Şimdi Ara

Araca Açık Hava Filtresi Takmak Araca Zarar Verir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabama açık hava filtresi takmak istiyorum motora veyatta baska 1 seye zarar verırmı? Yakıtta değişiklik olur mu?

• Kaliteli bir filtre kullanırsan zarar vermez K&N,Aem gibi,dandik ucuz filtreler aşırı zarar veriyor.

Yakıtında değişiklik olmuyor fakat sen ses duymak için tam gaz kullanacağından her türlü fazla yakacak araba.
  • Kaliteli hava filtresi arabaya fazla yakıt yaktırmaz aynı seviyelerde yaktırır.Siz arabadan hava filtresini taktık dan sonra arabadan sesini tatlı gelmesi için gaza biraz dokununca ister istemez araba eskisinden çok yakacak

edit: yanlış gülücük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nonstop92 -- 7 Nisan 2014; 14:08:19 >
  • unforgiv3n kullanıcısına yanıt
    Bundan almayı dusunuyorum nasıl?http://www.hepsiburada.com/liste/z-tech-king-performans-acik-hava-filtresi-70mm-8142/productDetails.aspx?productId=otelf8142&categoryId=20024753#Gorseller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmarna -- 7 Nisan 2014; 14:23:44 >
  • Bundan almayı dusunuyorum nasıl?http://www.hepsiburada.com/liste/z-tech-king-performans-acik-hava-filtresi-70mm-8142/productDetails.aspx?productId=otelf8142&categoryId=20024753#Gorseller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmarna -- 7 Nisan 2014; 14:22:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Kaliteli bir filtre kullanırsan zarar vermez K&N,Aem gibi,dandik ucuz filtreler aşırı zarar veriyor.

Yakıtında değişiklik olmuyor fakat sen ses duymak için tam gaz kullanacağından her türlü fazla yakacak araba.

ilk paragrafi yanlış anlamışım k/n aem dandik yazdınız zannettim
  • Zamanla akışmetre arızası yaşamak ihtimaline davetiye çıkartmak niyetin varsa, marka önemli değil açık hava filtresi takın... Yakıt da, tuzu biberi olur şimdiden...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz açar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Kaliteli bir filtre kullanırsan zarar vermez K&N,Aem gibi,dandik ucuz filtreler aşırı zarar veriyor.

ilk paragrafi yanlış anlamışım k/n aem dandik yazdınız zannettim

Sizlik bir durum yok cümleyi yanlış kurmuşum.

Linkteki ürün 5 para etmez K&N ve AEM'den şaşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: T.SERTAÇ

Biraz açar mısınız?

Açık hava filtresi motorun yakıt dengesini sağlayan hava akışmetreye zarar veriyor...
  • cold air intake kit olmadan takıldığında motora giren havanın ısısı artar buna bağlı olarak performansta düşüş olur, performanstaki düşüşten dolayı gaza daha fazla basacaksın bu yüzden daha fazla yakar, maf aşırı ısınmadan dolayı hasar görecektir. bir bilgin ucuz mal alacak kadar zengin değilim demiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.