Şimdi Ara

Araca Video Klip CDsi Çekme Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Goldmaster marka teybime görüntülü müzik (video klip) atmak istiyorum ancak formatı açmıyor. mp4 şeklinde indirip atıyorum üzerinde mp4 desteklediği yazıyor fakat herhangi bir şey daha mı yapmam gerekli bilemedim. Birde Flash bellek veya dvd olması fark eder mi? Yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.
    (not: teybe bağlı monitör bulunmaktadır ve usb, dvd, sd kart takılıyor.)

• quote:

Orijinalden alıntı: 123erdemm

Merhaba arkadaşlar,
    Goldmaster marka teybime görüntülü müzik (video klip) atmak istiyorum ancak formatı açmıyor. mp4 şeklinde indirip atıyorum üzerinde mp4 desteklediği yazıyor fakat herhangi bir şey daha mı yapmam gerekli bilemedim. Birde Flash bellek veya dvd olması fark eder mi? Yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.

flashbelleği yada sd kartın formatını fat yada fat32 yapıp deneyin bazı teyipler fat formatını destekliyor ondan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaL_foX

quote:

Orijinalden alıntı: 123erdemm

Merhaba arkadaşlar,

flashbelleği yada sd kartın formatını fat yada fat32 yapıp deneyin bazı teyipler fat formatını destekliyor ondan olabilir.

Merhaba cevabın için teşekkürler ancak ekranda şarkıları görüyorum ancak seçtiğimde açmıyor format v.s birşeyler diyor.

• Bir video dönüştürücü programda yeniden mobil mp4 olarak çevir videoyu. Bazı mp4 kodecleri telefon yada teyp desteklemiyor olabilir.
  • Bir video dönüştürücü programdan mobil mp4 olarak yeniden dönüştür ve öyle dene açılacaktır.
    Bazı mp4 kodecleri telefon ve teyp desteklemiyor.
  • saolun assampo burning studio 14 ile görüntü dvd si çektim .vob olarak çekiyor teyp gördü cevap veren arkadaslara teşekkürler.
  • Merhaba, bu konu dışında, millenicom kalan kod bilgisini nereden öğreniyorsunuz? Yani kodu kaç kişinin kullandığını nasıl öğrendiniz? Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.