Son teklif geldi : 975 liraya htc one satıyor. Üste 500 lira teklif etti mi 1475 lira. 32 GB 5s 1475 lira. Bende cihazımı 1825'ten hesapladım üste 850 lira istedim.
İlla bir karşılaştırma yapılacaksa ve alacağınız 2. el cihazda sizinki kadar temizse cihazların sıfır fiyatları arasındaki fiyat farkını talep edin.
Örneği HTC One M7 1.700, 5S 32GB 2.300 ise 600 TL talep edin, tabi garanti durumlarını da göz önünde bulundurmanızda fayda var, ithalat durumu, kalan garanti süresi vs.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: danGerfuLL
İlla bir karşılaştırma yapılacaksa ve alacağınız 2. el cihazda sizinki kadar temizse cihazların sıfır fiyatları arasındaki fiyat farkını talep edin.
Örneği HTC One M7 1.700, 5S 32GB 2.300 ise 600 TL talep edin, tabi garanti durumlarını da göz önünde bulundurmanızda fayda var, ithalat durumu, kalan garanti süresi vs.
Yorumunuz için teşekkürler ancak şöyle bir durum var. Telefonun çıktığı dönemler ve işletim sistemi fiyatlarının düşüş miktarını belirliyor. Saygılar
Yukarda da açıklamış arkadaşlar nakit satın takasa girmeyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme