sonra piyasadaki en iyi arabayı almak istiyorum.

Piyasadaki en iyi Marea ya sahip olmak istiyorum ama bir türlü istediğim arabayı bulamıyorum.Elimdeki arabama alıcı buldum bile herşey hazırda bekliyor bir tek alacağım araba eksik.Bi an aklımdan geçiyor Alfa Romeo 155-156 falanmı alsam diye ama kendime dur diyorum, onlar sonra yavaş yavaş atlayacağız..

Sizlerle paylaşmak istedim içimdekileri.

• hocam al bi dizel punto huzuru bul,..tüp müp işlerine bulaşma, mis gibi multijet dizel varken....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiroshi_nakamura

hocam al bi dizel punto huzuru bul,..tüp müp işlerine bulaşma, mis gibi multijet dizel varken....

1.3 Multijet Fiat Albea sahibiyim.Dizel motordan sıkıldım artık.İleriye dönük planlarım var.

Mareadan sonra 2.0 16V Tipo, ondan sonra Marea HLX ordan Fiat Coupe Turbo peşinden Alfa Romeolara çıkacağım artık yükselebildiğim kadar.Başlangıcımı Marea ile yapacağım. Bu arabayı alıp üstüne tipo-hlx tarzı araba alırken bu mevcut araba babamın olacak sadece o kullanacak.Öyle değişik bir fikir benimkiside.
  • Hocam Ankara'da vardı bi tane ama modeli düşük sizin kriterlere göre. Çok temiz duruyor, bi yakınım için bakmıştım. Sanırım yeni muayene yaptırmış. Çünkü yakın zamanda 1000 tl arttırdı fiyatını. Zaten fahiş olan 18150 tl lik fiyatını 19150 tl ye çıkarmış
    Fiyatı artırmadan önce aradığımızda telefonda 17500 tl ye bırakacağını söylemişti. Duruşu felan resimlerde güzel görünüyor.

Mobilden yazıyorum ilan linki:
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=139719032&rnd=1571

İlan no: 139719032

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş Allah yardımcın olsun, işin zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgn61

Hocam Ankara'da vardı bi tane ama modeli düşük sizin kriterlere göre. Çok temiz duruyor, bi yakınım için bakmıştım. Sanırım yeni muayene yaptırmış. Çünkü yakın zamanda 1000 tl arttırdı fiyatını. Zaten fahiş olan 18150 tl lik fiyatını 19150 tl ye çıkarmış
    Fiyatı artırmadan önce aradığımızda telefonda 17500 tl ye bırakacağını söylemişti. Duruşu felan resimlerde güzel görünüyor.

Mobilden yazıyorum ilan linki:
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=139719032&rnd=1571

İlan no: 139719032

Tüm ilanları zaten ezbere biliyorumda.

Bu arabanın eksiği çok gözümde.Vıp paket değil, deri döşeme-sunroof ikilisi yok.Deri döşeme şart değil ama Sunroof olmasını isterdim.Hadi onları göz ardı ettim diyelim. Model çok düşük kalıyor.İstediğim tarzda bir araba değil.

Eksiksiz istediğim tarzda araba bulana kadar 1 yıl bekleyeceğim gerekirse.

• Anlıyorum sizi. Belirttiğiniz özelliklere sahip bir Volvo s40 Classic de bize nasip oldu bundan tam bir yıl önce. Eğer aceleniz yok ise beklemekten başka bi seçeneğiniz de bulunmuyor. Ben onu bulana kadar bir ay bekledim. Nasip biraz da. İnşallah en kısa sürede bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.