Şimdi Ara

Araca Video Klip CDsi Çekme Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Goldmaster marka teybime görüntülü müzik (video klip) atmak istiyorum ancak formatı açmıyor. mp4 şeklinde indirip atıyorum üzerinde mp4 desteklediği yazıyor fakat herhangi bir şey daha mı yapmam gerekli bilemedim. Birde Flash bellek veya dvd olması fark eder mi? Yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.
    (not: teybe bağlı monitör bulunmaktadır ve usb, dvd, sd kart takılıyor.)

• quote:

Orijinalden alıntı: 123erdemm

Merhaba arkadaşlar,
    Goldmaster marka teybime görüntülü müzik (video klip) atmak istiyorum ancak formatı açmıyor. mp4 şeklinde indirip atıyorum üzerinde mp4 desteklediği yazıyor fakat herhangi bir şey daha mı yapmam gerekli bilemedim. Birde Flash bellek veya dvd olması fark eder mi? Yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.

lcd ekranı hangi çözünürlüğü desteliyorsa ona göre çevirmen gerekiyor bununla ilgili bilgiyi google da bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

Merhaba arkadaşlar,

lcd ekranı hangi çözünürlüğü desteliyorsa ona göre çevirmen gerekiyor bununla ilgili bilgiyi google da bulabilirsin

nasıl yani teybin formatını yaptıktan sonra bide ekranın çözünürlüğüde mi önemli?

Not: Kusura bakma foruma bakamadım 1-2 gün

• quote:

nasıl yani teybin formatını yaptıktan sonra bide ekranın çözünürlüğüde mi önemli?

Not: Kusura bakma foruma bakamadım 1-2 gün

aynen öyle
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Benim aracımda da goldmaster var çözünürlükle alakası yok indirğin Video Klipler. Format factory programı avi ye çevir öyle at CD ye çözünürlüğü ne kadar çok yaparsan o kadar çok yer kaplar tavsiyem 360p veya 480p Flash belleğe atman daha kullanışlı olur ben hiç sıkılmadan dinlediklerimi DVD ye atıyorum takıldığın yerde yardımcı olurum yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa aydemir -- 28 Mayıs 2014; 5:57:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Convertxto DVD Programı ile istediğiniz videoyu çevirip yazdırabilirsiniz ve her teyptede oynatır.
    Yapacağınız şey videoları programın içine atıp convert demeniz otomatikmen yazdırıyor zaten.
  • saolun assampo burning studio 14 ile görüntü dvd si çektim .vob olarak çekiyor teyp gördü cevap veren arkadaslara teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saolun assampo burning studio 14 ile görüntü dvd si çektim .vob olarak çekiyor teyp gördü cevap veren arkadaslara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.