Şimdi Ara

Aracımı satıp 2008 alıcam 0 araç yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Clio 1.5 dci icon sahibiyim aracımı satıp üstünü kredilendirip 1.5 130bg peugeout 2008 almak istiyorum. Ne kadar bayi varsa aradım araç yok bizleri ağustosun başında arayın diyorlar. Ek olarak istediğim modelde gelmeyebilirmiş. Sıraya alacaklar kimisi eylül diyor kimisi ağustosun sonunda diyor.

Sıfır araç almak bu kadar zor muydu gerçekten. Anlıyorum pandemi vs fabrikalar üretim yapmıyor ama garibime gitti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2008i Peugeot satmıyor hocam Türkiyede, galeriler satıyor sahibindende bütün 0 lar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attan eşeğe gecmis olursunuz bir şey değişmez. 2008 ne kadar cafcaflı bir tasarıma sahip olsa da sonuçta B sınıfı bir araç . Yerinizde olsam Megane alırdım . Hem sınıf atlarsiniz hemde adam gibi adam araca binmiş olursunuz.

• 2008 tasarım olarak çok güzel bir araç ben kullandım gt line benzinli olanını. Araç virajlara hiç güvenli hissettirmiyor arka koltuk dar şu an çok şişmiş piyasası bu paraların aracı değil bu araç. Her aracın piyasası yüksek ama bu uçmuş

• GayrimeşruDanışmanıÖzgür kullanıcısına yanıt
    Size sonuna kadar katılıyorum üstünüzde ki üyeye katılmıyorum.

• Şahsen megane’a para vermem. O vites adamı deli ediyor. Manuel alacaksanız bilemem ama otomatiği gerçekten beş para etmez. 2008’e gelecek olursak, yalandan bayiye girdim bana da aynı artist tavrı takındılar. Üstüne de 10 bin kapora istedi ama arabanın ne zaman geleceği belirsiz 5 ay da olur, 3 ay da olur bilemem diyor. Sanırsın ki Bugatti’ye falan yazılıyoruz. O kadar güzel tasarım yap ama kalk 2000 başlarında 206’lara koyduğun hız sabitleyici kolunu o arabaya koy. Bana komik geldi, tabi bu tercih meselesi. Araç öneremem çünkü önersem elli tane laf söylerler. Ben vag alır devam ederim açık net.

• Teknode kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Biraz midem bulandı. Sanırım sevgili cliom ile bir süre daha yol yapacağız beraber. Paramız ile rezil olmak istemiyoruz. Sıraya alınacağımda kapora vericemde 1-2 ay beklicem de gelicekte çok uzun işler. Hayatımda ilk defa 0 araç alayım dedim sanıyordum ki gidersin bayiye seçersin bir kaç gün bekletirler ve aracınız hazır derler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendin diyorsun fabrika üretim yapmıyor diye birde garibime gitti diyorsun. Bu ne çelişki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Kendin diyorsun fabrika üretim yapmıyor diye birde garibime gitti diyorsun. Bu ne çelişki ?
    Yanlış anlamışsınız. Fabrika üretim yapıyor ama az üretim yapıyor sadece satış politikası garip demek istedim aslında. Gelen araç bayiye gidiyor ya da sıralama oluşturmuşlar kim bilir kaç yüz kişi var. Hadi hepsine tamam biz sizi aramayız siz arıcaksınız diyorlar ne denir buna elini vicdanına koy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 16 Temmuz 2020; 21:39:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Kesinlikle katılıyorum. Biraz midem bulandı. Sanırım sevgili cliom ile bir süre daha yol yapacağız beraber. Paramız ile rezil olmak istemiyoruz. Sıraya alınacağımda kapora vericemde 1-2 ay beklicem de gelicekte çok uzun işler. Hayatımda ilk defa 0 araç alayım dedim sanıyordum ki gidersin bayiye seçersin bir kaç gün bekletirler ve aracınız hazır derler.
    Önceden ellerinde varsa en fazla kredi mredi olayları 1 hafta sürüyordu ama şu an olmayan arabaya para basıyorsun alamıyorsun da :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.