Merhaba arkadaşlar bi konu hakkında düşüncelerinizi almam lazım okuldaki tüm arkadaşlarımın hepsi apaçi ve kavgasever kişiler abartmıyorum 2 günde bir muhakkak hep mevzu çıkar 20-30 kişi gideriz kavga etmesek bile laflaşırız geliriz herneyse kısaca okulda reis dedikleri adamlarla takılıyorum he bundan memnunmuyum kısmen çünkü delikanlı cocuklar gerçekten ben apaçi olmasamda hiçbiri adam satmaz bundan eminim apaçi deyip geçmeyin yani ben onların aksine apaçi değilim biraz cool takılırım cebimde para olur karizmam vs vardır okulda fakat kızlarla onlar yüzünden yakınlasamıyorum okula geliyorum diyorum ben yukarı cıkayım beyler gelirim yukarı cıkmak istememdeki sebep kızların yukarda olmasından dolayı konuşmak için felan onlar diyo yok bahçeye incez yok şu ders kacıcaz yok şurda mevzu varmış xxx kişiye sataşmışlar yada hiç olmadı gel tuvalette sigara içelim diyolar bir türlü kızlarla yakınlık kuramıyorum kızların yanına gitsem adım sattıya çıkıcak bu sefer dışlayacaklar beni ondan korkuyorum kısacası ne yapcağımı şaşırdım he diyosanız sen niye onlarla takılıyosun ben apaçi felan değilim öyle kavga meraklısıda değilim fakat çok yakın 2-3 kardeşim dediğim adam o grubun başını çekiyor haliyle onlarla olmam gerekiyo işimede gelmiyor değil zaten okulda hiç kimse laf dahi edemiyor yani kızların gözündede bence artısı oluyo okulda belalı gibi takılmak herneyse dediğim gibi ne yapıpda kızlarla yakınlaşabilirim ?