Şimdi Ara

ARACIMI SATTIM - ALICI BENİ ARADI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nasıl insanlar var. 3 sene sonra LPG için aramak nedir?
    Ben aracı aldıktan 2 ay sonra numarayı siliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam siz dürüst olarak bildikleriniz söylemişsiniz zaten. adama nasıl bir izlenim verdiyseniz o da güvenip almış. bende karşı taraf olsam bi sorun olsa DANIŞMAK-SORMAK- için arardım. ortada kötü niyet olduğunu zannetmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: Ontwerper

Bak dostum şuanda farklı dilde konuşuyosun ! Pert araç falan diyorsun araçta bir kere hasar kaydı yok neredeyse resimlerinden herşeyine kadar yükledim ! ağır hasarlı mı değil ! Toplamda 3000 400 250 600 tl hasar kayıtları var. Boyalı parçaları sana söyledim. autokingte yapılmış işlemler kağıdı duruyordu alırken bana verdiler bende sana verdim söyledim. Aracın zincir değişim zamanı geldiğini aks kafalarının değişmesi gerektiğini vs bildiğim baktırdığım söylenen herşeyi sana söyledim. Sana hiçbir engel yasak koymadım istediğin yere götürelim gösterelim dedim sıkıştırmadım acele ettirmedim. Aracı kullanabilirsin dedim kullandın. Şase mi hasarlı ? Tavan mı boyalı ? İmkansız çünkü, koyduğum ilan ortada yazdıklarım ortada. Ben otomatik araç almak için satıyorum dedim araç opel değerde astra ile takas için servise ekspertize girdi fiyat biçtiler hatta servis 34000 saydı =) ancak ekstradan nakit ayarlayamadığım için taksitler yüksek kaldı. Sizinde canınız sağolsun diyelim !

ya ne adamsın bu kamil seni trollüyor

Sabah sabah sesli güldüm

Toyotayı verdiğin adam da ayrı arızaymış 😂😂 hangisine güleceğimi şaşırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.