Şimdi Ara

Aracı Komple Şeffaf Film Kaplatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımın ön tampon ve kaputun da neredeyse yarısına kadar şeffaf film mevcut ancak tüm bunlara rağmen seken taşlar yüzünden aracın sağında solunda ve hatta kaputunda bir sürü çizik oluşmuş durumda. Aracın üstünde bu tarz şeyleri gördükçe canım sıkılıyor. İşin içine bir de kuş pisliği, reçine vs. girince işin içinden çıkılmaz bir boyuta ulaşıyor bu durum. Tüm bunlara karşı aracı komple şeffaf filmle kaplamak ne kadar doğru olur sizce? Bir kaza anında araç içindekilerin güvenliğini riske atacak bir durum oluşturur mu? Kaliteli bir film yaptırsak hiç film yok görüntüsü elde edilebilir mi? Kaputtaki filmi aracı yıkadıktan sonra görmek mümkün olmuyor neredeyse. Fiyat olarak kaliteli bir markaya yaptırsak ne kadar tutar? Sanki sürekli boya koruma vs. yaptırmaktan daha ucuza gelir gibime geliyor.

Aklımda aslında bu tarz bir şey yoktu ama yakın zamanda GTR alacak bir arkadaşım bu işlemi yaptırmak istiyor. Benim de aklıma soktu. Mantıksız da değil hani pek. Ama fiyatları hakkında pek bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 7 Ağustos 2013; 3:44:42 >

• Sakınan göze çöp batar. Siz çizilmesin dersiniz park halinde biri gelir vurur çizikleri bu kadar dert etmemek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Aslında artık pek kafama takmamaya başladım ama yine de uygun fiyata yapılsa hayır demem.
  • Bende camları az film yaptıracam. Çok siyah olmayacak. Cezalımıdır ve ücret nasıldır bilen varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FirstClass F kullanıcısına yanıt
    Aracını öyle koruyamazsın trafiğe çıkan her araba çiziğe taş atığına vs maruz kalır aracını korumak istiyorsan en güzeli garaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Bende camları az film yaptıracam. Çok siyah olmayacak. Cezalımıdır ve ücret nasıldır bilen varmı ?

ön camım hariç film var içeri dışarı adam akıllı seçilir durumda suana kadar ceza yemedim ve o kadar yunus polis geçti yanımda durdu falan az yaptırırsanız sıkıntı cıkarmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz38x

quote:

Bende camları az film yaptıracam. Çok siyah olmayacak. Cezalımıdır ve ücret nasıldır bilen varmı ?

ön camım hariç film var içeri dışarı adam akıllı seçilir durumda suana kadar ceza yemedim ve o kadar yunus polis geçti yanımda durdu falan az yaptırırsanız sıkıntı cıkarmıyorlar

Peki kaç paraya yaptırdın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Aldığımda vardı ama ortalama 100 120 arası tutması lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aldığımda vardı ama ortalama 100 120 arası tutması lazım

Saol hocam. Buralarda o fiyat arasındadır.

• Byağı maliyetli bence değmez.Sırf kaput için 100 tl istediler benden.Komple yaptırsan en az 1000 tl.Kaliteli birşey istersen 2000 i bile bulabilir.
  • Maliyet ancak kendiniz yaparsanız çok ucuza gelir. Ama dışarda araba boyatmakla aynı para
  • Hepimiz 0 veya 2. El arac aliriz. Ben son 3 aracimi da 0 km aldim. Araclarimizi gun gelecek satacagiz. Aracta aman cizik olmasin diye bir kaygiya sahip olmak sadece sizden sonraki sahibini mutlu eder iken sizi dert kupu yapar. Varsin cizikler olsun tas izleri olsun. Ne olacak sonunda 2. El olarak satacaksin. Satarken de zaten alan adam cizik vs yi kafasina takmaz. Ciziksiz isteyen de 0 km alsin bi zahmet. Cok cizik var ise fiyatindan 200 tl ucuza verirsiniz hic dert ettiginize degmez. Sizden sonra sahibi olacak adam icin yirtinmaya degmez

• Aracınız ne renk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soprano

Aracınız ne renk?

Aracım kırmızı. Bu yüzden çok sakınıyorum. Beyaz olsa pek umrumda olmazdı ama kırmızıda hemen belli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

quote:

Orijinalden alıntı: Soprano

Aracınız ne renk?

Aracım kırmızı. Bu yüzden çok sakınıyorum. Beyaz olsa pek umrumda olmazdı ama kırmızıda hemen belli oluyor.

Bilirim hocam benim araçta siyah
    Türkiye gibi bir ülkede özellikle İstanbul'da arabanın çizilmemesi, kazasız, göçüksüz olması imkansız gibi bir şey.

Şeffaf film kaplama olayını ben de düşündüm ama arabayı 4-5 seneden fazla kullanmayacağım için gerek duymadım yaptırmaya.
    Sana önerim boya korumanı kendin yapman.

Bundan sonra kapalı garajım olmadığı müddetçe koyu renk araba almam

• quote:

146 tl geçen yedim ödedim söktürmedim.Bir daha yakalanırsak bağlanacak bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

146 tl geçen yedim ödedim söktürmedim.Bir daha yakalanırsak bağlanacak bakalım...

Orjinal siyah olursa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Hepimiz 0 veya 2. El arac aliriz. Ben son 3 aracimi da 0 km aldim. Araclarimizi gun gelecek satacagiz. Aracta aman cizik olmasin diye bir kaygiya sahip olmak sadece sizden sonraki sahibini mutlu eder iken sizi dert kupu yapar. Varsin cizikler olsun tas izleri olsun. Ne olacak sonunda 2. El olarak satacaksin. Satarken de zaten alan adam cizik vs yi kafasina takmaz. Ciziksiz isteyen de 0 km alsin bi zahmet. Cok cizik var ise fiyatindan 200 tl ucuza verirsiniz hic dert ettiginize degmez. Sizden sonra sahibi olacak adam icin yirtinmaya degmez

Sizden arac alinmaz, nasil olsa satacagim diye bakimda yaptirmiyorsunuzdur siz. Bence hic yikatmayin arabanizi camursuz isteyen sifir araba alsin.

• istanbul anadolu yakasında iseniz yardımcı olabilirim konu ile ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Hepimiz 0 veya 2. El arac aliriz. Ben son 3 aracimi da 0 km aldim. Araclarimizi gun gelecek satacagiz. Aracta aman cizik olmasin diye bir kaygiya sahip olmak sadece sizden sonraki sahibini mutlu eder iken sizi dert kupu yapar. Varsin cizikler olsun tas izleri olsun. Ne olacak sonunda 2. El olarak satacaksin. Satarken de zaten alan adam cizik vs yi kafasina takmaz. Ciziksiz isteyen de 0 km alsin bi zahmet. Cok cizik var ise fiyatindan 200 tl ucuza verirsiniz hic dert ettiginize degmez. Sizden sonra sahibi olacak adam icin yirtinmaya degmez

Sizden arac alinmaz, nasil olsa satacagim diye bakimda yaptirmiyorsunuzdur siz. Bence hic yikatmayin arabanizi camursuz isteyen sifir araba alsin.

Yazdiklarinizi okuyunca gulumsedim. Komik degil ama bakis acinizi sevdim. Aracimi sik sik yikatirim. Rahat olun. Benden arac almayabilirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.