Şimdi Ara

aracım perte çıkarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen pazar günü malesef kaza yaptım 2 adet hava yastığı açıldı kaporta falan göçtü baya servise götürdük 17 bin tl masraf çıkardı arabanın değeri kasko poliçemde 23.800 gözüküyor araci inceleyen eksperi aradım 300-500 lira fiyat düşürüp teklifi kasko şirketine göndericez dedi. kasko şirketide alternatif fiyat araştırcak o şekilde perte çıkıp çıkmıcanı belirliyecek dedi şimdi bunlar alternatif teklifi başka kimden alıcaklarki araca yan sanayi parça teklifi falan istemezler heral kasko şirketi ankara sigorta aracımın markası honda civic 1.6 sport 3k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakeen -- 8 Mayıs 2013; 19:19:12 >

• Fikri olan yokmudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el değeride 22-23 civarında ise aracınız %99 pert..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da perte çıkıcak gibi geldi.
    17.000 TL masraf çıkardıysa ve 2.eli 23-24 ise perte çıkar
  • Hangi kasko acaba?
  • Kesin pert. Geçmiş olsun
  • Kasko şirketi Ankara sigorta benim kafama takılan soru kasko şirketi başka servislerdende fiyat teklifi isticekmiş bunlar yan sanayi parça teklifi alıp bana sizin araç 5 bin tl ye tamir ediliyormuş diye gelmezler değil mi araç honda civic sport 3k 2004 model piyasa degeri 23-24 bin tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Perte çıkan araç
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

Kasko şirketi Ankara sigorta benim kafama takılan soru kasko şirketi başka servislerdende fiyat teklifi isticekmiş bunlar yan sanayi parça teklifi alıp bana sizin araç 5 bin tl ye tamir ediliyormuş diye gelmezler değil mi araç honda civic sport 3k 2004 model piyasa degeri 23-24 bin tl

Sizin onay vermediğiniz yerde aracı onaramazlar.. Yok illaki onaracağız derlerse yetkili servis dışında yaptırtmayın.. O zaman perte daha yakın duracaklardır..
  • Masraf oldukça fazla, aracı yüksek ihtimalle perte çıkarırlar.
  • http://pertarac.ankarasigorta.com.tr/liste.php
    Arkadaşlar sistemdeki honda benim ama hiç haberim olmadan buraya ilan vermişler
    Ben kasko şirketinden durumuyla ilgili haber beklerken şansa pert araçlara bakarken kendi arabamı buldum perte mi çıkardılar aracı acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.