Şimdi Ara

Aracımdaki ses sisteminde sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Cerwin wega 600w mobile amfi kullanıyorum dün 2 adet soundmax Midrange ve kapı kolonları Aldım ve aracıma monte ettirdim toplamda 2 adet normal oval hoparlör 2 adet midrange 2 de kapı kolonlarım var dün akşam ses çok güzeldi 25 e zor getiriyordum sesi sonra tekrar müzik dinlemek için teyibi açtığımda teyip açılmadı elektrikçi bi arkadaşa sordum sigorta kutusundan teyibin sigortasına baktı sigortası atmış neyse değiştirdi sonra teyibi açtım ve ses kısıldı 30-35 e kadar çıkarrmam gerekiyor sesi ayarlarına baktım ayarları doğru yani aynı ayarda duruyor kafayı yiycem neden böyle bişey yapar bilen varmı saolun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• live2lift kullanıcısına yanıt
    ?

• enes4161 E kullanıcısına yanıt
    Yani diyor ki motorlu araçlar bölümüne sorman lazım yanlış yerdesin diyor..

Sen de biraz az aç sesini, milleti rahatsız etmeden.
    bağlantılarda hatalar olabilir
    Bizde hata olmaz derler ama baskasına götürürsün diğerinin hatasını şak diye bulur
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim değerli cevabın için şimdi şöyle sıkıntı teyibin ayarlarındaymış hallettim onu şimdi milleti rahatsız etmek konusuna gelirsek teyibin ayarı olmadığı için sesi çok açmam gerekiyor ve Buda sesi bozuyor o yüzden bu konuyu burada paylaştım Buda ilk iletim zaten şuanda sesi 13-14 e getirsem çok net ve içeriyi tatmin ediyor teşekkürler iyi akşamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon ses sisteminde ses sorunu.
    5 yıl önce açıldı
    Ses sistemi bağlantı sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.