Şimdi Ara

aracımı kaskodanmı yoksa yetkili servistemi yaptirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 model vw caddy aracımın park halinde iken farı,çamurluk , ve tampon tırnaklarını kırmışlar servise gittik 3000 bin tl hasar çıkardı.kaskoda şirketine haber verdik.yetkili kişiyle sonra yüzyüze görüştük adam bize bizim kasko şirketimizin servisinde yaparsanız kaskonuz bozulmaz dedi. bizde sebebini sorduk geçmiş yıllara ait herhangi kazanız veya kaskoyıu bozacak bi durum olmadığı için üzretsiz hallederiz dedi.bizde bi düşünelim dedik servise götürüp yaptırırsak kasko bozulur ama hiç değilse serviste yapıldığı + bişeydir.ama kasko şirketindede yaparsak kasko bozulmuyor bide tam içime sinmiyor gibi. ? yardım aracı bırakıcaz hemen.

• tabiki yetkili serviste yaptirin.insanlar kaza aninda acele davranip rastgele bir servise araclarini teslim ediyorlar sonra yapilan kötû iscilik uykularimizi bile kacirabiliyor
  • Bence kasko şirketinin dediğini yapın. Yani kasko bozulmadan aracınızı tamir ettirin.
  • Yetkili servisten şaşmayın bu gibi durumlarda. Kötü işçilik sonucu uykularınız kaçabilir aracınızdan soğuyabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbrroomm19

2009 model vw caddy aracımın park halinde iken farı,çamurluk , ve tampon tırnaklarını kırmışlar servise gittik 3000 bin tl hasar çıkardı.kaskoda şirketine haber verdik.yetkili kişiyle sonra yüzyüze görüştük adam bize bizim kasko şirketimizin servisinde yaparsanız kaskonuz bozulmaz dedi. bizde sebebini sorduk geçmiş yıllara ait herhangi kazanız veya kaskoyıu bozacak bi durum olmadığı için üzretsiz hallederiz dedi.bizde bi düşünelim dedik servise götürüp yaptırırsak kasko bozulur ama hiç değilse serviste yapıldığı + bişeydir.ama kasko şirketindede yaparsak kasko bozulmuyor bide tam içime sinmiyor gibi. ? yardım aracı bırakıcaz hemen.

Kasko firmasının dediği yerde yaptırın. Ama başında durun yapılırken. Parçaların orjinal olduğundan da emin olun. Bu işlerden anlamıyorsanız anlıyan bir arkadaşınıza yemek ısmarlayın kandırın o da gelsin

Sonuçta servise götürürseniz kayıtlara geçecek. Ama orda yaptırırsanız kayıtlara geçmez. Tabi şuda var kasko daha az ödemek ver servise para bayılmamak için yapıyor bunu. Ucuza mal etmeye çalışacak ama siz dikkatli olursanız bir sorun olacağını sanmam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLPhinuSs -- 3 Mayıs 2012; 23:30:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLPhinuSs

quote:

2009 model vw caddy aracımın park halinde iken farı,çamurluk , ve tampon tırnaklarını kırmışlar servise gittik 3000 bin tl hasar çıkardı.kaskoda şirketine haber verdik.yetkili kişiyle sonra yüzyüze görüştük adam bize bizim kasko şirketimizin servisinde yaparsanız kaskonuz bozulmaz dedi. bizde sebebini sorduk geçmiş yıllara ait herhangi kazanız veya kaskoyıu bozacak bi durum olmadığı için üzretsiz hallederiz dedi.bizde bi düşünelim dedik servise götürüp yaptırırsak kasko bozulur ama hiç değilse serviste yapıldığı + bişeydir.ama kasko şirketindede yaparsak kasko bozulmuyor bide tam içime sinmiyor gibi. ? yardım aracı bırakıcaz hemen.

Kasko firmasının dediği yerde yaptırın. Ama başında durun yapılırken. Parçaların orjinal olduğundan da emin olun. Bu işlerden anlamıyorsanız anlıyan bir arkadaşınıza yemek ısmarlayın kandırın o da gelsin

Sonuçta servise götürürseniz kayıtlara geçecek. Ama orda yaptırırsanız kayıtlara geçmez. Tabi şuda var kasko daha az ödemek ver servise para bayılmamak için yapıyor bunu. Ucuza mal etmeye çalışacak ama siz dikkatli olursanız bir sorun olacağını sanmam..

kayitlara gecse ne olacak disarda onarim yapilinca anlasilmayacak mi bu kadar takintili olmayin araba bu mûzede saklayamayiz kaza vs. olabilir normaldir önemli olan eski haline en yakin sekilde onarim yapmaktir onuda bence yetkili servisler yapar basima geldigi icin söylûyorum karsinizda muhatap bulabileceginiz yerlerde onarim yaptirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Orijinalden alıntı: DeLPhinuSs

quote:

kayitlara gecse ne olacak disarda onarim yapilinca anlasilmayacak mi bu kadar takintili olmayin araba bu mûzede saklayamayiz kaza vs. olabilir normaldir önemli olan eski haline en yakin sekilde onarim yapmaktir onuda bence yetkili servisler yapar basima geldigi icin söylûyorum karsinizda muhatap bulabileceginiz yerlerde onarim yaptirin

