Şimdi Ara

aracımdan memnun değilim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Sadece ses yalıtımı ne kadar ?

Ayni para

İndirim yaptilar abi ama yagmur kaydiriciyi yaptirmazsan 600.00 yaparlar

• Aracın yakıtı normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

6.7 litrenin nesini beğenmediniz anlamadım ? 40 bin liraya şimdi o dizel aracı zor bulursunuz

Araba disel farketmediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

6.7 litrenin nesini beğenmediniz anlamadım ? 40 bin liraya şimdi o dizel aracı zor bulursunuz

Fark ettim, neden ?

• quote:

quote:

quote:

Fark ettim, neden ?

Bunca teknolojiye rağmen 100km/6.7litre disel binek araba için çok değil mi sence örnek vereyim doblo o rüzgar direnci ile yakmıyor o kadarını yüklü 1900cc ile 512km yaptım 5.7litre ortalama gösteriyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fark ettim, neden ?

Bunca teknolojiye rağmen 100km/6.7litre disel binek araba için çok değil mi sence örnek vereyim doblo o rüzgar direnci ile yakmıyor o kadarını yüklü 1900cc ile 512km yaptım 5.7litre ortalama gösteriyor

1.3 astramız var 7.2 yakıyor.Ford'da normal bence.

• 2011 1.5 crdi accent era var , araç 1.3 ton. şehiriçin 5-6 kmlik mesafelerde soğuk motora kontak aç-kapat şeklinde 100kmde 6.7 yakıyor tam olarak.
  • Bu forumda 7lt yakan dizel araç gören bazı kişiler garip bir hale bürünüyor çokmuş gibi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fark ettim, neden ?

1.3 astramız var 7.2 yakıyor.Ford'da normal bence.

Samimi söylüyorum sık kullanmıyoruz ama "bin dokuz yüz seksen" model 1.3 benzinli karbüratörlü kadett stw arabam var 6litre benzin tüketiyor. ya yoğun trafik agresif kullanım veya arıza söz konusu başka türlü açıklaması yok

• Harbiden 6,7'ye çok diyenler var..

Sizler kaç yakıyorsunuz şehir içi acaba 4-5 falan mı?

Şunuda unutmayalım, dizel araç kısa mesafede benzinli araç kadar hatta ondan fazla yakabilir motor ısınmadığından dolayı.

Ben 9-10 litre tükettiğimi bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

fazla yakıor bugun baktım 33km/h ortalama 6.7 gösteriyor

ağ yolcu döşeme tarafında su var klima hortumu tıkandı dediler açtılar kuruttular ıslanan yeri ve bugün baktım tekrar ıslaklık kafayı yiğcem neden ıslanır orası?

iç kalitesi bni memnun etmedi ama 40000 tl ye almıştım bakıorum o fiyata ne alınabilir şu an satsam 39-40 diye düşünüyorum.

6,7 cokmus. Ne tarz bir araç düşünürsünüz ?

bide gulietta bakmıştım ondan kaçırmıştım dizel prog. donanım 43500tl ye şimdi onu almadım sanırım psikolojik sanırım şükretmek lazım bi yerdede

43 bin tlye giulietta mı buldunuz

• Az önce 500 evler Historya yaptım.
    12.5 km tutuyor. Evin önünde sıfırladım, Historyaya vardığımda ortalama 6.2 idi.

Dizel bir araç olsa 1.6 , 5.5 falan yakardım tahminen.

6.7 abartılı bir rakam değil bence aracınızdan soğumayın.
  • Yakıtınız öyle çok uçuk bir değerde değil. Özellikle bu mevsimde normal sayılır. Ayrıca bir su aldı diye arabanızdan soğumanıza da gerek yok. Ne sorunlarla uğraşanlar var bir bilseniz.
  • 2004 1.3 multijet doblom var. şehir içinde 6.5 litre yakıyor.
  • şehir içi 19 km ortalama ile benim c4 bile 6'nın altına zor iniyor. memnun değilseniz şu anda hemen değiştirin kampanya zamanı. neler var.

i30, ceed, skoda yeti bayaa uygun fiyat veriyor bu aralar üçü de iyi araçlardır ama focus'dan daha mı iyi eee işte o kısım zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 9 Aralık 2012; 17:45:49 >
  • Havalar soğuduğundan dolayı araçların daha fazla yakıt harcamasına şaşırmamak gerekir. Ayrıca sıkışık trafiğe kaldığımız zamanlarda dizel ile benzinli pek farketmiyor, her türlü fazla yakıt harcanıyor.

Konu ile ilgisi yok ama, 2010 yılından beri aktif olarak forumdayım, kendi arabasından şikayet olan tek sizi gördüm. Sanırım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
  • valla ne kadar memnun olmasakta aşağıda aslanlar gibi duruyor apartmanın önünde, sabah kahvaltımı yaptıktan sonra binip işime gidecem servis bilmemne beklemeden(serviste yok zaten), teybimi açıp türkü dinleyecem gidene kadar, bagajımda battaniye yastık filan var nöbetli bir işte çalıştığım için, artı yiyecek bişeyler koyacağım gece yemek için; sonuç olarak iyi kötü işini görüyosa yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

Havalar soğuduğundan dolayı araçların daha fazla yakıt harcamasına şaşırmamak gerekir. Ayrıca sıkışık trafiğe kaldığımız zamanlarda dizel ile benzinli pek farketmiyor, her türlü fazla yakıt harcanıyor.

Konu ile ilgisi yok ama, 2010 yılından beri aktif olarak forumdayım, kendi arabasından şikayet olan tek sizi gördüm. Sanırım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

herkes aldığı aracı göklere çıkarıyor çünkü.

bende memnun değilim, nasıl falan diye soran olursa, beğenmediğim yerlerini direkt söylerim yani. göklere çıkarmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 9 Aralık 2012; 17:52:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

Havalar soğuduğundan dolayı araçların daha fazla yakıt harcamasına şaşırmamak gerekir. Ayrıca sıkışık trafiğe kaldığımız zamanlarda dizel ile benzinli pek farketmiyor, her türlü fazla yakıt harcanıyor.

herkes aldığı aracı göklere çıkarıyor çünkü.

bende memnun değilim, nasıl falan diye soran olursa, beğenmediğim yerlerini direkt söylerim yani. göklere çıkarmaya gerek yok.

Evet, ben de bu durumu işaret etmeye çalıştım zaten.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.