Tabiki anlaşılacaktır. Ama bu tercih meselesi. Elbette Allah korusun ama oluyor böyle şeyler. Tabi bütün servislerinde işçiliği iyidir , ustaları iyidir , işleri iyidir diyemeyiz. Serviste yaptırıpta bin pişman olan insanlarda var. İş işten geçtikten sonra karşında muhattap olarak bulsan ne olur bulmasan ne olur. Ama kaskonun dediği yerdeki usta araştırılır işçiliği sağa sola sordurulur , başında durulursa orayada rahatça yaptırılır demek istiyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinbektas

Yetkili servisten şaşmayın bu gibi durumlarda. Kötü işçilik sonucu uykularınız kaçabilir aracınızdan soğuyabilirsiniz.

dikkate alıcam saolun.
  • çok saolun arkadaşlar bu söylediklerinizi dikkate alıcam !
  • Yetkili servisten şaşmazdım ben olsam...
  • Yetkili servisler sanki her işlemi kendi mi yapıyor? Çoğu zaman dışarı gönderiyorlar parçaları boyanmak üzere..

Ben olsam kaskoyu çizdirmeden, firmanın adres gösterdiği yerde onarım yaptırırdım..
  • Kaskonun dedigi yerde yaptir derim :) Sonucta kotu bir servis olsa koskoca sigorta sirketi onlarla anlasmaz. Sigorta sirketi de itibarini zedelemek istemez dimi? Sigortanin anlasmali servisinde kotu bir is yapilsa belki milyonlarca liralik musteri kaybedecek o sigorta sirketi?

Gecenlerde 1.16i aracimin sag on camurlugu gocmustu ve kaskonun anlasmali ozel servisinde yaptirmistim. Bi sorun olmadi ter temiz oldu hatta ekstra bikac bakim da yapmislar :) Tabi ordaki usta 20 sene once emekli olmus bir aile dostumuzun ciragi cikinca isler cok kolaylasmisti :)
  • Kasko firmasının dediği yerde yaptırım derim.
    Yalnız gerekirse işlem boyunca aracın başını bekleyin,özellikle ustalara temiz işçilik istediğinizi sık sık belirtin.
  • bence 2 sinede gitmeyin 3 bin liralık masraf nasıl kasko bozulmadan yapılıyor hiç inandırıcı değil.

ayrıca servislerde tam bir fiyasko bu tip tamirlerde kendiniz dışarıdan fiyat alın daha makul rakamlar çıkacaktır emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Yetkili servisler sanki her işlemi kendi mi yapıyor? Çoğu zaman dışarı gönderiyorlar parçaları boyanmak üzere..

Ben olsam kaskoyu çizdirmeden, firmanın adres gösterdiği yerde onarım yaptırırdım..

BU DEDIGINIZE KISMEN KATILMIYORUM.

BOYAMA ISINI FORD YETKILI SERVISI KENDI YAPIYOR. BENIM GITTIGIM SERVIS OYLE. AMA DIGER SERVISLERI BILEMEM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Yetkili servisler sanki her işlemi kendi mi yapıyor? Çoğu zaman dışarı gönderiyorlar parçaları boyanmak üzere..

BOYAMA ISINI FORD YETKILI SERVISI KENDI YAPIYOR. BENIM GITTIGIM SERVIS OYLE. AMA DIGER SERVISLERI BILEMEM.

Doğrudur. Benim gittiğim ford yetkili servisi aracımın tamponunu boyanmak üzere dışarı göndermişti.

Normal şartlar altında belki kendileri boyardı, ama ben götürdüğümde servis ağzına kadar kazalı arabayla doluydu.

Servisin kapasitesine, o anki iş yoğunluğuna göre değişir bu konu

• quote:

quote:

quote:

Doğrudur. Benim gittiğim ford yetkili servisi aracımın tamponunu boyanmak üzere dışarı göndermişti.

Normal şartlar altında belki kendileri boyardı, ama ben götürdüğümde servis ağzına kadar kazalı arabayla doluydu.

Servisin kapasitesine, o anki iş yoğunluğuna göre değişir bu konu

hayır o dediğini kasko belirliyor benim doblonun tamponunda ufak bi hasar vardı çamurluk falanda değişmesi gerekiyordu servis yetkilileri tamponun değişeceğini söylemişler experde kabul etmemiş ve tamponu kendi anlaşmalı servisinde yaptırmıştı herhangi bir sorun olmadı tamponda zaten olsaydı iyi papaz olurduk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.